A+ A-

1976

1976. Május. 26.
Istenem, miért találták ki az iskolát? Dög unalom az egész. Egyébként szörnyű volt ma a suliban. Leégtem az egész osztály előtt. Az a süket matek tanárnő feleltetett és nem tudtam semmit, csak hebegtem, habogtam. Persze a többiek jól kiröhögték magukat, mintha ők jobban tudnának mindent. Így világos, hogy egyes volt a jegyem. Mikor mentem vissza a padomba, csak Robinak a szemében véltem felfedezni egy kis együttérzést. Elromlott az egész napom. Nincs is kedvem írni.
1976.Május.28.
Robi két napja nem volt iskolában, nem tudom mi van vele. Lehet, hogy beteg. A suliban most minden rendben, a múltkori eset óta megerőltettem egy kicsit magam. Hoppá, csörög a telefon. Mindjárt jövök. Na, már itt is vagyok. Robinak az anyukája volt, hogy beteg a barátom és kért, hogy vigyem át neki a leckét. Már indulok is.
Megjöttem. Megint történt egy - két dolog köztünk. Azt hiszem ez már komoly. Elmesélem.
Mikor átmenetem, az ágyban feküdt pizsamában.
Hát te meg mit lustálkodsz itt pizsiben késő délután? - kérdeztem
Á, ne is mond. Olyan szarul vagyok, hogy el sem hiszed. Fáj a hasam, biztos elrontottam valamivel. Pedig alig ettem valamit. - válaszolta
Lehet, hogy az a baj. - vicceltem vele - Na, figyelj. Áthoztam a leckét, amit anyukád mondott. Neki állunk most, vagy majd később?
Esünk túl rajta. - törődött bele - Gyere, ülj le ide az ágyra mellém, nem akarok felkelni.
Leültem mellé az ágyra és elkezdtünk tanulni. Megoldottam neki egy pár feladatott, és utána a megpróbálta Ő is. Miközben próbálkozott figyeltem Őt. Észrevettem, hogy koncentrálás közben mindig kinyújtja a nyelve hegyét, és elmélyülten gondolkodik. Eszembe jutott, hogy mit csináltunk a kádban és, hogy milyen jó volt csókolózni ezzel a nyelvel. Robi hangja riasztott fel a gondolataimból.
Mi az, mit bámulsz rajtam? - kérdezte
Semmit, semmit, - jöttem zavarba - csak úgy nézek.
A nyelvemet nézed? - szögezte nekem a kérdést - Csak nem akarsz valamit?
Nem, dehogy is. - még jobban zavarba jöttem, hogy ennyire olvas a gondolataimban.
Én viszont igen.
Hirtelen átkarolt és lehúzott az a párnára maga mellé. A könyvek, füzetek mind leestek a földre. Becsuktam a szemem és hagytam, hogy a számra tapadjon. Már nem volt idegen a szája, ismerősen találkoztak nyelveink. Nagyon nagy szeretetett éreztem iránta, mit senki másért még. Átöleltem és simogatni kezdtem a hátát és a vállát. Teljesen rám feküdt és éreztem, a kemény dudort a lába között, amint nyomta a combom. Kibontakoztam az ölelésből, és a kezem rácsúsztattam a fütyiére. Ő erre még erősebben szorított és csókolt. Felhúztam a pizsama felsőjét, és a hasát simogattam egyre lejjebb haladva. Már éreztem a puha szőröket a hasa alján. Egy mozdulattal lehúzta a pizsamát magáról és ott volt mellettem meztelen. Elkezdett engem is vetkőztetni. Gyorsan ledobáltam magamról minden ruhát. Felemeltem a takarót és bebújtam mellé az ágyba. Forró volt a teste, mikor átöleltem. Igazából nem tudtam, hogy mit fogunk csinálni, de Ő megoldotta a problémát. A kezeivel benyúlt a lábam közé és elkezdte húzogatni a fütyimen a bőrt. Nagyon jó érzés volt. A fejét ráhajtotta a mellkasomra és ritmusosan járt a keze. Éreztem, hogy egyre lejjebb csúszik a feje, már a hasamnál jár. Nem tudtam mit akar, de nagyon izgatott lettem. Abba hagyta a farkam húzogatását és csak a fejét nyomta lejjebb. Már alig kaptam levegőt, mert teljesen lent volt a farkamnál. Mit akarhat?! Már egészen ott van! Hozzáért az arcához a fütyim! Érzem, hogy a szájához nyomja és elkezdi csókolgatni. Csodálatos! Azt hittem, hogy ezt a fantasztikus érzést már nem lehet fokozni, de tévedtem, mert a következő mozdulata az volt, hogy a szájába vette és lekezdte szívni. Ez már a csúcs volt. Fogalmam sincs, hogy ezt holt látta, de nagyon jól csinálta az tény. Fel, le mozgatta a fejét és finoman szopta a farkam. Én közben a fenekét simogattam és próbáltam hátulról elérni a farkát. Szerettem volna Én is kipróbálni, hogy milyen érzés a fütyit szájba venni. Mintha megint olvasott volna a gondolataimban, mert felemelte a fenekét és úgy helyezkedett, hogy a farkát egészen az arcomhoz nyomta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.99 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2014. 11. 10. hétfő 08:04
Közepes.
#5 A57L 2014. 04. 28. hétfő 05:43
Jó kis írás.
#4 papi 2013. 12. 13. péntek 05:34
Nem rossz
#3 gaborthefirst 2013. 04. 23. kedd 17:29
Szép! smile
Remélem megvalósul az álmod!
Üdv
#2 Imaraton 2004. 07. 21. szerda 09:04
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?