A+ A-

A megszokás buktatói

Mikor tollat, illetve billentyűzetet ragadtam, tudtam, hogy olyasmit kell kiírnom magamból, ami egyeseket meg fog botránkoztatni, de mindenképpen le kell írnom, mert nem tudom magamban tartani tovább. Titkom van. Nagy. Olyan hatalmas, hogy rátelepszik a lelkemre is már, mert nem tudom, hogy jól cselekedtem-e és hogy jól teszem-e azt amit teszek most is? Talán segít, ha az olvasók elé tárom történetem, így talán válaszokat kapok megannyi kérdésemre.
Azzal kezdődött, hogy a bátyámmal aktív szexuális életet éltem, azaz inkább jobb úgy írni, hogy minden este úgy megdugott, hogy legtöbbször beleájultam az álomba. De ez nem is a kezdet volt. A kezdet az volt, amikor elballagott a gimnáziumból és mivel év vesztes volt, 19 éves korához közeledett. Sportos, izmos alakja volt, de ezt persze a ballagás estéjéig nem nagyon vettem észre. Nagyon szerettük egymást, de mint testvérek, ezért nem lestük meg a másikat öltözködés közben és fürdésnél sem. Legalábbis én nem tettem. Mint később kiderült, bátyámnak esténként és majd minden reggel külön program volt az én kukkolásom, de ezt akkor még szintén nem tudtam. A ballagás estéjén ünnepelt az egész család, ami nem nagy szó sajnos, mert kettőnkön kívül csak apám volt jelen, anyánk rég elhagyott minket (alkoholista, kábszeres volt, nem is kár érte). Az ünneplés a ballagásnak és a továbbtanulásnak szólt, ugyanis felvették egy igen jó nevű egyetemre is.
A buli persze italozásba ment át és mivel én 17 voltam ekkor, meg volt engedve egy kis pia, ami sok lett, amikor apa nem figyelt. Ennek az lett az eredménye, hogy nagyon berúgtam és bátyónak kellett felvinnie engem "toronyszobámba", azaz beépített padlásszobámba, amellyel szemközt volt az övé. Letett engem az ágyra én meg mit sem törődve azzal, hogy ott van, levetkőztem meztelenre. A vetkőzés után kicsit esetlenül mozoghattam, mert elestem és esésem közben a fejem valahogy az ölébe koppant, ahogy ott állt én meg előtt etérdeltem, éreztem , hogy kőkemény a dákója és valamiért megsimogattam. Persze ő sem fogta vissza magát mindenhol fogdosott, ahol csak tudott én meg nem ellenkeztem, ezzel bátorítva őt. Ekkor aba felkiáltott, hogy "ugye jól vagytok?" bátyám - kicsit elcsukló hangon válaszolt "jhóól apa, semmi gond". Apa jó éjt köszönt és lekapcsolta a villanyt, mi meg ott maradtunk egymást fogdosva. Igazából nem tiszta, hogy ő hogy lett meztelen és a kőkemény, vastag farka hogy került a számba, de pár perc múlva már térdelve szoptam és már csak percek kellettek, hogy tövig belém nyomja és elfojtva ordítását belém élvezzen, kiürítve heréit. Hatalmasat élveztem, de ez még csak a kezdet volt, mert azonnal kimentem, hogy lezuhanyozzak, de utánam jött és a zuhany alatt is megdugott egyszer és a mosógépre hajolva is belém hatolt hátulról. Nem tudtam és nem is akartam menekülni, azt akartam, hogy húzza rá a puncimat a frkára még és még és bár nem mondtam ki, ő ezt tette. Órákon keresztül basztunk, míg már nem bírtam, elaludtam és csak másnap délelőtt keltem fel.
Azt hittem, álmodtam, de meztelen voltam és a puncim sajgott, ekkor tudtam, hogy a bátyámmal keféltem és nem tudtam hirtelen hova tenni a történteket. Már vagy egy fl órája fenn voltam és gondolkodtam, hogy mit kéne tennem, amikor bátyám bejött és azonnal mellém feküdt és átölelt.
- Hatalmas élmény volt a tegnap este neked nem? - kérdezte
Nem tudtam azonnal válaszolni, de miután eljutott a tudatomig amit mondott, erőtlenül tiltakozni kezdtem (tudni kell rólam, hogy amúgy sem vagyok egy érvelő és magabiztos egyéniség, de most még a szokottnál is gyámoltalanabbnak gondoltam magam és úgy is viselkedtem).
- Szerinted nem volt hiba?
Ő elkezdett simogatni és csak annyi mondott, "Nem, már rég meg szerettelek volna dugni, örülök, hogy tegnap sikerült".
Elpirulhattam, mert elmosolyodott és kicsit meggörnyedve elkezdte puszilgatni, majd szopni a melleimet, majd puszilgatott és bár először el akartam tolni magamtól, mégis hagytam, hogy csinálja és tudtam, hogy ebből egy újabb nagy kefélés lesz. Nem is csalódtam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (128 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2016. 04. 7. csütörtök 07:40
Zavaros,de nem rossz.
#6 zsuzsika 2014. 12. 5. péntek 08:30
Gyenge.
#5 listike 2014. 02. 5. szerda 14:03
Részletesebben jobb lett volna.
#4 cityoftroy 2010. 10. 25. hétfő 10:16
kicsit kapkodós, de akár még szuper is lehetne
#3 gyuri0926 2010. 10. 25. hétfő 09:50
Sokkal részletesebben leírva akár jó is lehetne , sőt nagyon jó .
#2 Chang Heroux 2010. 10. 25. hétfő 01:59
Hát, ez elég gyenge lett
#1 Törté-Net 2010. 10. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?