A+ A-

Mari története

Sokáig jártam egy Viktor nevű sráccal. Igen jó fej volt, nagyokat lehetett vele dumálni, mindenhez hozzá tudott szólni. Szóval nagyon csíptem a hapsit.
Szexuálisan viszont elég furcsa volt. Olyanokat kellett vele játszani, hogy bekötötte a szememet, valamit bedugott a fenekembe, és ki kellett találnom, hogy mi az. Elöször csak toll, ceruza, és hasonlók voltak a feladványok, de később már kiskanál, csavarhúzó nyele és hasonlók is előkerültek. Persze soha nem tudtam kitalálni mi micsoda. Néha majdnem elröhögtem magam, hogy egy egyébként tényleg szuper srác hogy lehet ennyire gyerekes. A dolog nem volt kellemetlen, minden be volt alaposan krémezve, csak egy kis bizsergés volt a fenekem táján, semmi több.
Egyszer éppen rossz hangulatban voltam valamiért, és megmondtam neki, hogy mennyire hülye dolognak tartom ezt a játékot. Nem szólt semmit, de látszott rajta, hogy rosszul esett neki. Rögtön meg is bántam, hogy szóltam, de már késő volt. Sokáig nem is hívott telefonon. Én untam meg előbb a dolgot, és felhívtam.
Mondtam neki, hogy bármit csinálhat velem, bármit bedughat a fenekembe, csak jelentkezzen már. Hetente két - három alkalommal ki fogom bírni, hogy a fenekembe dugdosson valamit, gondoltam magamban.
Közben többször találkoztunk, moziban voltunk, minden ment úgy mint régen. Egyszer aztán megint kezdődött a játék. Kérdezte, hogy emlékszem - e az ígéretemre. Igazából már rég kiment a fejemből a dolog, de persze igent mondtam.
Megint bekötötte a szemem, levetkőztetett, le kellett nagy terpeszben térdelnem és előrehajolnom. Igen ám, de most ez már nem volt elég, a két csuklómat is összekötötte, és úgy kellett könyökölnöm. Először tiltakoztam, de mindig az ígéretemet emlegette. Nem akartam a srácot elveszíteni, inkább hagytam magam.
Kényelmetlen helyzet volt, de nem tart örökké, gondoltam. Kis idő múlva visszajött, és valami nagy hideg tárgyat tuszkolt a szétterpesztett combjaim közé. Hátrafordítottam a fejem, de semmit nem láttam a kötéstől. Kérdeztem mi az, de nem mondta meg. Akkor még nem tudtam, hogy egy műanyag lavórról van szó.
Szokás szerint egyik ujjával bekrémezte a nyílást, kicsit megforgatta benne az ujját, majd feldugott valamit, ami egy ceruzánál vastagabb volt. Ez egy toll, mondtam büszkén. Várj még, válaszolta. Néhány pillanat múlva valami melegség kezdett áradni belém. Ösztönösen oda akartam nyúlni, de a kezeim össze voltak kötve. Ne ficánkolj, mondta, ha kicsúszik a cső, minden csupa víz lesz. Akkor hagyd abba, mondtam már hangosan, mert a melegség megállíthatatlanul tört bennem utat, és kezdtem magam igen kellemetlenül érezni. Azonnal ki kell mennem, mondtam még hangosabban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.2 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 deajk2008 2017. 11. 11. szombat 06:58
Egész furcsa... 7p
#8 cscsu50 2016. 12. 11. vasárnap 22:25
gyengécske
#7 zsuzsika 2016. 03. 6. vasárnap 09:08
Gyenge.
#6 A57L 2016. 02. 6. szombat 10:29
Furcsa történet.
#5 papi 2013. 08. 13. kedd 05:26
Nem kellene elfogadni, ez így nem normális.
#4 genius33 2013. 04. 22. hétfő 07:58
Királyi smile
#3 tiborg 2010. 11. 7. vasárnap 05:13
Mint egy friss szello.megkapo erotika
#2 TheChronic 2003. 01. 9. csütörtök 21:32
Érdekes és teljesen valóságos.A végén a megállapítás teljesen igaz.Ezért jók ezek a sztorik,mert az emberek lelkivilágára nyitnak ablakot.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?