A+ A-

Egy koszorúslány története

Történetem tavaly nyáron esett meg unokanővérem esküvőjén. Őrült meleg volt, így a két lehetőség közül a lengébb öltözetet választottam: bokáig érő rózsaszín szűk ruha, oldalt fél combig felhasítva, elöl mély dekoltázs, nyakban megkötős, így a hátam teljesen szabadon maradt. Ez volt az én koszorúslány ruhám, ami elég nagy sikert aratott a násznép férfi tagjainál, melleim után (nem mondható éppen kicsiknek, sőt...) a fenekemet vették szemügyre. Jó érzéssel töltött el, hogy vonzónak és szexisnek találtak, bár többet is nézhettek volna a szemembe.
Én a barátommal voltam, akivel egyébként is nagyon jól megértettük egymást mindenben, most Ő is tágra nyílt szemekkel nézett, akkor látott először ebben a ruhában. Mivel boxeralsót hord és a szövetnadrág sem igazán lapítja az embert, rögtön ágaskodni kezdett az alsója. Erre persze én is beindultam, mellbimbóim megkeményedtek, és láttatták magukat a szűk ruhán keresztül. Még csak 4 óra volt, úgyhogy próbáltam másra gondolni. A házasságkötő terem és a templom után végre megérkeztünk az étterembe. A kerti részben ültünk le a fiatal haveri és családi csapattal, hogy a hangulat biztosítva legyen. Mivel még a vacsora nem kezdődött, így előtte elkezdtünk iszogatni. A negyedik pohár után kellően jól éreztem magam, mivel egész nap nem ettem. Nem vagyok egy nagy táncos, és feltünősködni sem szeretek, de akkor behúztam a páromat a táncparkettre, és próbáltuk felvenni a ritmust.
Nem volt könnyű, a szandálom sarka elég magas volt, úgyhogy többnyire Béla (a barátom) tartott meg. Végre meghozták a menü első fogását, úgyhogy siettünk is enni. Vacsi után kezdődött az igazi buli, mindenki táncolt és legfőképpen ivott. A hangulat őrült jó volt, kb. 80-an voltunk. Párom kérésére lassú számot kezdtek játszani, ami már nagyon kellett, mert izzott a talpam, és az ifjú feleség is elfáradt. Béla magához húzott és a fülembe súgta, hogy "Nem hiszem el...", amit először nem értettem. Aztán folytatta: "Nem hiszem el, hogy te vagy a barátnőm. Gyönyörű vagy, te vagy a legszebb lány a világon!" Ezt nagyon jó volt hallani, és mivel alkoholos befolyásoltság alatt voltam, ennyi elég is volt, hogy beinduljak.
Éreztem, hogy a melleim megfeszülnek, puncim bizsereg és benedvesedik. Ekkor én is súgtam valamit a barátom fülébe: "Nincs rajtam bugyi!" Tudtam, hogy erre teljesen kész lesz, így is lett. Szemeivel el kezdte kutatni a helyet, hova vonulhatnánk el néhány percre. Meg is találtuk; az étteremhez vezető kis utcán elindultunk a sötétségben, aztán az egyik kerítésnél álltunk meg. Ott rögtön felhúzta a ruhámat, és meg is találta teljesen csupaszra borotvált puncimat. Én közben kigomboltam a nadrágját, és a boxer nyílásán elővettem kőkemény farkát. Először csak finoman nyalogattam, kezemmel a golyóit vettem kezelésbe. Leguggolt, széttárta a lábaimat, elkezdett nyalni, de nem engedtem sokáig, mert a farkát a számban akartam érezni. Most én térdeltem le elé, és szoptam, szívtam a dákóját. Nem kellett sokáig csinálnom, beleélvezett a számba. Persze, én is elmentem, mert közben az ujjaival engem is izgatott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.63 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2013. 05. 14. kedd 05:38
fikció
#3 Saskia 2010. 08. 26. csütörtök 22:39
"közben én a csiklómat izgattam, hogy a G-pont biztos legyen"..."Nekem újabb G-pontom lett"...
Ezek után megkérdem a kedves írót,hogy hány esztendős? - bár lehet, hogy csak nagyon tudatlan.
Mondanám: Csak olyan dolgokról kellene írni, amiről legalább halvány fogalmad van,ha már a tapasztalat nyilvánvalóan hiányzik - ami attól is lehet,hogy még csak kisfiú vagy!
#2 t2005 2010. 08. 26. csütörtök 17:14
Egy jó dugástól nekem is szokott G-pontom lenni! Néha több is!
A kedvenc részem: "Most én térdeltem le elé, és szoptam, szívtam a dákóját. Nem kellett sokáig csinálnom, beleélvezett a számba. Persze, én is elmentem, mert közben az ujjaival engem is izgatott. " Gondolom máskor is jól jön a hosszú kéz smile
#1 Törté-Net 2010. 08. 26. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?