A+ A-

Ebéd

Magamról annyit, hogy 20 éves vagyok, és már 3 éve a veszprémi Pannon Egyetemre járok. Általában hetente, kéthetente szoktam hazalátogatni anyámhoz. Apám még 4 éves koromban elhagyta anyámat, így ő egyedül nevelt fel. Már kiskamasz koromban nagyon érdekeltek a lányok, volt is jópár barátnőm már fiatalon is. Persze ezek csak ilyen együtt járások voltak, néha csók, egy kis tapi is belefért. 16 évesen szexeltem először, az épp aktuális barátnőmmel, Katival. Maga az aktus nem volt nagy szám így visszatekintve, mindketten még tapasztalatlanok voltunk. Ezután még együtt voltunk párszor, de aztán 3 hónappal később szakítottunk. Mivel egy iskolába jártunk és a baráti körünk is hasonló volt, közöttünk is fennmaradt a baráti kapcsolat, és én mindig vonzó, szexi lánynak tartottam őt. Amikor véget ért a gimnázium, megszakadt közöttünk a kapcsolat. Mindketten más helyre mentünk tovább. Próbáltam hívni de a telefonszáma megváltozott.
Nos a történet ott kezdődik, hogy húsvét előtt jöttem haza az egyetemről, hogy az ünnepeket otthon töltsem. Mivel az autóm elromlott és szervizben volt, kénytelen voltam busszal hazajönni. Már Szekszárdon voltunk, amikor felszállt egy gyönyörű lány. Az arcát nem láttam, mert háttal állt nekem. De azt hiszem előről nem is kellett látnom ahhoz a farkam már majdnem teljes mértében álljon készenléti állapotban; miniszoknya, hosszú gyönyörű combok, formás feszes popsi, szép napbarnított bőr. Gondoltam, akinek ilyen teste van, annak lehet akármilyen az arca, akkoris meg akarom majd húzni. Elindultam felé. Valamiért viszont elfogott az izgalom, és olyan esetlennek éreztem magam mint egy 12 éves gyerek. Összeszedtem magam, odaléptem hozzá:
- Szia! Hol szálsz le? - kérdeztem.
A lány felém fordult. A szemeim elkerekedtek. Az óriási meglepetés és döbbenet után annyit tudtam kinyögni:
- Kati, hogy te mennyire megváltoztál?!
Ekkor ő is felismert.
- Zoli, szia! De rég láttalak!
- Hát igen. Próbáltalak hívni, de a számod megváltozott - mondtam.
- Igen, de ha gondolod, megadom és majd hívj fel ha kedved támad beszélgetni.
Leírta egy kis cetlire a számát, majd egy buja mosolyt elejtett az száján. Először nem tudtam mire véljem. Na mindegy, gondoltam. Elköszöntem, leszálltam a buszról. Amikor hazaértem, azon kaptam magam, hogy még mindig harcképes állapotban vagyok. Nem tudtam mitől van ez; talán mert ennyire felizgatott Kati, vagy mert több mint egy hete nem voltam lánnyal. Lehet, hogy mindkettő közrejátszott. Otthon voltam, egyedül, kivertem a farkam még mielőtt átmentem anyámékhoz. Még mindig kicsit fel voltam izgulva, úgyhogy nem is maradtam sokáig. Talán egy órát voltam ott. Miuzán elköszöntem és hazaértem ledőltem az ágyra és rögtön elnyomott az álom. Másnap reggel korán ébredtem, de nem bírtam tovább várni, kilenc óra körül felhívtam Katit. Ő meghívott magához ebédre. Nagyon vártam. A városközpontban lakott, egy szép lakásban. Bekopogtam. Kezemben volt egy üveg pezsgő, mégse csak így üres kézzel jöjjek ebédre. De hát erre nem számítottam. A pezsgő majdnem kiesett a kezemből. Amikor kinyitotta az ajtót nem volt rajta más csak egy fehér átlátszó köpeny. Rögtön reagált a hímtagom. Ő rögtön oda nyúlt, és behúzott a lakásba. Ott megcsókolt. Hoszan. Nyelveink pajkosan játszottak egymással. Látta, hogy még nem oldódtam fel a meglepetésből ezért, hogy nyugtasson azt mondta, hogy látta, ahogy bámultam a buszon és hogy énis tetszettem neki, ezért találta ki az ebédet.
Hirtelen ledobta magáról a köpenyt. Így már tökéletesen láttam a gyönyörű testét. Látszott rajta, hogy be van ő is indulva, mert a mellbimbói már legalább olyan kemények voltak mint az én hímtagom. Lenn teljesen benedvesedett. Szinte már folyt. Nekinyomott a falnak, leguggolt, kioldotta az övemet, letolta a nadrágomat és az alsómat, így végre szabaddá vált a farkam. Rögtön kezelésbe vette. Jobb kezével megfogta, majd elkezdte húzogatni. Bal kezével már a heréimet masszírozta. Eltelt 4-5 perc, már nagyon közel volt ahhoz, hogy elélvezzek. Ekkora hirtelen bekapta. Elkezdte szenvedélyesen szopni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.58 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 10:50
A repeta folyamatát is megírhatod.
#4 zsuzsika 2014. 03. 28. péntek 07:35
Közepes.
#3 listike 2014. 02. 21. péntek 14:48
Olyan közepes.
#2 papi 2014. 01. 3. péntek 22:35
Kicsit gyengécske
#1 Törté-Net 2010. 08. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?