A+ A-

Gyöngyi néni

Sok emlékezetes és feledhető szexuális élményem van, de van néhány amit szerintem soha nem fogok elfelejteni, az egyik a következő...
21 éves voltam, a vizsgaidőszakom többé kevésbé sikeresen befejeződött és előttem állt a nyár de mint ahogy lenni szokott, mikor tele van idővel az ember akkor nincsen senki itthon, és dög unalom minden. Ezért is vállaltam el viszonylag könnyen anyám barátnőjének felkérését miszerint segítsek neki az új lakásába beköltözni, na meg anyám bíztatóan megígérte némileg támogatja majd a nyári programomat anyagilag is...
Gyöngyi néni, anyám barátnője, 45 éves ügyvédnő volt, egyedül élt mióta ismerem, amolyan "vénlány", se férj se élettárs, csak villám férfiak az életében.
A vén azért nem teljesen helytálló, mert 45 éves kora ellenére egész jól tartotta magát, fiatalosan, üdén, fitten, már amennyire egy jó 40es üde tud lenni. Na persze én 20on éves fejjel nem éppen rá koncentráltam, már ami a lányokat illeti.
A költözést hétvégén akarta lebonyolítani, éppen kapóra jött mert így kivonhattam magam a családi 2napos kirándulás "gyönyörei" alól.
Szombat reggel már elég korán átmentem az új lakásához, kissé álmosan nyitott ajtót, szerintem én ébresztettem, kócos szőke göndör haját határozott mozdulattal dobta át arca egyik oldaláról a másikra és nyomott hatalmas cuppanóst az arcomra, majd beljebb invitált az üres lakásba. Egész jó kis kérója volt, amerikai konyhás nappali, a nappaliból nyíló hálószoba és a konyharész mellett a nappali átlójában a fürdő, mely talán tágasabb volt mint a háló, mert egy sarokkád és egy zuhanyzó is helyet kapott benne.
- Vetkőzz! - förmedt rám viccesen Gyöngyi néni, aztán nevetett...
- Ma festeni is kell még szóval öltözz át kedvesem! - mondta. A felhívásra rögtön neki láttam a a konyha pult oldalában az öltözésnek és le vettem a pólóm meg a nadrágom és egy száll boxerban állva láttam neki munkásruhám előpakolásának, egy olyan perce pakolásztam a ruháimat, mikor feltűnt, hogy Gyöngyi néni ott áll mellettem egy 1,5 méterre és néz, nem gondoltam semmire, de fura volt hiszen az emberek nem nézik a másikat öltözködés közben, mikor kissé rosszallóan rápillantottam (bár nem szántam annak), láttam ahogy az engem való bámulásba egészen belefeledkezve áll fehér selyem köntösében, egyik karját mellei előtt átfonva tartja, a másik kezével meg dekoltázsánál matat, talán a köntös szegélyét cirógatva. A látvány egészen meglepett mellbimbói teljesen átütötték a vékony selymet, de a látvány nem sokáig tartott mert pillantásomra zavarba jött és sarkon fordult, hogy főzzön egy teát.
- Kérsz teát, Kedvesem? - kérdezte és zavartan látott neki a pultnak háttal a teafőzéshez. Most én kezdtem meglepve bámulni...
- Iiigen! - nyögtem ki - az jól esne, de hideget ha lehet! - ugyanis baromi meleg volt már reggel is. Szóval miközben felrántottam magamra egy rövidnadrágot meg egy atlétát, néztem ahogy gyöngyi néni serénykedik a teafőzővel és a köntöse alatt megbúvó fehér csík tangára lettem figyelmes, lenyűgöző, gondoltam magamban 45 évesen csík tangát hord alváshoz és nem is áll neki rosszul. A feneke kifejezetten jó volt bár nem volt már olyan hamvas mint egy 16 évesnek, és már volt rajta némi plusz, de formás volt amolyan gömbölyű formás fenék!
Délelőtt nekiláttunk a folyosón lévő néhány bútordarab behordásának...szék asztal ruhásszekrény a hálóba stb de a nagy melegben nem igazán bírtuk a nehezebb fizikai munkát és inkább a pihentető sör mellett döntöttünk, 2 sör le is gurult fél órán belül mindkettőnknél, ami aztán hamar a fejünkbe is szállt. Elkezdtünk festeni, nem volt sok minden csak a konyha plafont kellett újra festeni. Gyöngyi mondta hogy ő majd megcsinálja én csak fogjam a létrát de nem akartam hagyni mégis csak ezért vagyok itt így hát én másztam fel a létrára...
Mikor le akartam jönni hogy a szűk helyen odébb rakjuk a létrát Gyöngyi pont akkor akarta odanyújtani a hideg kancsó jeges teát és az pont rám ömlött, rá a pólómra és a nadrágomra.
- Jaj, ne haragudj!!! ...Vedd le gyorsan a ruhád mielőtt teljesen elázol! - mondta és én engedelmeskedtem, mert éreztem ahogy a hideg cukros tea kezdi átitatni a nadrágom.
Ott álltam egy száll boxerben megint és nekem rögtön a reggeli jelentet ugrott be aztán meg Gyöngyi néni formás tekintetem magával ragadó feneke és éreztem amint megmozdul valami oda lent... Gyöngyi is csupa tea lett, így ő is elment átöltözni, pár perc múlva egy fehér combközépig érő pólóban jött vissza nadrág nélkül.
- Ezt találtam mert a ruháim még össze - vissza vannak rámolva! - mondta magyarázóan, majd kérdően rám nézett:
- Neked van másik ruhád?
- Nincs! - mondtam - De úgy is meleg van majd gyorsan megszárad...
A munkát folytattuk én vissza kászálódtam a boxerben a létrára és folytattam a plafon festést, Gyöngyi néni meg fogta a létrát, egy 5 perc után esett le hogy a boxerem azért nem olyan szűk hogy mindent takarjon és teljesen zavarba jöttem,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.85 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 listike 2014. 03. 9. vasárnap 13:28
Ez nagyon jó volt.
#10 A57L 2013. 08. 25. vasárnap 03:47
Elég jó.
#9 papi 2013. 08. 16. péntek 05:45
Nagyon jó, 10 pont.
#8 Bikmakkocska 2013. 05. 21. kedd 16:22
Folytasd!
#7 sipospista 2012. 07. 7. szombat 11:28
ez nagyon jo kis történet foltatást.
#6 tiborg 2012. 07. 7. szombat 05:32
Ujra elveztem! Olyan jo sztori,hogy a helyesirasra nem volt idom,erom.
#5 Craig 2010. 07. 29. csütörtök 04:45
Könyörgöm, felejtsük már el a fölösleges rövidítéseket. 2napos helyett
kétnapos. 2 óra még ok, meg a korok leírása, az sem probléma. De a 2napos

Ezt leszámítva semmi probléma nem volt a történettel. Itt-ott volt egy kis fogalmazási pontatlanság. De ez még nem zavaró.
#4 Dobszi 2010. 07. 27. kedd 23:26
Saskia ez csak szőrszálhasogatás. Ahelyett hogy a kis helyesírási hibákon akadsz fent, ami még mindig kevésbé fordul elő mint a legtöbb történetben, onkább olvass figyelmesebben:
"..az orgazmusunk közeledett, visszafordítottam a hátára Gyöngyit"
A story 10-es, csak így tovább Zulumambre.
#3 Saskia 2010. 07. 27. kedd 09:35
Azért az nem semmi akrobatika, ahogy a kutyus-pozícióban elhelyezkedett asszony mellei közé illeszted a farkad - gratulálok!
Persze azt sem kutya elképzelni,ahogy a "mellei még mindig ziháltak".
No és ahogy az a boxer "egy száll"...de azt az egyet nem értem,hogy miért bórt kortyolgattatok...én a bort jobban szeretem, meg az nem is annyira mérgező, mint a bór!De hát ízlések és pofonok...
#2 tiborg 2010. 07. 27. kedd 01:02
kituno sztori..lehet folytatasa,mert variacio vegteten...
#1 Törté-Net 2010. 07. 27. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?