A+ A-

Az első találkozás éjszakája

Amikor végignézett a szobán áthaladó meztelen férfin, borzongató lüktetést érzett az ágyékában.
Tudta, sejtette, hogy ez nem egy hétköznapi, átlagos szeretkezés lesz, már akkor megérezte, amikor először ért a keze a kezéhez és először ért a szája az ajkaihoz. Biztos volt benne, hogy jól választott, bízott női ösztöneiben és az sem érdekelte, hogy ennek az éjszakának lesz-e folytatása, vagy sem. Kívánta, őrülten kívánta ezt a rejtélyes "ismeretlen ismerőst", kívánta, hogy az felizgassa, magáévá tegye. Izgalmas volt a gondolat, hogy nem tudta, milyen stílusa, szexuális kultúrája van ennek az erotikától vibráló férfinak, de várta, akarta a közeledését és kész volt bármire.
És ő jött, lassan, s mellé simult a hatalmas ágyon, tenyerével végigcirógatta remegő testét, ágaskodó mellbimbóit két ujja közé csippentve finoman morzsolgatni, dörzsölni kezdte azokat... Csókja puha volt de rendkívül izgató, s amikor szájával, nyelvével is ingerelni kezdte kemény mellbimbóit, lüktető hüvelybemenetét elöntötte a forró, síkos nedvesség.
Átadta magát a fokozatosan erősödő vágynak, az oldalához szorosan odasimuló férfitestből áradt a szenvedély, csípőjét érintette kemény pénisze, amelyet egyre erősebben nyomott hozzá, miközben élvezettel nyalogatta, szopogatta, szívogatta mindkét mellét. A bimbók babszemnyire duzzadtak, csiklója vörösen ágaskodva várta az érintést, szeméremajkai puha párnácskává dagadva kész voltak a befogadásra. Halkan nyögdécselve, combjait enyhén megnyitva, csípőjét ringatva szinte olyan volt, mint egy tüzelő macska, kurrogva, burrogva, dorombolva hívta, hívogatta hímjét...
S amikor az szembefordult vele, ráhasalt és térdével szélesebbre tárta combjait, már szaporán lihegve, szemét behunyva, fejét hátravetve kéjesen várta a mennyi pillanatot, biztos volt benne, hogy most, most fog belé hatolni...
Ám ez az ízig-vérig igazi kandúr bizony nem kapkodta el... hanem lejjebb kezdett csúszni a mellétől, le, egészen a hasáig, azután egyre lejjebb... míg rá nem talált kutató nyelvével a formás kis szőrpamacs alatt megbúvó legérzékenyebb pontjára, s azt kezdte nyalogatni, lefetyelni, apró, gyorsuló nyelvcsapásokkal ingerelni. Őrjítő volt a gyönyörűség, két kezével belemarkolt a férfi dús hajába, csípőjét megemelve élvezte minden mozdulatát. S ahogy a kis-és nagyajkait is szopogatni kezdte, miközben az egyik, majd a másik ujját lassan becsúsztatta forró puncijába, azt hitte, rögtön elélvez. De nem, ő sem akart túl hamar a csúcsra jutni.
Óvatosan, de határozott mozdulattal eltolta a férfi fejét a combjai közül, ügyesen kicsusszant alóla, majd karjaival átölelve gyengéden a hátára fektette. Gyönyörködve nézte egy darabig ahogyan előtte hevert, s izgalmáról látványosan árulkodott vérbő, vaskosan meredező szerszáma is, amelyen szemmel láthatóan lüktetett az ér. Végtelen gyöngédséggel kezébe fogta ezt a kívánatos vesszőt, s szorított egy kicsit a tövén... A hatás nem maradt el: a makk tetején, a pici nyílásból előbukkant egy izgalmi cseppecske, amelyet hüvelykujjával finoman eldörzsölt, s tovább simogatta, izgatta az egyre duzzadtabb peremet... a bőrt lassan, érzékien le-föl kezdte húzogatni, másik kezével a heréit érintette meg, s azokat is babusgatta, simogatta... aztán egyre közelebb hajolt, nyelvével körkörösen körbe nyalintotta az izgalomtól majd szétpattanó falloszt... majd majd puha ajkai közé vette és óvatosan, hogy a foga ne érintse, szopogatni kezdte. Próbálta olyan mélyen a szájába -torkába- venni, amennyire csak lehetett.. Érezte a hajába markoló két kezet, hallotta, amint a férfi felnyög: -Jajj. Jajj de jóóó! - ezek a kis visszajelzések még jobban meghozták az étvágyát, szopta, szopta, nyalogatta a merev, kőkemény hímtagot, vigyázva arra, hogy nehogy "túl jól" sikerüljön, mert már alig várta, hogy végre belül, mélyen a testében is érezhesse ezt a férficsodát...
És akkor, a haját simogató kezek megérintették az arcát és el kezdték szép lassan felfelé húzni. Azonnal értette, hogy mit szeretne a drága, pontosan, pontosan azt, amit már ő is... nagyon... Fölébe helyezkedett, ráborult, átölelte a nyakát és miközben összeolvadtak egy csókban, odailleszkedett az ágaskodó hímvesszőre és lassan, kéjesen kezdett rácsusszanni.
Milliméterről milliméterre fogadta magába, szorító hüvelygyűrűivel körbefonva, élvezettel nyögdécselve ereszkedett egyre lejjebb, mígnem ütközésig ráguggolt, érezve, hogy a makk már a méhnyakat bökdösi... Ekkor felegyenesedett, s derekát ívben hátrahajlítva teljes súlyával ránehezedett a férfi medencéjére, hogy még jobban, még mélyebben, teljes hosszában és vastagságában átélje, élvezze a feszítő, nyomó, húzó érzést.
...hhhhhhhh...
csaknem sikongatni kezdett a gyönyörtől... Aztán ismét ráborult a mellkasára és kizárólag a csípője ritmikus mozgatására koncentrált, előbb lassan, előre, hátra, majd hullámzó, körkörös, egyre gyorsuló mozdulatokkal ingerelte nem csak a férfit, hanem saját felajzott punciját is,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 06. 14. szombat 08:26
Egész jó történet.
#1 Törté-Net 2010. 07. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?