A+ A-

Negyvenes pár fiatalabb nővel - Szülinapi ajándék a férjnek

Szülinapi ajándék, tőlem (feleségedtől) biszex lány: neked (férjemnek).
Végre szombat van. Igaz, hogy tegnap volt a szülinapod, de megbeszéltük, hogy inkább holnap ünnepeljük a vendéglős-vacsorázós módon.
Úgy láttam, tegnap kicsit nehezteltél is rám, biztosan azt hitted elfelejtettem, hogy milyen nap van, ugyanis semmilyen ajándékot nem kaptál.
Bízom benne, hogy amit ma kapsz, az minden rossz érzésedért kárpótolni fog.
Késő délután át is mentünk a megszokott kis vendéglőnkbe, és kis tanakodás után, megint a két személyes tálat rendeltük. Még mielőtt kihozták, koccintottunk, és még sok boldog együtt töltött évet kívántunk egymásnak.
Alig kezdtünk el enni, egy nagyon dekoratív nő lépett az asztalunkhoz.
- Sziasztok! Nem Judit vagy? - kérdezte tőlem.
- De igen. Ismerlek?
- Együtt dolgoztál édesanyámmal valaha a ...nél, én még nagyon kicsi voltam, de ti nagyon jó barátnők voltunk.
- Tényleg, már emlékszem Krisztina. Ülj le közénk, meghívunk, legalább segítesz elpusztítani ezt a rengeteg kaját.
- Ugyan, nem akarok zavarni.
- Nem zavarsz, ugye Kedvesem?
Láthatóan nem tetszett Neked a dolog, de kényszeredett mosollyal udvariasan helyet kínáltál Krisztinának.
Vacsora közben beszélgettünk, ki mit csinál, hogy él, bort ittunk, és egész jól feloldódtunk a kezdeti zavartság után. Jó hangulatban álltunk fel az asztaltól, én hívtam Krisztinát, nézze meg hol lakunk, jöjjön be pár percre.
Mikor hazaértünk, Te lesegítetted Róla a kabátot, és észrevettem, hogy titokban kedvtelve nézel végig formás alakján, amit nem nagyon rejtegetett. Combközépig érő szűk szoknyája rásimult kerek popsijára, mély V kivágású felsője bőven engedte látni dús, feszes melleit. Karcsú dereka csak még jobban kihangsúlyozta gyönyörűen telt idomait.
Bementünk a szobába, Ti leültetek, én behoztam az előre elkészített pezsgőt.
Én, Krisztinával a három személyes, kinyitott ágyon ültem, te pedig a fotelben.
- Krisztina, nagyon szép ez a felső - mondtam, és ujjaim hegyével finoman megsimítottam a dekoltázsból kibuggyanó mellét (előzőleg soha nem értem még más nő melléhez). Nem ellenkezett, mosolyogva hagyta, ezért lágyan lesimítottam vállairól a felsőjét, előtűnt melleit alig takaró melltartója.
Rád néztem, mit szólsz a dologhoz. Mintha zavarban lettél volna, nem tudtad, mire véljed, mit csinálj, egyáltalán odanézhetsz-e. Kedves, bátorító mosolyt küldtem feléd.
Közben Krisztina keze is elkezdett rajtam kalandozni., simogatni, miközben apránként lekerült rólunk minden ruha.
Megkértelek Téged, hogy helyezd magad kényelembe, szabadulj meg azoktól a ruhadaraboktól, amiket feleslegesnek gondolsz, mintha csak ketten lennénk.
Ez alatt Krisztina fölém hajolt, gyengéden szájon csókolt. Duzzadó mellei a mellemet érintették. Mindkét kezemmel elkezdtem simogatni, éreztem, ahogy a bimbói kővé merevednek a vágytól, ettől egyre vadabbul csókolt. Nagyon jó érzés volt nyelve a számban, éreztem, ahogy a teste egyre inkább felforrósodik és ez bennem is őrült vágyat keltett.
Láttam, hogy közben te is levetkőztél, és kezded hinni a lehetetlent, hogy ez neked szól, és végre átadod magad a helyzetnek.
Elnyúltál a fotelben, farkad már mereven ágaskodott a markod szorításában, miközben gyönyörködve nézel minket.
Ez megnyugtatott, és úgy döntöttem, most már én is átadhatom magam a gyönyörnek.
Mivel még sosem tettem, kíváncsi voltam, milyen egy nő érintése, kényeztetése, ezért hanyatt fektettem Krisztinát, és most én hajoltam a szájára, forrón megcsókoltam. Aztán elkezdtem lejjebb haladni, végigcsókoltam a nyakát, vállait, közben simogattam melleit, hasát és közeledtem a puncijához. Éreztem, hogy Krisztina már nagyon vágyik arra, hogy lent kényeztessem. Egyik kezemmel a mellét masszíroztam, másik kezemmel simogatni kezdtem a szeméremajkait. Éreztem, itt az ideje, hogy lejjebb menjek, lábait széttárva elém tárult, amit még sosem láttam, a vágytól nedves női punci. Nagyon izgató volt, ráhajoltam, és belenyaltam. Finom volt és forró. Rátaláltam a csiklóra, ami már duzzadt, lüktetett a vágytól.
Izgató volt érezni a női vágyat a nyelvem alatt, az én puncimat is elöntötte a forróság, és vágytam rá, hogy ott legyél. Néha felnéztem Krisztina arcára, és láttam, mennyire élvezi., a nyelvemet. Belemarkolt a hajamba, és irányított, mit, hogyan csináljak, hogy jó legyen neki.
Kiszolgáltatott, de egyben rettenetesen jó érzés volt.
Ahogy ott pucsítottam Krisztina felett, fél szemmel láttam, hogy végre közelebb jössz hozzánk. A hátam mögé térdeltél, keményen megfogtad a fenekemet, és határozottan belém tetted duzzadó szerszámodat.. Ez nagyon felpörgetett, és ahogy te lökdöstél hátulról, én úgy nyaltam egyre szenvedélyesebben az elém táruló csiklót. Krisztina egyre fokozódó lihegése, és nyögései jelezték, hogy hamarosan a csúcsra jut.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.37 pont (46 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 feherfabia 2016. 05. 12. csütörtök 06:54
Egész jó!
#8 A57L 2013. 12. 27. péntek 05:56
Nem rossz.
#7 papi 2013. 05. 24. péntek 05:23
A cím és a téma többet igér.
#6 sztbali 2010. 07. 13. kedd 17:26
gyenge
#5 Saskia 2010. 07. 13. kedd 15:04
Jani,Jani!Már láttam korábbi kommenteidből,hogy feltűnően "érzékeny lélek" vagy - vedd úgy, hogy nem szóltam - mellékesen a történet valóban gyengécske.
#4 jani 2010. 07. 13. kedd 13:07
Csak hogy én nem hencegek azzal , hogy van egy sztorim , vetted ?
#3 Saskia 2010. 07. 13. kedd 12:05
Wie sagt man ungarisch: "tetsziki"? - vagy te is elkapkodtad?
#2 jani 2010. 07. 13. kedd 07:53
Nem tetesziki elkapkodtad
#1 Törté-Net 2010. 07. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?