A+ A-

Szenvedély... ott, ahol nem várod

Barb már vagy tizedszer törölte végig a pultot. Felesleges mozdulat volt, ha öttel kevesebbszer tette volna meg, akkor is tökéletesen tiszta lett volna, de nem tudott magával mit kezdeni. Deanre sandított. A férfi alig volt elázva, ami csak azért különös, mert meglehetősen kemény iramban vedelte a konyakot. Egy kevésbé erős férfit már minden bizonnyal kiütött volna ez az alkoholmennyiség. Barb nagyot sóhajtott, és körbenézett a csehóban. Teljesen egyedül voltak, régen túllépték már a zárórát. Barb lekapcsolta a világítást, csak a pultnál hagyott égve néhány spotlámpát. Kezébe kapott egy poharat, a pult elé ment, széles terpeszben felült az egyik bárszékre, és magának is öntött egy jó nagy adagot a férfi italából. Becsukta a szemét, és egy húzóra lenyomta a piát. Nagyot nyelt és megrázkódott, ahogy az ital tüzes vonalat húzott a belsejében. Nagyot sóhajtott, ahogy a szesz utóízét ízlelgette a szájában. Elgondolkodva forgatta a poharat a kezében, majd rövid gondolkodás után újratöltötte.
Dean nem akart figyelni erre a nőre. Nem akart figyelni senkire. Otthon kellett volna lennie, hogy tanúk nélkül ihassa magát segg részegre. Visszavette a nőtől az üveget, és után töltötte poharát. Kacsintott egyet, és ledöntötte az italt.
- Azt hiszem, mára elég volt - hallotta a nő mély hangját. Nem kérte, közölte vele, hogy ideje abbahagyni az ivást.
Dean, maga sem értette, miért, de felhúzta magát.
- Addig iszok, ameddig nekem tetszik! - válaszolta foghegyről.
- De nem az én kocsmámban - jött a riposzt, és Dean vette magának a fáradtságot, hogy a nőre nézzen.
- Miért? Mi lesz?
Barb ránézett azzal a sötét szemeivel, és elmosolyodott. Keserű, szánakozó mosolya végigvágott a férfin, majdnem elszégyellte magát tőle.
- Ne kötekedj. Azt hittem, megtanultad már, hogy nem szeretem, ha szívóznak velem.
Dean horkantott egyet és megrázta a fejét.
- Te ezt nem érted... - mormolta halkan.
- Nem is kell értenem. Hívjak neked egy taxit?
Dean fáradtan megmasszírozta az orrnyergét, majd erős ujjaival áttért a homlokára, halántékára.
- Basszus! Szétmegy a fejem...
- Mintha nem érdemelnéd meg... Miért buktál ki ennyire?
Dean megrántotta a vállát.
- Nem mindegy? Mintha olyan nagyon érdekelne...
- Tcc... - Barb megrázta a fejét - Egészen normális pasi lennél, ha néha nem törne rád ez a bunkó stílus.
- Hah... veled ellentétben nekem legalább van stílusom!
Dean abban a pillanatban visszaszívta volna, amit mondott, ahogy az kiszaladt a száján. Igenis volt stílusa a nőnek, méghozzá egészen egyedi. Vagány, belevaló csaj, aki pontosan tudja, mit akar, és azt hogyan szerezze meg. Deannek tetszett a tépett, rövid haja, ami mindig úgy állt, mintha akkor kelt volna ki az ágyból. Tetszett az egyszerű trikó és farmer, ami szinte állandó viseletként tartozott a nőhöz. Tetszettek apró, hetyke mellei, amikre sosem húzott melltartót, emiatt előfordult, hogy néha abban az élvezetben volt része a kocsma közönségének, hogy megfigyelhették a trikó anyagát feszítő, élesen kirajzolódó bimbókat. Mint ahogy az előbb is, amikor a nő lehúzta az italát és kirázta a hideg. De Barb nem volt az a fajta nő, akinek udvarolni kezd az ember. Dean néha rosszmájú fogadást kötött a haverjaival, hogy vajon melyik nővel bújik ágyba, merthogy pasit már évek óta nem láttak körülötte lézengeni. Barb hideg és kemény szépség volt, mint egy tökéletesen csiszolt gyémánt. Egy gramm zsír sem volt rajta, izmos teste számtalan férfi fantáziáját indította be, de ezek sosem értek el hozzá. Rövid úton mindenkit lepattintott magáról, míg végül elmaradoztak mellőle a próbálkozók, és a környékbeli férfiak inkább haverjukként, mint prédaként tekintettek rájuk.
Igen.. őrült az a pasas, aki Barb kegyeiért akarna harcba szállni.
Dean mégsem kért bocsánatot a kimondott szavakért, a nő egyértelműen nem tartott igényt efféle gesztusra.
Lehúzta az italát, ez a mozdulat is inkább férfias volt tőle. Nem kóstolgatott, egy nyelettel leküldte a piát, aztán megnyalta a száját. Dean tekintete megvillant a látványra, a nő pedig úgy tett, mint aki nem vette észre.
- Nem vágyom mások tetszésére - válaszolta sokára.
- Mondd Barb... voltál már nővel?
A nő szeme összeszűkült a kérdésre, kívülről nem látszott, mennyire megrendítette ez a pimasz kérdés.
- Miért? Te voltál már? - kérdezett vissza kihívóan.
Dean elmosolyodott, ezzel akaratlanul is megdobbantva a nő szívét. Dean a tipikus nők kedvence pasas volt: széles vállú, kigyúrt izomember, sötéten izzó szemekkel, húsos, érzéki szájjal, karcsú, mégis férfias kézzel. Barb szívesen érezte volna a testén kalandozni azokat az ápolt ujjakat, de ha megkínozták volna, sem vallotta volna be senkinek. A férfi vastag szálú, kékes-fekete haja kócosan meredezett a fején, s Barb ujjai bizseregtek a vágytól, hogy beletúrjon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 13:49
10 Pont!
#5 feherfabia 2015. 12. 13. vasárnap 06:39
Nagyon jó!Folytatás?
#4 A57L 2014. 10. 8. szerda 06:44
Nagyon jó történet.
#3 genius33 2013. 06. 8. szombat 10:36
Nagyon szuper! nyes
#2 Olvasó 2010. 06. 30. szerda 23:41
Tcc.. tényleg! :D
Nyomtam egy "tizest".:)
#1 Törté-Net 2010. 06. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?