A+ A-

A buli

A buli elég későn kezdődött, de Hajni a barátnőivel még éppen odaért, mire forrósodni kezdett a hangulat. Azt túlzás lenni állítani, hogy a csillárokról is lógtak, de a pia folyt bőven, és a hangfalakra kötött számítógép megállás nélkül bömbölte a Tépd ki magad a szívemből, és a Ne szégyelld megtenni kislány című számokat.
Hajnin fehér szoknya és szívszorítóan szűk top volt, ez utóbbi kirajzolta hegyes és kemény kis melleit. A fiúk tekintete szinte tapadt rájuk. Őt ez eleinte nem érdekelte, csak a negyedik unicum után - amelyet Zoli és Tamáskontójára fogyasztott el - kezdték foglalkoztatni a testét vizslató tekintetek.
A lány hamarosan az erkélyen találta magát, amint Tamással beszélget. Zoli akkor már nem volt velük: a WC-ben hányt, mert nagyon berúgott. Ami azt illeti, Hajni is, de Tamás még a becsípettség és a félrészegség keskeny ösvényén egyensúlyozott.
Hajni a fiúval a modern világról beszélgetett.
- Tudod, Tamás, elég kiábrándító világban élünk szerintem... a szex már annyira része lett a mindennapjainknak, hogy meg se becséljük igazán.
- Igen, Hajnus ez így van - felelte a fiú, és átkarolta a lány keskeny, puhabőrű vállát. - Nekem is minden ismerősöm kefél mindenkivel, már teljesen ki vannak égve...
Hajni sóhajtott, és közelebb vackolta magát a fiúhoz.
- A barátnőim is már szobán vannak a fiúkkal.
Zoli a lány füléhez hajolt, és meleg, csiklandós hangon belesúgta.
- Tudom, hallottam a Sanyit meg Esztit az emeleti szobában.
- Mit hallottál? - kérdezte Hajni rekedten, és hagyta, hogy Zoli finoman masszírozni kezdje a mellét.
- Sanyi nyögéseit, meg furcsa hangokat... aztán azt: nagyon jól szopsz, Eszti tudod?
- Hm... - Hajni megremegett a fiú karjaiban. Aztán megérezte Zoli kezét szoknyába bújtatott fenekén.
- Ne csináld te is... - lihegte a fiúnak, de hagyta magát kézen fogva levezetni a kert homályos árnyai közé. Hamarosan azon kapta magát, hogy vadul csókolódzik a fiúval, érzi kemény, nedves nyelvét, és a kezét a szoknyája alatt. Mikor Zoli a nyakát kezdte harapdálni, nyögdécselni kezdett.
- Gyere - súgta a fiú, és a kert sötét végében lévő hintához vezette a lányt.
- Nem akarok én is egy kis ribanc lenni - nyögdécselte a lány, de semmi ellenállást nem tanúsított. Érezte, hogy az öle már csupa lucsok tiszta, rózsaszín bugyijában.
- Ettől még nem leszel az - ígérte Zoli, és leültette a lányt a hintára. Letérdelt elé, és lehúzta a szoknyáját, aztán feltette Hajni lábait a hintára, amely picit belengett. Beszívta a fiatal női test izgató illatát, aztán csókolgatni kezdte a karcsú combok belsejét.
- Istenem - zihálta Hajni.m- Ez nagyon finom...
A fiú rátapasztotta ajkát a puncijára, félrehúzva a nedves bugyit. Hajni teste görcsberándult, s egy mély sóhaj szakadt ki belőle, amikor Zoli nyalni kezdte.
A fiú végül mosolyogva felemelte a fejét, ajka csillogott a lány nedveitől.
- Ne így - mondta, és gyengéden leemelte a földre a lány lábait, hogy az kicsit feljebb nyomja a popsiját. Így le tudta róla fejteni az alsóneműt, és immár szabadon játszhatott ajkával, ujjaival Hajni lüktető csiklóján, csatakos vaginájában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2018. 01. 8. hétfő 07:20
Nagyon jó, hangulatos írás.
#4 zsuzsika 2015. 01. 1. csütörtök 15:46
Nem rossz.
#3 papi 2013. 11. 18. hétfő 12:06
Egész jó
#2 sztbali 2010. 06. 29. kedd 09:21
Nem rossz. 6-os.
#1 Törté-Net 2010. 06. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?