A+ A-

PinaBarátok Közt 1. rész: Orsi és Noémi

Orsi érzéki no volt. Szoke, rövid haja. Már kb 40 éves, de egy serdülo is nyugodtan verheti rá. Jó bula. Nagy melle és mégjobb segge volt. Mindig valami formás fehérnemut, halványlila, vagy éppen leopárdmintás tangát hordott. Már amikor! Mert mikor nem volt memphusza, akkor ritkábban. Pszichológus picsa. Igazi egyéniség. A férje Laci elkövetett egy hibát: Eleinte igen, de késobb nem kúrta rendszeresen (és vibrátort se vett!). Mindig hazament fáradtan, és azután még Orsi édes barlangjához sem volt kedve. Egyre vágyott az érzékiségre, a tuzre, a kefélésre és a FASZRA.
Eleinte mikor a férje aludt, este bekapcsolta a TV-t a nappaliban, és a Private Gold-ra és egyéb ilyen témájú médiumra, ujjazgatta magát. Ez egy ideig elég is volt neki, de késobb többre vágyott.
Ennek érdekében több dolgot is tett: Felkereste régebbi intim barátnoit. Vetetett perzsa macskát Lacival. Mikor egyedül volt otthon, bekapcsolta a TV-t, bekente a pináját csokival és a macskával kinyalatta. Ezek után kutyát vetetett, aminek jelentosen megcsappant a szukák iránti érdeklodése. Ezek után kemény viszonyt fojtatott Zsuzsa és az o nogyógyászával.
Kikezdett és dugatta magát a pácienseivel is. Ezután egy ideig felhagyott ezzel, annyira hogy nem is szedett fogamzásgátlót, próbálta folytani és tisztességes életet élni.Ez volt az elozmény.
Egyszer Noémi (16 éves) odament jó barátnojéhez Tildához (18, házas). Gyakran szoktak egymással beszélgetni. Legtöbbször Noémi kér tanácsot a tapasztaltabb lánytól foleg a fiúkkal kapcsolatban. Ezúttal is így történt, de kicsit másképp.
Noémi a fanszorzetére vonatkozóan akart tanácsot kérni Tildától, mivel azt eddig még nem borotválta. Mert már érezte, hogy lassan fiúja lesz, és addigra szépnek kell lennie.
-Majd megbeszéljük. -mondta Tilda.
-Mikor érsz rá? - kérdezte Noémi.
-Holnap.
-Oké.
Másnap találkoztak. Tilda, ahogy csak lehet elmesélte a dolog lényegét, hogy mik kellenek hozzá, hogy mire vigyázzon.
-Jó Tilda, de most én így sem tudom, hogyha magamnak csinálom eloször akkor az milyen lesz. Jobb, ha valaki tapasztaltabb csinálja, mint te, nem?
-Jólvan.
Tilda el is ment Noémiékhez. Ketten voltak ott. Bementek a szobába, bezárták az ajtót. Tildának is bozótos volt már egy kicsit huséges puncija ezért elhetározták, hogy mint jó barátnok, egymás elott csinálják, és Tilda segít Noéminek. Tilda elovette az epilátort és szépen finoman elkezdte nyírni Noémi fanszorét. A fedés alól elobukkanó szuz ajkak látványa nem izgatta fel különösebben, mert pl. Zsófinak is csinálta már. Noémit jó érzéssel töltötte el, mikor a készülék fém része hozzáért a kicsit nedves punihoz.
Mikor befejezték gondolta magában Tilda: Egész formás puncija van ennek a Noéminek...
-Szuz vagy még?-kérdezte Tilda.
-Igen, még az. De már el tudnám képzelni máshogy is. -jegyezte meg mosolyogva.
Ezek után Tilda, gondolta ha o is látta, o is lássa, Piros hosszúnyakú melegítoben, kék farmerjét és a Secret's Victoria fehérnemujét levéve hozzákezdett lenyírni potyogó fanszorét. Megigazgatta az ajkak külso széleinél is. Tilda mindig hagyott egy kis háromszoget a puncija felett. Noémi egyre többször pillantott oda, mivel miután elobukkant Tilda húsa látta, hogy bizony rendesen piros és nedves. Ez valahogy olyan helyzetbe hozta, amit még sose érzett. Már sokat álmodott a szexrol, igaz foleg fiúkkal, de most így akárhogy el tudta volna képzelni a szitut. Kettesben egy szobában egy eléggé bombázó lánnyal, aki tapasztaltabb nála, és épp most nyírja nedves punciján a fanszort. Noémi még mindig alsó nélkül volt, elobb még összeszorított lábakkal, de ahogy látta, hogy Tildára valamiképp hatott az o noiessége, nem bírta megállni, hogy ne lazítson és szejelebb tette a lábait. Úgy hogy Tilda is jól betudott kukucskálni idonként. Miután már Tilda is teljesen kopasz volt, Noémi megkérdezte, látván hogy bizony nedves az akkus-epiláló, hogy o mégis mennyi pénzért nyalná meg. Kicsit furi arcot várt Tildustól, de ehelyett csak olyat látott amitol végképp megindult az o nedve is.
Tilda kicsit vigyorogva a szájához emelte az epilálót és elég buján lassan megnyalva száját, és kinyújtva formás, piros nyelvét, végignyalta a közös nedveket tartalmazó lapot. Nem nagyon akarták még kimutatni, de az az igazság hogy Tilda az íz és illat miatt, Noémi pedig a látvány által eléggé EGYMÁSRA izgultak.
-Most te nyald le, ha mered! -mondta Tilda-pina játékosan.
Átadta lassan Noéminek az eszkozt, mire az becsukva szemét, végignyalta a még nem lenyalt részt. Közben akarva-akaratlanul a két lány már azon kapta magát, hogy két-három ujja a saját punijához ér és masztiznak.
-Ez jó, már olyan régen élveztem így el!-mondta Tilda.
-Én mostanában szoktam!-vágta rá Noémi.
-Figyusz! El kell mondanom valamit. Ezt még senkinek sem mondtam el.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.23 pont (43 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2016. 08. 30. kedd 05:14
Közepes írás,sok helyesírási hibával.
#4 genius33 2013. 04. 21. vasárnap 10:23
Igy van, egy darabig jó aztán...
#3 tiborg 2011. 02. 11. péntek 01:19
Csatlakozok az elottem "soad"-ohoz! Ez a sztori egy porno telegram.
#2 soad 2006. 01. 10. kedd 19:18
jól indul,de a közepétől nagyon el lett baszva a történet.
#1 Törté-Net 2005. 02. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?