A+ A-

Úton hazafelé - Szerencsés hazatérés 2. rész

Óvatosan settenkedtünk be házunkba, ügyelvén, nehogy lebukjunk. De anyukám már a konyhában ügyködött, az ebédet készítette. Kellemes illat járta be a házat, össze is fojt a számban a nyál.
Köszöntünk, aztán a szobámba igyekeztünk. Éppenhogy beértünk, Robi magához szorított, vadul megcsókolt. Nyelveink őrült táncot jártak. Ő egyik kezével megmarkolta a fenekem, ágyékához nyomott, másik kezével a hosszú, vörös hajamba túrt, tincseimmel játszott. Én szőke hajába túrtam, nyakát cirógattam, másik kezem pedig pólója alá nyúlt, derekát ingereltem, tudtam, hogy az nagyon tudja őt izgatni. Az a keze, amelyik fenekemet markolta, az most előrébb vándorolt, bugyimon keresztül izgatta a csiklómat. Nagyon nedves voltam, Robi szintén izgatott állapotban volt, tanújelét ennek merev férfiassága adta.
Robi ujja félrehúzta a már nedves, aprócska, fekete bugyimat. Egy egyszerű, selyemből készült bugyi volt, semmi díszítéssel, éppen ez volt benne az izgató. Csipke híján, jótékonyan takarta a borotvált, igen igazgatott és nedves testrészemet. Robi ujja a nedves nyílásom körül körözött, az őrületbe kergetve ezzel. Én nadrágját kezdtem lehámozni róla, nem volt könnyű dolgom a merev pénisze miatt, boxerjából mintegy sátrat csinált. De ez sem érdekelt, boxerját is levettem. Ott állt előttem meztelen alsótesttel. Magához húzott, amennyire csak lehetett, ujját visszahelyezte nedves nyílásomhoz, tovább játszadozott velem. Feladtam!
Úgy igazgattam magam és úgy igazítottam, irányítottam Robi ujját, hogy az belém csusszant. Robi többi ujja is belém furakodott. Lovagló mozdulatokat tettem. Robi kihúzta belőlem ujjait, magához húzott. Lábam közé igazítottam merev, kemény péniszét. Pont úgy értünk így össze, hogy az ő pénisze, az én csiklómat tudta izgatni. Robinak se kellett több, magával rántott az ágyra.
Óvatosan huppantunk le a pihe-puha, megvetett ágyra. Arra az ágyra, amely már számtalanszor volt tanúja olykor vad, olykor romantikus, olykor játékos szerelmi játékainknak, szerelmeskedéseinknek. Néha gyermeki, néha őrölten szenvedélyes pettingjeinknek. Robi hanyatt dőlt az ágyon, én felé térdeltem. Megmarkolta kerek melleimet. Felhajolt, de csak annyit, hogy mellbimbómat szájába vegye és nyelvével játszhasson vele. Én megfogtam kemény férfiasságát, csiklómhoz dörgöltem. Fenekemhez irányítottam, nyomást gyakorolva rá. Mintha próbálnék beleülni, hogy fenekembe hatoljon. De ez csak a játék része volt. Megfogtam, megsimogattam a makkját, éreztem, hogy az első előnedvcseppek már kiszivárogtak. Robi gyönyörű kék szemei csukva voltak, szája résnyire nyitva, enyhe nyöszörgések, sóhajok szűrődnek ki rajta.
Ekkor nem húztam tovább az időt, Robi férfiasságába ültem. Azt a csodálatos érzést nem lehet leírni, amit éreztem. Van arra szó, hogy mit érez az ember lánya, amikor a szerelmét, a számára egyik legfontosabb embert olyan közel engedi magához, ahogy nő engedhet férfit? Amikor a 18 éves lány se lány, hanem nő? Amikor azt teszik, ami két ember között a legszorosabb testi kapcsolat, ami a világon a legbensőségesebb dolog, ami igazából két emberre tartozik! Megosztják egymással testük minden apró rejtekét, hibáját és szépségét! Nincsenek titkok,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 kelyhecske 2010. 06. 30. szerda 19:14
ez az 1. részben szóról szóra ugyanígy benne van a 2. fele, nem tom miért kellett újra feltenni
#1 Törté-Net 2010. 06. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?