A+ A-

Barni és Hajni - Az első nap 1. rész

Barni már hajnalban megébred. Felült az ágyban, és körülnézett. A szoba még mindig az esti esemény hangulatát árasztotta felé, ő pedig behunyt szemmel emlékezett az élvezetes percekre. Hajnira nézett, aki még az igazak álmát aludta. Olyan gyönyörű volt így is! Fekete haja szétterült a párnán, teste pedig félig ki volt takarva a nagy meleg miatt. A fiúnak kedve lett volna most azonnal újra szeretkezni vele, de gondolta, hogy megvárja, míg felébred. Magára vette házi köpenyét, és kiment a konyhába, hogy reggelivel lepje meg aráját. Fél óra alatt pompás étket tett az asztalra, és már előre mosolygott a gondolaton, hogy Hajni mennyire meg fog lepődni. Be is ment a hálószobába, hogy értesítse őt a reggeli elkészültéről. A lány még nem ébredt fel, azonban testtartása nagyon megváltozott.
A nagy forgolódásban lecsúszott róla a takaró, így már semmi sem fedte testét. A hátán feküdt, egyik keze a párnán, a másik a fején pihent. Barni percekig bámulta a gyönyörű testet. Nézte a ritmikusan felemelkedő és leereszkedő kebleket, a finom ívű köldököt, a bársonyos combokat, és a finom pihék közé rejtező puncit. Szét voltak nyitva a lány lábai, ezért jól láthatta a fekete szőrszálak közül elővillanó rózsaszín gyönyört. Nézte, csak nézte, és felgerjedt benne a vágy. Hajni jóleső érzésre ébredt. Maga sem tudta pontosan eldönteni, hogy micsoda, de tudta, hogy már érezte valahol. Kinyitotta szemeit, hogy kiderítse, mi történik, és látta, hogy Barni a bokáját csókolgatja. A fiú észrevette, hogy a lány felébredt, és virgonc mosollyal üdvözölte. Hajni azonnal megértette férje szándékát, és mivel cseppet sem volt ellenére az effajta ébresztés, visszamosolygott, a párnára hajtotta fejét, és lecsukta szemeit. Barni, látva, hogy szabad az út, elindult a már jól ismert ösvényen. Most is lassan haladt nyelvével felfelé a combon, várva, hogy Hajni is "melegedjen be".
Mikor hallotta, hogy már a lány is szaporábban veszi a levegőt, gyorsított a tempón, és elérte az ágyéki tájékot. Ezúttal azonban nem ment tovább. Hosszan szívta magába a rejtett szőrpihék illatát, és mindeniket körbetapogatta nyelvével. Érezte, hogy a lány nedvesedni kezd. Ekkor kezével széttárta a fekete szőrszálakat, és elővillant előtte a gyönyörű pina teljes mivoltában. Mohón mélyesztette nyelvét a kívánatos szeméremajkak közé, és lassan nyaldosni kezdte a lány csiklóját. Hajni már rángatózni kezdett. Őrjítően felizgatta férje nyelvmunkája. Barni egyre mohóbban szívogatta, nyalogatta a megkeményedett csiklót, addig, amíg meg nem hallotta Hajni zilálását. Ekkor hirtelen tövig dugta nyelvét az előtte vonagló pinába, és hevesen mozgatni kezdte benne. Hajni már nem tudta hová legyen a kéjtől. Sikoltozni kezdett, úgy érezte, mindjárt szétveti testét az élvezet. Megmarkolta férje fejét, és még jobban a puncijához szorította, hogy nyelve minél mélyebbre hatolhasson. Őrülten rángatózott. Lábait Barni feje köré fonta, hogy az jobban hozzáférhessen vaginájához. A férfi sem volt rest, és mohón nyalogatta a nedves pinát, ízlelgetve a női élvezet izét. Mélyen hatolt be a lyukba, aztán hirtelen kijött onnan, de csak azért, hogy aztán ismét behatolhasson, ezúttal még mélyebbre.
A lány már nem bírta tovább! Hátrahajtotta fejét, megemelte ágyékát, és hangosan élvezett. Mély nyögés tört fel belőle, miközben teste nagyokat rándult. Újra átélte az orgazmust. Férje azonban nem hagyta abba a nyalakodást, hanem buzgón nyaldosta a vaginából előtörő nedveket, az orgazmus termékeit. Hajni fejében merész ötlet fogant. Finom mozdulattal eltolta férje fejét, és megfordult az ágyban, úgy, hogy a férfi továbbra is kedvére nyalakodjon, de szájával ő is elérje annak merev hímtagját. Barni maga is meglepődött a nem várt fordulat láttán. Sokat hallott már a híres 69-es pózról, de nem számított rá, hogy felesége ilyen ötlettel fog előállni. Lelkesen kapott az alkalmon, megfogta Hajni combjait, fejét azok közé illesztette, és már kezdte is a finom "testrés" nyaldosását.
A lány nem volt ilyen gyors. Számára új volt még a helyzet. Először csak simogatta a kemény farkat, nézte, amint a kis bőrredő lassan lecsúszik és előtűnik a nedves, piros makk. Amikor a pénisz már teljes keménységében "pompázott" előtte, hirtelen a szájába vette. Barni megvonaglott, testét feszültség járta át, és hevesebben kezdte nyalni a puncit. Hajni érezte férje remegését, és kivette szájából a péniszt. Jobb ötlete támadt. Nyelve hegyével lassan, óvatosan nyaldosni kezdte a felizgatott makkot. Tudta, hogy ezzel nagyon felpörgette a férfit. Igaza volt. Barni már szinte szenvedett a vágytól. A gonosz kis nyelvecske, nagyon lassan járta körbe a makkját, és ez őrjítően hatott rá. Nyelvével nagyon mélyre hatolt Hajni pinájában, jelezve ezzel, hogy most már hagyja abba a kínzást. A lány megértette. Újra szájába vette férje szerszámát, és hevesen szopogatni kezdte, fejét le-fel mozgatva a kemény rúdon. Nyelvével sebesen végigtapogatta a finom szerv minden egyes részét. A hatás nem maradt el: a pénisz pulzálni kezdett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 02. 21. vasárnap 10:11
10 Pont!
#6 feherfabia 2014. 10. 4. szombat 07:11
8P
#5 listike 2014. 10. 4. szombat 06:56
Jó.
#4 A57L 2014. 06. 15. vasárnap 08:57
Nekem nem tetszett.
#3 papi 2014. 04. 4. péntek 05:10
Nem rossz
#2 Törté-Net 2010. 05. 12. szerda 08:48
Az eredeti történetet duplázás miatt töröltük, parancsoljatok egy új. :)
Saskia, mint elsőként jelző ember, kaptál 30 nap extra VIP tagságit.
#1 Törté-Net 2010. 05. 12. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?