A+ A-

Kolléganő

Az itt leírtak (még) nem történtek meg...
Egy kis irodában dolgozom, egyedül... Illetve már nem sokáig egyedül: az eddig külsősként, megbízásos alapon nekünk dolgozó kolléganő rövidesen állandó munkatárs lesz. Már nagyon várom! Hogy miért? Nézzük csak: szeretem a telt idomokat, és neki igazán szépen teltek jutottak! Váll alá érő (festett)vörös dús hajzuhatag, kék szem, szépen rajzolt száj. Telt, asszonyos mellek, olyan "dejófogásesikrajta" derék és csípő. Telt combok, kerek popsi... húú!
Mostanában többször volt bent, "hogy szokja a légkört". Én csináltam a dolgomat, ő ült mellettem, figyelt, néha segített ebben-abban. Sokat beszélgettünk... bár régen ismerjük egymást, úgy érzem, ez alatt a pár nap alatt elkezdődött valami, ami talán a következő irányba folytatódik:
Reggel. Már megint. Hétköznap. Munkahely. De talán izgalmas lesz: ma jön először dolgozni Andi, az "új" kolléganő! Vajon folytatjuk a megkezdett ki flörtöt? Meddig jutunk? Hmmm... Jó lenne... Itt tartok, amikor megérkezik. Vörös haja kibontva (már tudja, hogy szeretem, ha a hajába túrhatok), kötött pulóver, ami alól áttetszik a melltartó. Kicsit zavarban vagyunk mindketten. Hellyel kínálom, természetesen úgy rendeztem el az irodát, hogy mellettem legyen. Mielőtt leülne, megfogom a karját:
- Egy üdvözlő puszi a friss kolléganőnek! - mondom, és közelebb hajolok. Nem tér ki, elvörösödik... ez jó jel, gondolom, és lassan a száját veszem célba. Nem húzódik el. Az első csók inkább csak puszi a szájára. Remeg az ajka. Az enyém is. A következő percben már csókolózunk. Egyre merészebben, nyelvem a szájába furakszik, nyelve simogat, egyre követelőbben. Kezem már a pulóver alatt, egyre feljebb simogatom, elérek a melltartó kapcsához. Egy pillanat, és már ki is van kapcsolva... fel-le simogatom a hátát a pulóver alatt, közben az ő keze is felfedez. Amikor megmarkolom a fenekét, belesóhajt a számba. Érzem a kemény mellbimbókat a mellkasomnak nyomódni, csípőjét közelebb húzva dörzsölöm magam hozzá. Amikor hátralépek, kinyitja szemét és várakozóan néz rám. Lassan felfelé húzom pulóvere derekát, ő engedelmesen emeli fel a karjait. Elém tárulnak érett mellei, a vágytól duzzadt bimbókkal díszítve. Ledobom az ingemet, ő közben az övem csatját bontja. Egy perc sem telik bele, mindkettőnkön csak egy-egy ruhadarab van: bugyiján átsejlik fazonra igazított puncija, míg boxeralsóm sátorként csúcsosodik. Egy szoros ölelés, újabb nyelvharc. Lekerül rólunk bugyi, boxer. Átható illat lengi be az irodát: mindkettőnk izgalmi nedvének illata. Kezemmel izgatom, egyikkel a mellét, másikkal a punciját simogatom. Keze fel-le jár merevségemen.
- Nem jön be senki? - kérdezi kissé kijózanodva.
- Nem, nincs senki az épületben rajtunk kívül - felelem, de azért - biztos-ami biztos - az ajtóhoz lépve ráfordítom a kulcsot.
Átölelem: mindkét kezem feneke lejtőin barangol, széthúzva a dombokat ujjam ánuszát érinti. Összerándul, de kéjesen sóhajt.
- Szereted? - kérdezem
- Nagyon! - mondja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.09 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2018. 01. 26. péntek 06:53
Izgató
#5 vakon53 2016. 02. 21. vasárnap 08:41
Nagyon kellemes
#4 zsuzsika 2015. 01. 30. péntek 07:23
Aztán a valóság lehet,hogy teljesen más lesz.
#3 genius33 2013. 03. 22. péntek 10:08
Nagyon kellemes smile
#2 sarmos 2010. 04. 26. hétfő 13:46
jjo
#1 Törté-Net 2010. 04. 26. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?