A+ A-

Angyalkám

Nagyot szívtam. Lent tartottam, egészen addig, míg a fejem lüktetni nem kezdett. Lassan eresztettem ki számon a füstöt, s éreztem, ahogy egész testem bizsereg. Hátra dőltem a kanapén, szinte belesüllyedtem, mintha csak egy babzsákon ültem volna. Ismét nagyot szívtam, hogy érezzem, ahogy a THC átjárja egész testem, majd kifújtam. És pont jó volt. Enyém volt a végtelenség, ugyanúgy, mint tegnap, vagy tegnap előtt, vagy fél éve...
Néztem a mellettem ülő lányt, ahogy hosszú fekete fürtjeit csavargatja az ujja körül. Eddig még soha sem láttam, csak képen. A neten szedtem össze, rengeteg emailt váltottunk. Valami megfogott benne már az írásai alapján. Nem is tudom mi... Csak azt tudtam,hogy látnom kell,kell nekem ez a nő! Elhívott magához, én meg jöttem.
Átnyújtottam neki a füves cigit, annak ellenére, hogy már többször hangsúlyozta, hogy leszokott, nem akar többet szívni. Kérdően nézett rám, mintha nem bízna bennem, végül elvette. Remegett az egész teste. Tudtam, hogy úgysem tud majd ellenállni. Angyali arcára kiült minden gondolata, ahogy vívódik magában, végül ő is betépett. Aztán csak ültünk és bámultuk egymást. Hihetetlen volt, hogy az otthonomtól 100 kilométerre, egy úgy mond idegen nő lakásán ücsörgök. Valahogy mégsem volt idegen. Olyan érzésem volt, mintha már évek óta minden este ezen a kanapén ülnék... Olvastam a kiscsaj gondolataiban. Akart engem, és én is akartam őt. Kivágott blúzát nézve farkam dagadni kezdett, és gondolatban már döngettem is. Az arcomhoz húztam az arcát, majd megcsókoltam. Az ajkai hűvösek voltak, nem bírtam ki, hogy ne harapjak belé. Éreztem a parfümje édes illatát, ami teljesen megbolondított, azt akartam, hogy most azonnal essünk egymásnak, és vadul szeretkezzünk, amíg bírjuk szusszal, vagy ha nem, akkor tűnjön el ebből a szobából, s csak akkor jöjjön vissza, ha engedi, hogy jól telelőjem a punciját. Megszűnt az idő, a tér, mindenség. Csak ő volt és én. Ekkor már nem érdekelt az, hogy köztünk 10 év korkülönbség van,100 kilométer távolság,s talán most látom őt először és utoljára... semmi. Lassan lekerültek a ruhadarabok. Formás mellein a mellbimbók olyan kemények voltak, hogy üveget vághattam volna velük. Lüktetett mindenem, minden porcikám őt akarta. Kezem lassan vándorolt végig a testén, miközben vadul csókolóztunk. A bőre selymes volt és illatos. Finoman hanyatt löktem, majd ráfeküdtem. Lábait felhúzva várta, hogy hatoljak belé. Nem várattam sokáig, lassan toltam be. Megrándult. Úristen az egekben! Milyen szűk volt a puncija! Óvatosan mozogtam benne, vigyáztam rá. Mintha csak szűz lett volna, de gyanítom hamvas puncijában többen mártották már meg farkukat, mint ahány csillag van az égen. Minden egyes mozdulatnál felsóhajtott. Végig simított a gerincemen, egyre szaporábban vette a levegőt. Tudtam, hogy már nem bírja sokáig, hamarosan élvez. Egyre jobban feszítette medencéjét, s egyre hangosabb nyögések hagyták el ajkait. Egyik kezével a nyakamba kapaszkodott, másikkal pedig seggembe markolva diktálta a tempót. Éreztem, hogy lassan eldurranok én is, már nem bírom sokáig. Erősen markolta a seggem, azt akarta, hogy még mélyebben érezze lüktető farkam. Szűk punciját telepumpáltam gecivel, amit ő nagyon is élvezett. Igazi kis kurva... a feleségem lesz ez a nő!
Elélvezett. Utána csak pihegett alattam, nem szólt semmit, csak bután nézett azokkal a gyönyörű szemeivel, majd felsóhajtott és olyan erősen szorított magához, mintha... nem is tudom. Biztos a feleségem akar lenni. Az a baj, hogy én sem értem, miért szorított, akkor annyira.
Lelökött magáról, s az ablakhoz indult. Rágyújtott. Kihajolt az ablakon, meztelenül, s közben combján végig folyt a spermám, egészen le a bokájáig, onnan pedig a szőnyegre. Farkam még mindig állt, kívántam őt nagyon. Ennyire talán még soha senkit. Odamentem hozzá, hátulról átöleltem. Kemény farkam a feszes popsijához dörgöltem. Ismét kussolt, nagyot szívott a cigibe, majd kipöckölte az ablakon azt. Letérdelt elém, s farkam szopni kezdte. Kis boszorkány, olvasott a gondolataimban! Finoman kőrözött nyelvével a makkomon, amitől egy pillanat alatt ismét lüktetni kezdett. Kezdetben finoman, majd egyre durvábban kezdte szívni a farkam. Tövig benyelte, és közben kezével a golyóim masszírozta. A szájába akartam spriccelni, azt akartam, hogy nyelje le az összes gecim. Beletúrtam fekete hajába, és ráhúztam a fejét, hogy még mélyebben nyelje be kemény falloszom. Nagyon jól szopott, már nem bírtam magammal, beleélveztem a szájába. Édes kicsi lány, lenyelte az egészet.
Míg ő kiment a fürdőbe, én leültem a kanapéra, és rágyújtottam.
Visszajött, s leült mellém. Törölközőbe csavarva. Fejét a mellkasomra hajtotta, majd cirógatni kezdte a combom.
- Köszönöm! Szeretném viszonozni, szeretnélek kinyalni, mit szólsz?!- súgtam a fülébe,s közben puszit nyomtam az arcára.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.48 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 06. 2. hétfő 05:31
Elég jó írás.
#4 papi 2014. 04. 8. kedd 11:24
Nem rossz
#3 v-ir-a 2010. 04. 18. vasárnap 19:41
az elején a cigit nem kellett volna talán...de amúgy jó
#2 sarmos 2010. 04. 16. péntek 14:14
jo
#1 Törté-Net 2010. 04. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?