A+ A-

Hogy lettem egy szopós kurva

Helló, én egy 39 éves, nem túl szép no vagyok. Nem vagyok férjnél, és nincs barátom sem. Néhány hónapja munka nélkül maradtam. Nagyon unatkoztam otthon, idotöltésként kezdtem nézegetni a pornócsatornákat. Egy ido után kezdtem belejönni az ottan láttatakba. Ez ideig sosem szoptam le férfit. Nagyon izgattak a nagy szopások, bár eddig nem nagyon voltam jóban evvel a dologgal. Nagyon kezdtek izgatni a mely szopások, és a végen a sperma nyeles. Minden ilyen aktus végen egészen reszketem az izgalomtól. Kezdtem utána olvasni a mély torok technikának, és szereztem egy filmet, ahol bemutatják, hogy kell csinálni. Vettem egy 20 cm dildót, és nekiláttam a dolognak. Egész nap ültem az ágyban, és toltam a dildót a számba, kezdtem minél jobban belejönni. Egy ido után már mindig az volt az eszemben, hogy kipróbáljam egy férfival, de nem tudtam, hogy hogyan is találjak egyet. Mivel említettem, hogy nem vagyok valami szép no, így nem állnak sorban a férfiak az ajtómnál, úgy hogy nekem kell megtennem az elso lépést.
Egy ideje kinéztem egy taxis pasit, aki a kurváknak vitte a klienseket. Nem nagyon volt merszem, hogy szóba álljak vele. Aztán egy este össze szedtem magam, és beültem a taxijába. Eloször is bocsánatot kértem, ha zavarba hozom, de nagyon szeretném átadni magam neki, és kipróbálhat mindent velem. O durván kezdett el velem beszélni, majd mondta, hogy neki olyan csajai vannak, hogy én elbújhatok mellettük. Azt feleltem, hogy tudom, de velem azt csinálhat, amit akar, az orális szexben, meg a normálban. Mondta, hogy szálljak ki, és várjak a taxi parkolóban, mert lehet, hogy késobb utánam jön, ha ideje lesz. Ez nekem egy jó válasz volt. Ott vártam kb. 2 órát, már azt hittem, hogy nem jön, de jött egy barátjával, és azt mondta, hogy ha akarok jönni, el kell vállaljam a barátját is. Ok, és beültünk a taxiba. Míg a lakáshoz mentünk figyelmeztetett, hogy durva dolgok lesznek, mert nem vagyok túl szép, és ez kell kompenzálja a durvább dolgokkal. Én is mondtam, hogy tudom, hogy milyen vagyok, és próbálok mindent megtenni. Zoli - mert így hívtak - azt mondta, hogy nem elég a próbálkozás, itt biztos kell legyek, mert ha beindulnak, akkor nem lesz könnyu nekem. Elfogadtam 100 százalékosan.
Mikor felértünk a lakásba, azt mondtak, hogy csak a szopásom érdekli oket, és hogyha akarom, akkor levetkozök, ha nem, nem, oket nem érdekli. Bementem a fürdobe és levetkoztem. A melleim egy picit meg vannak ereszkedve, ezért visszavettem a melltartóm, és a szoknyámat is visszahúztam. Így mentem vissza a szobába, és jeleztem, hogy készen vagyok. Zoli azt mondta, hogy térdeljek le, és fogjak neki. Ez volt az elso alkalom, hogy egy igazi faszt szophattam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.46 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 21. hétfő 15:28
Laura, nehagydmagad eltántorítani hanem írjáltovább.
#5 A57L 2013. 11. 25. hétfő 05:54
Nem rossz.
#4 genius33 2013. 04. 20. szombat 13:44
Cuki sztory smile
#3 Gall 2010. 04. 10. szombat 21:04
Kedves Laura.
Végére értem történetednek.
Nem szeretnélek bíztatni, mert ahogy a pontszámok mutatják nem lesz történeted a lista élén.
De ne csüggedj!
Utolsókból lesznek az elsők. (Ha a lista alját nézzük közelebb állsz hozzá.)
Nem szeretnék jóslásokba bocsátkozni, de átlagod még mélyebbre fog zuhanni 3.313 pontnál 16 szavazat után.
#2 jani 2010. 04. 10. szombat 08:49
Laura édes , írj nekem a gyuri0926@gamil.comra és összefutunk.
#1 Törté-Net 2010. 04. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?