A+ A-

Gödöllő felé a héven

Nem vagyok egy kirívó szépség, mégis néha velem is történnek különös dolgok. Ez is egy ilyen történet.
Már két hete nem találkoztam a barátommal, s csak a "magad uram, ha szolgád nincsen" módszerrel élveztem az örömöket, mikor Budapestről Gödöllőre kellett mennem. Korán elindultam, mert szép, napsütéses nyárvégi idő volt, gondoltam majd sétálok egyet.
A metrón utaztam, mikor észrevettem egy helyes srácot. Nem volt egy Don Juan, de nekem megtetszett. Szokásom, hogy kitartóan nézem annak a szemét, akinél észreveszem, hogy egy kicsit jobban megnézett. Most is ezt tettem, de pechemre (vagy szerencsémre), Ő is engem figyelt. Nem messze tőlünk néhány fiatal olyan jóízűen nevetett, hogy senki nem bírta megállni, hogy ne mosolyodjon el. Mi is egymásra mosolyodtunk.
Ahogy ürült a metró, mellém ült. Beszélgetésbe elegyedtünk, s kiderült, hogy Ő Gödöllőn lakik. Kellően megvitattuk, hogy mily fantasztikus élmény a gödöllői héven zötykölődni. Aki utazott már rajta, az tudja. Közben megérkeztünk az Örsre. Megkért, hogy várjam meg, mert be kell sietnie megvenni ezt - azt, de indulásra mindenképp visszaér. Gondoltam, miért is ne, legalább nem unatkozom végig a 45 percet, míg leérkezünk.
Elindultunk. Napközben is elég sokan szoktak lenni, de most feltűnően kevesen voltak. Talán e miatt is, meg az egymásnak szegezett sejtelmes pillantások miatt is, de szemünkbe ötlött egy párocska, aki magát nem zavartatva csókolózott úgy 5 - 10 percen át. Elkezdtük kitárgyalni őket, és észrevétlenül áttértünk a szexre.
Szóba került a szex a vonaton, hogy milyen izgi lehet a héven csinálni, hisz bárki megláthatja kívülről is, jöhet a kalauz. Közben szememet legeltettem rajta. Egészségesen sportos volt, húsos izmokkal, csak éppen láthatóan kidolgozott mellizmokkal, amit a laza nyári ingén átszűrődő napfény engedett látni. Szemem sarkából láttam, hogy Ő is mazsolázgat könnyed nyári blúzomban, napfénytől átlátszó, vékony, indiai jellegű szoknyámban.
Ahogy rázkódott, meg fékezgetett a hév, úgy kerültünk egyre közelebb egymáshoz, míg a kezével el nem érte a fenekem. Ezt senki se láthatta, mert Ő ült közvetlen az ablaknál, és én kívül. Finoman simogatni kezdte, először csak egy ujjával, majd az egész kezével. Nagyon izgató volt. Ahogy simogatott, egy kicsit megborzongtam.
Kapott az alkalmon, és közelebb ült, mondván, hogy ne fázzak, közben végig simította a hátam.
A szemében már látni lehetett az izzó vágy apró szikráit, s egyre bátrabban simogatott. Senki nem volt már a kocsinkban. Teljesen közel húzódott, finoman a nyakamat csókolgatta. Teljesen oda voltam, kezemet akaratlanul is a combjára tettem, s egyre feljebb simogattam. Éreztem, ahogy egyre keményedik férfiassága, míg Ő most már forrón csókolta a nyakam, és egy hirtelen, de gyengéd mozdulattal megragadott, tüzes csókkal tapadt a számra.
Másik kezével óvatosan a szoknyám alá nyúlt, és simogatni kezdett a legérzékenyebb pontomra tapintva.
Megálló következett. Abba kellett hagynunk, mert jött a kalauz. Kipirulva néztünk egy másra, izzó vággyal a lábam közén. Végre elment, kiszállt a szerelvényből, megint ketten maradtunk. Vártuk az indulást. Szilasliget következik.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.35 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2018. 05. 3. csütörtök 05:13
Értelmetlen.
#4 Andreas6 2016. 02. 13. szombat 12:50
"Kipirulva néztünk egy másra" - kire? Nem EGYMÁSRA? Talán a kalauzra?
#3 Chris 2003. 05. 22. csütörtök 11:29
Végre valaki használ gumit.
#2 xxe 2003. 01. 17. péntek 09:47
..bár a részletek egy s másikába bele lehetne kötni, nekem tetszett:)) Mesleg' elég sokat kellett utaznom héven..:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?