A+ A-

Bizalmas barátnők

Linda a főiskola második évében került be ebbe a kollégiumba, és új lakótársát, Anitát látásból, barátokon keresztül már ismerte. Előző tanévben albérletben próbált lakni, de végül a barátjánál kötött ki. Viszont az új tanévvel a kollégiumba is sikerült beköltöznie. A lakótársának szintén volt ekkor még barátja, akivel nagyon sok vita zajlott a kollégium falai között. Ekkor Linda hálásan gondolt arra, hogy az ő barátja nem ilyen veszekedős, de sajnálta Anitát, akinek lelki szemetesévé lépett elő, és egyre közelebbi barátság szövődött közöttük. Linda kissé félénk lány volt, egyedül aludni kifejezetten utált, de sajnos nem aludhatott a barátjával mindig, ezért megkönnyebbült, mikor Anita felajánlotta, hogy tolják össze az ágyukat. No persze poénkodva megkérdezte előtte, hogy ugye nincs benne semmi leszbi hajlam? Ilyen kérdésre mást nem is válaszolhatott volna, minthogy persze, hogy nincs, holott barátjával rendszeresen fantáziáltak a hármasról, sőt, nem egyszer jutott el Linda a csúcsra azoktól a történetektől, melyekben a párja azt mesélte el részletesen, ahogy ő egy lánnyal érzékien szeretkezik.
Már túl voltak az első vizsgaidőszakon, amikor Linda szerelmi élete zátonyra futott. Elhagyta a barátja olyan hirtelenséggel, hogy szinte fel sem fogta. Magába roskadt, mi mást tehet egy lány, aki nagyon szeretett. Valahol szíve mélyén azt hitte, hogy ebben Anita meg fogja előzni, de nem is kellett sokáig várnia, mert néhány héttel később ő is követte barátnőjét, a veszekedésektől besokallva szakított párjával. Talán éppen Linda esete volt rá hatással. De ha valami, hát a dupla szingli - lét összekovácsolta őket még jobban. Együtt jártak el bulizni, mozizni, pasikkal flörtölni, és persze lelkük minden apró részletét megbeszélték. Már egész korán levetkőzték egymás előtt szégyenlősségüket, meztelen járkáltak a szobán belül. Linda mindig megcsodálta Anita formás, bár az övénél kisebb melleit, de sose mert eljátszani úgy a gondolattal, ahogy exe történeteiben szokott, hiszen tudtára adta a leszbik iránti ellenvetését, de amúgy sem érezte magát annak, csupán kíváncsinak.
Persze az elhagyott lányok hangulata elég hullámzó szokott lenni, egy ilyen mélyponton vetette fel Anita, hogy tolják inkább mégis szét az ágyat, hiszen volt ott egy barátnője, aki nagyon megrökönyödött a dolgon, és kínosnak érezte. Lindának ez nem esett jól, különösképpen, hogy egyedül van, nincs ki mellette legyen, már csak jelenlétével biztonságot adva neki. Eszébe jutottak azok az éjszakák, amikor matatást hallott barátnője felől - bár ritka esetek voltak - , és titkon élvezte is ezt a kukkolást. Arra gondolt, hogy talán erre vágyik kicsit biztonságosabb formában Ancsi. De akkor sem akarta, már - már sírósra fogta mondandóját, hogy miért olyan fontos, talán rosszul érzi magát Anita mellette?
- Nem, dehogy, nagyon jó veled, aludni, sőt!
- Sőőt? Mire gondolsz? Akkor még inkább nem értem.
Anita habozott, térdét bámulva kereste a szavakat, majd szeme fentebb vándorolt Linda mellkasára.
- Igazából kínosan érzem magam egy nő mellett... Manapság nagyon hiányzik a testi érintés, és a te közelséged is csak feszélyez...
Linda kicsit zavarba jött az őszinte választól, de fel is csillant a szeme, és várta a folytatást.
- Én... néha olyan jól esne egy kis gyengédség, meg hogy valakit ölelhessek, és olyan rossz, hogy van is mellettem valaki, de őt nem lehet.
- Jajj, ne beszélj butaságokat, gyere ide - ölelte magához a már hálóruhában lévő szobatársát - Hogyne lehetne, látod?
- De többre vágyom, szeretnék simogatni, cirógatni.
- Én is, ezzel nincs baj, megértem.
- Tessék?!
- Megértem, hogy kíváncsi vagy. Én is az vagyok, és bennem is tátong az üresség, mióta elhagytak...
Ekkor már egymás szemébe néztek, de Anita nem állta sokáig a nézést, és megint Linda melleire tekintett, aki ezt most észre is vette, majd nagyon lassan megfogta Anita kezét, és a mellére húzta. Az nem tartotta vissza kezét, sőt, kinyitotta tenyerét, hogy érezhesse kíváncsiságának tárgyát. A telt keblek érintése elvarázsolta, csak bambult a saját kezére, mely a vékony pólón át fogta barátnője mellét. Alig merte megmozdítani ujjait, de aztán kicsit megmarkolni, simogatni kezdte.
- Jó érzés?
Ancsi felocsúdott a kérdésre, és egy igent kicsikart az ajkain, majd ránézett barátnőjére. Nem látott rajta zavart, sőt, szinte tárgyilagosnak találta annak tekintetét. El is húzta a kezét, mert ettől zavarba jött.
- Én örülök, ha bizalmadba fogadsz. Bízhatsz bennem, én megértelek - ölelte át ismét Linda. - Akkor az ágyak maradhatnak?
Ancsi bólintott, de már nagyon zavarban volt, magával se tudott megbékélni, mert sose gondolta volna, hogy ez ilyen jól fog esni neki és fel fogja izgatni.
Alváshoz készülődtek amúgy is, így gyors fürdés után ágyba bújtak. Ancsi végzett később, addig Linda gondolatai messze elrepültek. Leomlott egy fal, ami gátat szabott annak, hogy eleressze fantáziáját a szobatársáról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 listike 2014. 12. 10. szerda 13:14
Közepes.
#13 deajk2008 2014. 12. 8. hétfő 11:03
ezért most csak így 9p tudtam adni e műre, és hiszem, hogy folytathatnád, mert többet is ki lehet hozni még belőle
#12 deajk2008 2014. 12. 8. hétfő 11:02
ez a műnek számomra csak egy nagyobb hibája lett, mégpedig az, hogy kevés lett a karakterek száma, lehetett volna ennek a 3-szorosánál is több
#11 deajk2008 2014. 12. 8. hétfő 11:00
ez a mű nagyon is felizgatott, hiszen el tudtam képzelni férfi létemre ez az egész szitut
#10 deajk2008 2014. 12. 8. hétfő 10:59
hanem a szeretett legmagasabb kimutatási szintje, azaz a szex, mert a szexnél nincs jobb a világon
#9 deajk2008 2014. 12. 8. hétfő 10:58
nekem mindig tetszenek a meztelen nők, akik között nem csak barátnői viszony van
#8 papi 2014. 04. 22. kedd 04:54
Egész jó
#7 A57L 2013. 12. 27. péntek 05:57
Elég jó.
#6 genius33 2013. 01. 4. péntek 08:27
Nagyon izgató! :P
#5 tiborg 2011. 05. 1. vasárnap 09:26
Meglatszik, hogy az iro gyakorlatbol, nem kepzeletbol merit. Elvezet olvasni a tortenteket.
#4 Tábornok 2010. 07. 11. vasárnap 03:37
JOÓ!
#3 steve 983 2010. 03. 7. vasárnap 21:50
Remélem lesz folytatás
#2 Ubesz 2010. 03. 7. vasárnap 11:39
Na ez szerintem teljesen aranyos és jó kis történet :)
#1 Törté-Net 2010. 03. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?