A+ A-

Az összeomlás felé

Timeának hívták, és nagyon fiatalon ismertem meg. Tizenkét évesen már az ő szeme sugara formálta jellemem és lelkem. Szőke haja volt, de az a fajta szőke, amely bronzvörösen ragyog, mikor a nap lemegy a túl forró éjszakák előtt. Fitos kis orrával gyakran tologatta a tolltartóját az iskolapadon. Nevetése bájosan csilingelt. Gyakorta csellengtem utána a folyosókon, s ahogyan nőtt, úgy lettek egyre forróbbak rávetett pillantásaim. Főleg a fenekére. A melleket is megszerettem később - tizenhat évesen már mégis ízleltem, egy iskolai buli után, egy padon, sötétben - de tizennégy évesen még erőteljesebben foglalkoztattak a popsik. Főleg Timi popsija, ami pici volt, és a lány szinte mindig farmerbe bújtatta. Azt szerettem. Mindig azon gondolkoztam: nyilván bugyi is van alatta. Fehér. És az alatt? A punci. Ezt mindenki tudja. De mi az a punci? Egy lyuk. Mért ver ki a víz egy LYUK-tól? Nem tudom. De arra is gondolnom kellett, hogy a combok súrlódnak, dörzsölődnek, és alattuk a nuni piheg. Vajon Timi tisztában van azzal, milye van? Milyen hatalmas, tébolyító DOLOG az, amit elrejt szemei tiszta forrásától messze délre? Sokat kellett töprengnem ezeken a dolgokon. S közben vonultak tavaszok, vagy tél fellegei parkoltak le felettünk csikorogva. Timi nunija pedig csak nőtt. És szőrösödött.
*****
Timi persze nem tudta, hogy én mennyire szeretem őt. És kívánom. Amikor osztálytársaim azt énekelték hogy "Felmegy a legény az ágyra, és szőrős pinájába" (beteszi a faszát) én mindig szőkét értettem. És akkor elbújtam, és elővettem a farkam.
- Szőke! - motyogtam. - Láttam már filmet, igen. És azon szőrős volt. Fekete! NDK pornó. De lehet-e egy pina szőke, nem pedig szőrös? Úgy értem fehér combok, szőke bozont? Az már túl sok lenne, nemde?
Aztán húzogatni kezdtem Mikey-t. Úgy hívtam őt, hogy Mikey. Fene tudja miért.
Eleinte nem is húzogattam, hanem dörzsöltem, valamiféle különleges, azóta feledésbe merült tenyértechnikával. Ez elméletileg biztosította a fröccsmentességet. Gyakorlatilag gyakran kitört, és megbízhatatlan volt. Emiatt később felhagytam alkalmazásával.
- Mikey meg van gyúrva! - Mindig ezzel a mondattal fejeztem be a műveletet. Afféle rítus volt ez, hiszen értik. Szerettem Mikey-t meggyúrni.
- Vajon a lányok is masztiznak? - kérdeztem magamtól mindig, a takaró alá bújva. - Vajon TIMI IS masz...
Ez már többnyire sok volt. Ilyenkor elrohantam a boltba csokiért, vagy írtam a később 300 oldalra nyúló A második világháború krónikáját.
A mirigyeim pedig egyre inkább belendültek a hormonális aktivitásba. Timihez azonban nem mertem közeledni. A szexuális elfojtást brutalitásban éltem ki: megöltem és feldaraboltam egy kutyát, a fejét pedig feltűztem az iskola zászlórúdjára. Mikor az idős igazgatónéni ezt meglátta, holtan rogyott össze ott helyben. Akkor kerültem javítóintézetbe, ahonnan három év múlva kerültem ki. Timit pedig nem láttam többé.
Egészen fél évvel ezelőttig.
*****
A javítóból úgy szabadultam hogy mindig és mindenhol VÖRÖSET láttam.
Bántott a fény. Bántottak a hangok. És különösen bántott az éjszaka, amikor a hold suttogott fülembe, és kigúnyolt, mondogatta, hülye gyökér vagy, feldughatod a seggedbe A második világháború krónikáját, és hogy nincs többé pénzed Sport szeletre. Ez igaz is volt. Erdők, bokrok voltak sokáig szállásaim, és kórókat, gyomot ettem. Aztán rájöttem, a baj abból ered, hogy NINCS ELÉG ENERGIÁM. Kénytelen voltam termelni magamnak. Villanyoszlopok emelkedtek a holdfényes tisztáson. Felüvöltöttem a holdnak hogy kapja be, aztán odaosontam egy magasfeszültségű vezetékeket vezető villanyoszlophoz, amely fároszként emelkedett az éjszakában. Volt rajta egy tábla, hogy VIGYÁZAT MAGAFESZÜLTSÉG! HALÁLOS. Ez kellett nekem. Manapság - pontosabban már évtizedek óta - olyan táblákat raknak ki, hogy ÉLETVESZÉLYES. Szerintem ez nem helyes. Az ÉLETVESZÉLYES nem felel meg, tompítja a veszélyérzetet, elszivárogtatja az ENERGIÁT. De a HALÁLOS? Az igen! Ha valami halálos, azzal nem lehet lacafacázni.
Megnyaltam a táblát. Nem rázott meg, az áram, nem - de valami történt. A hold elkékült mérgében. Én pedig innentől kezdve nem sokra emlékszem. Arra ébredtem, hogy nappal van, komor, szürke, és a bozótban heverek. A tagjaim mintha ólomból lettek volna, mégis éreztem hogy dolgoznak bennem a vitáliák. És attól fogva rajtam volt a jel, és attól fogva nem néztem hátra.
*****
A parkban találkoztunk újra, a Fehér hajó presszó előtt. Épp egy kávéért indultam. Akkor már volt pénzem, és nemi életet is éltem egy ötven éves takarítónővel. Az életem kellemesen folydogált, és ebben az időszakban nem öltem kutyákat. Timivel való találkozásom azonban mindent megváltoztatott.
Ismerkedő párbeszédünkből nem sokra emlékszem, de nem is az volt a fontos. A tizennyolc éves lány nem tudott semmit mondani nekem, ami érdekelt volna. Volt barátja, és éppen érettségizni készült, hogy aztán valami dögunalmas főiskolán folytassa életét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.06 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2018. 01. 9. kedd 07:43
Tömény borzalom. Egyáltalán mit keres ez itt?
#7 A57L 2016. 04. 6. szerda 04:32
Ez mi,nem tudom értékelni.
#6 papi 2013. 06. 20. csütörtök 08:01
Nem is lehet értékelni
#5 genius33 2013. 06. 2. vasárnap 15:02
Pfff... kritikán aluli.
#4 v-ir-a 2010. 02. 28. vasárnap 00:03
borzasztó .....még ha fantázia is csupán, megrémiszt
#3 Ubesz 2010. 02. 27. szombat 13:21
Jóég. Na ez beteg.
#2 simon 2010. 02. 26. péntek 13:07
beteg, de van benne lehetőség.
#1 Törté-Net 2010. 02. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?