A+ A-

Csak szex vagy szerelem?

Nem volt hosszú utca az övék. Néhány régen épült ház és két romhalmaznak nevezhető viskó. Az utca végében lakott Lázár szüleivel, akik mindig is ellenezték fiuk kicsapongó életét. Ugyanis nagyon szerette a gyengébbik nemet.
Napokban észrevett egy eddig ismeretlen arcot, egy új lakó költözött a szemközti házba. Egy magányos, csinosnak mondható nő személyében. Rég üresen állt a ház.
Egyik délután hazafelé lépkedett, amikor észrevette az új lakót, ahogy ringó csípővel szintén hazafelé igyekezik. Nyár eleje volt, de kellemesen meleg levegő ahhoz, hogy rövid szoknyát és egy átlátszó blúzt viseljen. Ismerkedéshez épp megfelelő alkalom - gondolta Lázár, és gyorsított léptein hogy utolérje.
- Jó napot kisasszony - én vagyok a szemközti szomszéd, Lázár.
A nő barna hosszú haja, fehér bőre, csillogó kék szemei megigézték a férfit.
- Üdvözlöm, mint új lakót közöttünk. Ha bármiben segítségre lenne szüksége, szívesen állok rendelkezésére.
- Jó napot, Márta vagyok - nyújtotta kezét a férfi felé.
- Örököltem a házat. Lesz még vele sok munka mire rendbe hozatom.
Ő is szemügyre vette a férfit. Jóképű volt, férfias, izmos. Rövid hullámos haja, barna szemei és huncut mosolya vonzóvá tették. Közben hazaértek és elbúcsúztak. A napok teltek. Lázár néha azon kapta magát, hogy az ablakból bámulja a házat és keresi Mártát, hátha meglátja.
Egyik hétvégén a bolt előtt látta meg a nőt ismét. Márta hazafelé tartott felpakolva több doboz festékkel. A férfi felajánlotta segítségét, átvett tőle 3 dobozt és hazáig kísérte. Márta megköszönte a segítséget és behívta őt egy teára. Lázár örömmel tett eleget a kérésnek.
Bent a szobák szinte üresek voltak. Csak az egyik hátsó szobában volt egy ágy és a legszükségesebb bútordarabok. Mire körbenézett kicsit a házban, addigra már felforrt a víz. Figyelte Mártát, ahogy kecses mozdulatokkal leemel két poharat a polcról és elkészíti a finom gyömbér illatú teát.
Lázár megtudta, hogy egy távoli gyermektelen rokon hagyta rá a házat. Most kapott munkát e kisvárosban, ideje volt ideköltözni. Lassan majd rendbe teszi a házat, hogy lakható legyen és kényelmes. Férje nincs aki segítene a munkában. A szerelemben sose volt szerencséje. Lázár elmosolyodott az utolsó mondaton. Ő sose volt szerelmes. Nem is akarta, hogy az legyen, csupán falta a nőket. Meg akarta kapni Mártát is, tetszett neki az egyszerűsége, őszintesége, vonzó alakja. Az egész lénye és pillantása lázba hozta és beindította fantáziáját. Alig tudott parancsolni ösztöneinek. Tudta, nem lenne szerencsés dolog, ha legelső alkalommal közeledne Mártához csupán azért, hogy kielégítse testi vágyait. Még jó, hogy az asztal eltakarta dagadó ágyékát.
Csevegtek még néhány jelentéktelen dologról, majd Lázár elbúcsúzott és elment. Este az ágyában pihenve a délutánra gondolt. Számára kellemes gondolatok voltak, szerette volna, ha teljesülnek. Lüktető férfiassága sokáig nem engedte elaludni.
Napok, hetek teltek el munkával, mire a sors ismét az útjába sodorta Mártát. Bútorokat kellett behordani, ehhez kérte a férfi segítségét. Ahányszor csak találkozott a tekintetük, Márta elpirult.
Az friss festékillatú szobákba kerültek az új darabok, ízlésesen összeválogatva. Mire végeztek már kezdett sötétedni. Márta a konyhaszekrénynél állt, hogy ismét elkészítse az illatos teát. Lázár mögé lépett, nagyon közel, érezte teste melegét. Kezét a derekára tette és belecsókolt a hajába. Márta zavartan fordult felé és el akart lépni a férfi elől, de nem tudott. Valójában a teste sem engedte, hogy megtegye, tetszett neki a férfi bátor közeledése. Hagyta, hogy szájon csókolja. Mire észbe kapott, már a blúza alatt érezte kezét, a melleivel ügyesen játszadozott. Olyannyira, hogy elöntötte a forróság. Szaporábban lélegzett és ezt a férfi is észrevette. Férfiassága már lüktetett a vágytól, de még fokozni akarta az izgalmat. Fimon, puha csókokat lehelt Márta nyakára, alig érintve bőrét, jobb kezével pedig lefelé vette az irányt. Igyekezett felhúzni a szoknyáját és a bugyijába nyúlni. Érezte a kéj nedvét a lábak között, ami megkönnyítette ujjának a játékot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.25 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2018. 01. 27. szombat 07:57
Lehetett volna jobban részletezni.
#3 listike 2013. 12. 18. szerda 19:26
Tetszett, de lehetett volna hosszabb is.
#2 v-ir-a 2010. 02. 7. vasárnap 20:56
olvastam volna még, nekem tetszett
#1 Törté-Net 2010. 02. 4. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?