A+ A-

Lolitácska - Egy szűzlány tulipánjai

Norbert kedd reggel, az első fénynyalábok megjelenésével felült az ágyában, és hívta a már kinézett futárszolgálatot. Egy csokor tulipánt rendelt a lánynak, mert a tulipán jelképezte Lola tisztaságát, és hamvasságát a szemében. Azon kívül Krisztina egyik kedvenc virágjáról van szó.
Norbert a csokor megérkezését a harmadik óra közepére időzítette. Tudta, hogy megkapta az imádott, sosem látott lány a csokrot, nem jött a hívás, mely az ellenkezőjét igazolta volna. Várnia kellett, míg Lola hazaér, mert csak interneten kommunikáltak mindezidáig. Norbert sokféleképpen elképzelte Lolát, mikor átveszi a csokrot. Pirulva, mosolyogva képzelte a legszívesebben. Látta maga előtt, ahogy édes szeplői megremegnek finom arcán az örömtől, és meglepetéstől. Látta barna, csillogó szemét, de látta a dühöt is. Bele kellett gondolnia, hogy a lány esetleg nem értékeli Norbert őszinte gesztusát. ettől rettegett. Rettegett és várta a délután ötöt, hogy bizonyosságot szerezzen elképzeléséről, hogy leüthesse az első billentyűket, mikor köszönti őt a monitoron, és az éteren keresztül. A várakozás szinte már elviselhetetlen volt fél ötkor. De ötkor még mindig nem lépett föl a chetszobába Lola, és az elviselhetetlen várakozás rémessé fokozódott.
Ekkor csöngettek. Norbert felkészült rá, hogy elküldi az újabb házaló, lógó bajuszos, zsíros hajú ügynököt, de ahogy kinyitotta az ajtót, csak azt bánta, hogy nem fésülködött meg. Lola állt előtte. Először találkoztak, és sokkal szebb volt a lányka, mint a képeken. A tizenöt éves kislány zavartan állt az ajtóban, valószínűleg ő maga sem tudta, mit keres ott, és legszívesebben visszafordult volna.
- Szép csokor! - kezdte Norbert komolyan.
Lola bájosan mosolygott a huszonéves férfira, és egy halk kacajt hallatott. Átnyújtotta a virágokat a férfinak, hogy az vízbe tegye a csokrot. Átlépte a küszöböt, és a szemeit forgatta, mint akit nagyon érdekli az összes sarok a házban. Norbert visszajött a vázába rakott virággal, és elhelyezte az íróasztalán. Lola szavak nélkül követte, és leült a férfi ágyára. A CD - ket nézegette izgatott unalomban. Norbert bekapcsolt egy zeneszámot a gépén majd szembefordult a lánykával. Letérdelt előtte a földön és a rózsaszín, finom tapintású blúzát lassan felülről lefelé elkezdte kigombolni. Krisztina még mindig zavartan figyelte Norbert ujjait, de nem szegült ellen. Norbert lassan kibontotta a lányt a blúzból, közben figyelte, hogy szabad - e. Szabadott. A blúzt az ágyra vetette, majd érzéki csókot nyomott Lola tiszta vállára. Mennyei illat simogatta Norbert érzékeit. A tisztaság, és ártatlanság illata. Bőre, mint a legfinomabb selyem, olyan tapintású volt. Végig siklott a lány karján, ajkával éppen csak érintve a finom bőrt. Az ujjait kezdte csókolgatni, szopogatni, és érezte, hogy Krisztina teste megfeszül, finom kis pihéi ágaskodnak gyönyörű karján. Felnézett a lányra, és látta, hogy csukott szemmel, résnyire nyílt ajkakkal, kissé hátravetett fejjel élvezi az érintést. Norbert az ujjakról áttért a has tájékára, ahol szintén végig csókolt minden porcikát. Látva, hogy Lola nem tiltakozik, gyengéden gombolni kezdte a lány farmerjét. Kissé megemelte a csípőjét a kislány, hogy segítsen Norbertnek kibújtatni magát a nadrágból. A farmert a földre terítette a férfi, és a lányos, barnás árnyalatú lábfejét csókolgatta imádottjának. Közben lassan lehúzta a lány lábáról a szivecskés zoknit. A lábujjait ugyanolyan élvezettel csókolgatta, mint a kezét. Lábujjai szép ívben kisebbedtek a nagytól a legkisebb felé. Élvezettel bújt bele a finom illatba, a körmök finom ívébe, lábpárnái kedves mosolygásába. Nyelve felfelé kúszott a lábszáron, végül a belső combját csókolta odaadóan, és érezte a friss, természetes illatot, amelyet a bugyija rejtett. Bugyiján keresztül átsiklott a lány másik combjára, ahol a másik combot kezdte kényeztetni a nyelvével, és haladt fentről lefelé immár. A másik zokniját is lehúzta a gyönyörűségnek.
Ekkor a félénk Lolából előbújt a vadmacska, és lábával hátravetette Norbert fejét, aki a kinyújtott lábon ismét felfelé kúszott, immár kezével kísérve szája mozdulatát. Krisztina megremegett, mikor ismét a bugyiját súrolta Norbert ajka. A férfi hatalmas, ellapított nyelvvel nyalt végig a bugyin, amelyen érezte, hogy nedves. Majd hirtelen eltávolodott a mannától, határozottan megfogta Lola csípőjét, és hátrébb ültette az ágyon, majd elfektette. Lola egy percig sem tiltakozott, sőt, örömmel várta a következő meglepetést. Norbert ismét az édes hasat csókolta, és szép lassan egyre feljebb kúszott, így Lola érezhette combja belsejével a feszítő érzést, amely a férfi nadrágjából közelített. Norbert felemelte a lány topját, ami alatt nem volt semmi, csak a két habcsók. Mézédes ízűk maradásra késztette Norbertet. Az ágaskodó mellbimbók minden finom harapásra egyre jobban kívánták a következő kacérkodást. Végül Norbert kibújtatta felsőjéből Lolát, akinek egész teste libabőrösen izzott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.03 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2015. 12. 16. szerda 14:35
Lolita a Krisztina csetneve.

10 Pont!
#6 A57L 2014. 09. 6. szombat 09:35
Jó történet.
#5 listike 2014. 04. 8. kedd 06:56
Nem sok értelmevan, a két lány lehet hogy egy? Vagy ki az a Krisztina?
#4 olvasó 2010. 01. 29. péntek 19:29
Krisztina= Lolitácska. ezt a kis hibát lezíámítva, szerintem nagyon jól sikerült írás
#3 papi 2010. 01. 27. szerda 01:15
igy jár aki átolvasás nélkül teszi fel az irását
#2 TheGoj 2010. 01. 26. kedd 11:15
de ki az a Krisztina ?
#1 Törté-Net 2010. 01. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?