A+ A-

Egy asszony a lakókocsiban

38 éves asszony vagyok, 2 gyerekkel. Házasságom nem tökéletes, mind3egyikünk megcsalta már a másikat. Férjem nálam jóval idősebb, 50 éves. Én 170 magas asszonyos alkatú nagymellű nő vagyok. 110es melleim vannak, a szoptatás után megmaradtak nagynak, de nem lógtak. Alkatom nem kövér, nem telt inkább asszonyos. Persze egy tinivel nem vehetem fel a versenyt evvel tisztában voltam.
Adriára mentünk a férjemmel. A cég lakókocsijában laktunk egy campingben, kényelmes nagy elősátorral, körbe mindenhol ilyen lakókocsik, ahol turnusonként váltják az emberek egymást. Persze sok magyarral.
Amikor megérkeztünk a szomszédos lakókocsiban már voltak, három fiatal, 20-25 közötti fiú volt. A két lakókocsi egymástól úgy 7-8 méterre lehetett. Nem különösebben foglalkoztunk egymással, ők strandoltak, éjjel táncolni, szórakozni jártak, mi inkább pihentünk, esténként a városban sétálva.
Egyik este mikor hazajöttünk láttam hogy a három fiú két lánnyal iszogat a sátor előtt. A két lány nem magyar volt, de láthatólag ez nem zavarta őket. Bementem a lakókocsiba és kinézve az ablakon láttam hogy bevonultak a sátorba, aminek az ablaka felém volt. Láttam hogy a három fiú fogdossa a két lányt, nem kellett nagy ész hogy kitaláljam mi jön. Átöltöztem és aludni készültem, de eszembe jutott a szomszéd. Kilestem az ablakon és nem csalódtam. Az öt fiatal meztelen volt már, az egyik lány éppen szendvicsben volt a másik meg a harmadik fiún lovagolt. Lenyűgözve néztem őket. Két nagyon szép lány volt, 19 körüliek, izmos karcsú testtel, kemény kis mellekkel. Irigykedve gondoltam arra hogy én a nagy csöcseimmel nem kelhetek versenyre velük. Feltűnt az egyik fiú, akinek nagy farka megragadta képzeletem, önkéntelenül is magam képzeltem oda. Alaposan lerendezték a lányokat, többször cseréltek, mindegyik lány kapott mindegyiktől. Végezetül mikor elsültek elégedetten iszogattak, az egyik fiú kinézett az ablakon egyenesen rám. Megdöbbenve vettem észre, hogy égve hagytam a villanyt így a sötétben ők is jól láthattak engem, hogy leskelődök. Gyorsan lekapcsoltam a villanyt és lefeküdtem. Nehezen aludtam el. Elég gyatra a szexuális életem, sokszor kényszerülök maszturbálni, a férjemmel havonta egyszer talán csináljuk. Pedig szerettem a szexet és hiányzott is. Egy biztos pillanatok alatt benedvesedtem. Gyorsan elmentem zuhanyozni hogy lehűtsem magam. Ekkor jött be a két lány,mellémállva vidáman zuhanyoztak, én irigykedve figyeltem a mellükön, hasukon és puncijukon húzódó ondócsíkokat, ami annál is inkább látszott, mivel mindketten borotváltak voltak alul.
Másnap sokszor gondoltam erre és este mikor visszatértünk, láttam a három fiúnak ismét vendége van, ezúttal másik két lány. Mikor láttam, hogy bemennek a sátorba, gyorsan én is bementem. A férjem szerencsére elment TV-t nézni (valami meccs volt, olimpia) így zavartalanul leselkedhettem. Legnagyobb csalódásomra a sátor ablaka el volt függönyözve, nem lehetett belátni. Hirtelen kinézett egy arc egyenesen rám. Mikor látta, hogy ott vagyok, elhúzta a függönyt és szabad volt a belátás. Mindenki meztelen volt már, a fiú aki elhúzta a függönyt mosolyogva nézett rám. Most nem volt kétség, tudta hogy ott vagyok és azért húzta el a függönyt. Bár most le volt kapcsolva a villany nálam, tudta hogy ott vagyok. Ezúttal is végignéztem, ahogy a három fiú a két lányt lerendezi és rettentően irigykedtem rájuk. Mindent végignéztem addig a pillanatig, amíg felvették köpenyüket és elmentek zuhanyozni.
A következő nap már nem tudtam elszakadni a látottaktól. A nagyfarkú fiú farka, a három fiú teste és a sok kefélés járt az eszembe. Este alig vártam, hogy sötét legyen, de legnagyobb csalódásomra, mikor átkukucskáltam, láttam hogy most nincs lány velük. Csalódottan felkapcsoltam a villanyt és öltözni kezdtem. Egy szál bugyiban álltam és a tükör elé állva arcomra kezdtem rakni az éjjeli krémet, mikor a tükörből azt láttam, hogy a szomszéd kocsi ablakán a három fiú kinéz és egyenesen engem bámulnak. Teljesen zavarba jöttem,bár tudtam most éppen hátulról látnak. Nem tudtam mit tegyek, de észrevettem, hogy izgat a dolog. Talán hízeleg is, hogy három ilyen fiatal fiú aki bombanőkkel volt együtt, az én 38 éves testemre kíváncsi. Meglepve vettem észre, hogy mellbimbóim megfeszülnek, a melleim megduzzadnak és a bimbóm keményen ágaskodik. Ez nálam egyértelműen a szexuális izgalom jele. Nem is beszélve arról, hogy éreztem bugyim is nedves lett. Ilyen egyértelmű jelek évek óta nem jelentkeztek nálam. Hirtelen ötlettől vezérelve megfordultam az ablak felé és így tettem-vettem. Lehajolva rendezgettem cuccaim, felnyúlva a szekrénybe pakoltam ruháim, mindenesetre melleim mindig egyértelműen az ablak felé álltak és ugráltak. Lopva kilestem a fiúk egyértelműen engem néztek. Gondoltam ha lúd legyen kövér és szép lassan levettem bugyim, ezzel teljesen meztelenül állva az ablak előtt. A folytatáson gondolkodtam, mikor belépett a férjem, így gyorsan felvettem hálóingem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 Thibo 2018. 03. 23. péntek 10:51
Kedves Vera!
A történeteidtől mindig felizgulok teljesen wink
#13 sipospista 2016. 12. 13. kedd 12:17
Oriasi sztori
#12 zsuzsika 2014. 10. 20. hétfő 11:55
Nem rossz.
#11 Andreas6 2014. 10. 20. hétfő 07:54
Jó lenne, kár, hogy ennyire össze van csapva.
#10 A57L 2013. 07. 8. hétfő 08:08
Jó írás.
#9 papi 2013. 04. 12. péntek 20:30
Nem mindennapi hölgy
#8 mackó2009 2012. 11. 11. vasárnap 21:32
bevállalós az asszonyka
#7 sikamika 2012. 05. 18. péntek 03:31
kezdetnek nem rossz smile
#6 sihupapa 2009. 03. 5. csütörtök 22:46
ez az. a jó történetek folytatását csak sejtetik, de
nem adják közkincsé.
#5 Patyomkin 2004. 12. 30. csütörtök 20:37
Vera: jelentése igazi, valódi...Hát mit ne mondjak: A sztorijaid jól rácáfolnak erre. Szánalmasak. mínusz 1 pont
#4 banurr 2004. 09. 15. szerda 16:19
Szia Vera!
Látom jönnek a történetek, hogy itt volt a nyár...:))
#3 Tappancs 2004. 09. 15. szerda 13:53
Nagyon izgató történet. Ha lenne kedved, igazán részletesebbre írhatnád a végét, hisz az a történeted csúcspontja!!!
#2 xess 2004. 09. 15. szerda 07:03
A sztori jó, de a fogalmazás elkaplodotnak tünik. Több időt fordíts rá, olvasd vissza. Figyelj a szóismétlésekre és az időrendre.
#1 Törté-Net 2004. 09. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?