A+ A-

A padon felejtett bugyi

Este érkeztünk meg Genfbe, a Népszövetségi gyűlésre. A szállodák zsúfoltak voltak. Benő, a férjem kétségbeesetten alkudozott a portással, és fantasztikus mennyiségű pénzt ígért neki, de hiába.
- Nincs hely. Nincs hely - volt az örökös válasz. Végül az utolsó hotelban sikerült szobához jutnunk egy kis szabálytalansággal. Betti bárónő kirándulásra ment, és csak másnapra jelentette be visszaérkezését, így az ő szobájában tölthettük az éjszakát. Természetesen minden a legnagyobb titoktartásban történt, hogy senki meg ne tudja.
- Holnap tudok szobát adni, mert csak akkor lesznek elutazók - mondta a portás. A lakosztályt elfoglaltuk, és én fáradtságom miatt közöltem a férjemmel, hogy szeretnék egyedül lenni, ugyanis az utazás nagyon kifárasztott.
- Ahogy akarod Lilikém - mondta Benő kicsit csalódottan. Benő elbúcsúzott, és átment a szomszéd szobába.
Kitártam a szoba ablakát, és a virágillattal teli nyári levegőt szívtam magamba. Valami furcsa mámor lett úrrá rajtam, és most először nagyon kívántam a szexet. Hogy mi idézte elő, az utazás vagy az illatos nyári levegő nem tudom, de vérem megpezsdült. A tükör előtt állva meztelenre vetkőztem, és még sokáig néztem hibátlan testemet. Kíváncsi szemérmetlenséggel tapogattam rugalmas melleimet. Végigsimogattam testem domborulatait, és kezem önkéntelenül túrt bele selymes vágatomba. Megfordultam, és visszanéztem a vállam felett. Finom vonalú, sima hátam enyhe hajlással ment át kerek fenekembe. Szép vagyok, állapítottam meg, és lefeküdtem az ágyra. Nem takaróztam be, mert az éjszaka meleg volt, testem pedig tüzes. Kezem önkéntelenül is combjaim közé tévedt, és ujjaim elkezdték simogatni vágytól nedves "ajkaimat".
Keltsem fel a férjemet? - vetődött fel bennem a kérdés. Nem. Ez túl megalázó lenne. Pedig testem a férfi utáni vágytól szenvedett. Távolról egy epekedő szerenád hangjait hallottam, majd egyre távolodva elmosódtak a hangok. Lassan mély álomba merültem. Azt álmodtam, legalábbis én azt hittem álmodom, hogy valaki mellém fekszik, egy száj lázasan csókolja testemet, és csaknem ugyanabban a pillanatban egy kemény fasz hatol be nagyajkaim közé. Mindez természetesen felébresztett, kinyitottam a szemem, de a sötétben nem láttam semmit.
Azt hittem, hogy a férjem látogatott meg. Talán őt is elkapta az éjszaka mámora, és már nem bírt uralkodni magán. Persze én végtelenül boldog voltam, mert testem felajzott vágyai végre teljesülhettek. Mindeddig passzív voltam a szeretkezések alatt, és mozdulatlanul feküdtem karjaiban, de most testem ösztönösen ritmikus mozgásba kezdett, és ütemesen adta vissza a férfi lökéseit. A kéj extázisában nem gondoltam arra, hogy minden másképp történik, mint eddig volt.
A bennem lüktető farok szokatlanul nagy, és vastag volt. Közben egy kéz csúszott fenekem alá, és annak egyik ujja lassan fenekem nyílásába hatolt. A férjem eddig ilyet sose tett. Felsikoltottam a gyönyörtől. Közben egyre gyorsabb, és erőteljesebb lökésekkel szeretkeztünk. Egy időben a testem két nyílásán folyt az aktus. Heves, és gyönyörű kefélés volt ez, csak rövid ideig tartott. Nem bírtam egy boldog, felfakadó sikolyt visszatartani amikor kielégültem.
- Mi bajod - Lilikém? Miért sikoltottál?
- Szóltál Benő? - kiáltottam zavartan, és felgyújtottam a villanyt.
Az ágy fel volt dúlva. Gyorsan kisimítottam a gyűrődéseket, és magamra rántottam a takarót. A férjem jelent meg az ajtóban...
- Miért sikoltottál, és miért vagy olyan zavart?
- Jaj de jó hogy felébresztettél. Rosszat álmodtam.
- Tényleg nagyon sápadt vagy. Azt hittem, hogy kimentél, mert ajtócsapódást hallottam.
- Valamelyik szomszédunk lehetett, mert én nem voltam kinn sehol. Szörnyű álmom volt. Arra ébredtem, hogy a nevemen szólítottál.
- Milyen feldúlt az arcod - ezzel hozzám lépett, és megsimította arcom. Hogy elrejtsem zavaromat, átöleltem és magamhoz húztam őt.
- Gyere maradj itt. Ne hagyj egyedül, mert nagyon félek.
Mellém bújt az ágyban, hozzám simult, és fasza már a combjaim között volt. Nemsokára a megszokott mozdulattal rám feküdt, beigazította faszát a pinámba, és ahogy 6 éve már minden nap tette, elkezdett baszni a jól ismert mozdulatokkal, lihegésekkel. Engedelmesen terültem el alatta, mint egy béka. Kénytelen voltam tűrni, hogy férjem rá ne jöjjön valamire, pedig legszívesebben lelöktem volna magamról. Másnap elmentem fodrászhoz, kiszőkítettem a hajamat, hogy jobban nézzek ki, ha ismét megtörténik a csoda.
Amióta ismertem az igazi kéjt, azóta utáltam a férjem, aki azt nem tudta kiváltani belőlem. Mialatt basztunk, végig arra gondoltam, hogy ki lehetett az a titokzatos idegen, aki oly rejtélyesen behatolt hozzám, és aki talán most is a közelből figyel mindent.
Benő végre végzett. Miután belém spriccelte annyira nem kívánt gecijét, a szokásához híven lefordult rólam, és hamar elaludt. Még sokáig nem tudtam aludni. A gondolatok lázasan kergették egymást a fejemben, hogy ki lehetett az a férfi, és hogyan merészelt bejönni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.8 pont (123 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 vakon54
2017. 06. 29. csütörtök 22:36
Nagyon jó írás. Válaszolok rá!
#11 feherkalman1
2017. 06. 3. szombat 20:09
Nekem tetszik. Válaszolok rá!
#10 A57L
2014. 05. 19. hétfő 05:55
Egész jó írás. Válaszolok rá!
#9 tutajos46
2011. 10. 19. szerda 05:56
Tetszik! Válaszolok rá!
#8 TheChronic
2003. 01. 31. péntek 12:08
Nagyon jó,csak a végére nem kellett volna ez az elkapkodott és bárgyú happy-end.
Egyébként kifejezetten fantáziadús.Jogos a sok pont! Válaszolok rá!
#7 YONI
2003. 01. 30. csütörtök 08:57
Nem rossz,de nagyon hasonlit az osszes tobbi mesehoz. 7 pont Válaszolok rá!
#6 Plague
2003. 01. 28. kedd 17:10
nem rossz Válaszolok rá!
#5 Dorci
2002. 10. 5. szombat 19:30
Szerintem se volt annyira jó.... Válaszolok rá!
#4 bobo
2002. 08. 1. csütörtök 11:33
hepi end. Válaszolok rá!
#3 Vikiy
2002. 07. 19. péntek 14:52
szerintem jó volt én 9et adtam rá teccett nagyon...:-) Válaszolok rá!
#2 .
2002. 06. 7. péntek 21:00
nem tom miert kapott ennyi pontot.szerintem nem olyan jo. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!