A+ A-

A villamoson

Még a nyáron történt meg velem az alábbi eset, de csak most volt alkalmam leírni a történteket.
Budapesten lakom, és a 30-as éveimet taposom. Ez a nap is úgy kezdődött, mint az összes többi. A Moszkva-téren felszálltam a 61-s villamosra, dolgozni mentem a döglesztő hőségben. Általában nem szoktam leülni, mert úgyis felszáll egy kis idő múlva valami öregasszony, akinek át kell adnom a helyet. Ezen a napon is így történt, odaálltam a villamos középső ajtajához a bal oldalra, mert tudom, hogy ezen a szakaszon csak a jobb oldali ajtókat nyitják ki, és úgy helyezkedtem el, hogy az egyik lábam a lépcsőn, a másik eggyel feljebb volt, a jobb kezemmel pedig megfogtam a függőlegesen elhelyezkedő vascsövet.
Rögtön a második megállónál felszállt egy gyönyörű lány. Alacsony, kb. 160 cm. vékony testalkatú, csodálatos alma-mellekkel. Mély dekoltázsú, testre feszülő felső volt rajta, elég rövid fodros szoknyával. Nem győztem csodálni. Sajnos nem volt egyedül. A férfi, akivel utazott, szemmel láthatóan unatkozott, nem érdekelte a lány csacsogása. Odaálltak pont elém, a lány ugyanabba a vascsőbe kapaszkodott, mint én, az utazótársa pedig odaállt mellé.
A rendkívül csinos, és szexi lánynak a közelsége nem volt számomra közömbös. Alig tudtam levenni a szemem a centiméterekkel előttem domborodó mellekről, és a tökéletes kerek kis popsiról. És teljesen megborzongtam, amikor végignéztem formás lábain. Néztem, ahogy a csodás kis érzéki ajkai folyamatosan mozognak. Habár ott voltam közel, fogalmam sem volt hogy miről beszélgetnek. A hallásom szinte leállt, hogy egyéb érzékszerveim több információhoz jussanak.
Egyszer csak azt éreztem, hogy valami hozzáér a kapaszkodó kezemhez. Mikor odanéztem, hirtelen nem hittem el, amit láttam. Ugyanis a lány hozzányomta a jobb oldali cicijét a kezemhez. Azt hiszem, hogy akkor tanácstalanul a lány arcára néztem, és el is pirultam, mint egy iskolás-gyerek. Ő rám nézett egy röpke pillanatra, és mintha semmi sem történt volna, visszafordult az utazópartneréhez, és csacsogott tovább.
Azon gondolkodtam, hogy mit tegyek? Vajon véletlenül történt, vagy szándékosan? Mindenesetre meg sem mertem mozdulni, a kezemet pedig hagytam a helyén. Még egy perc sem telt el, amikor a lány elkezdett mozogni. Úgy csinált, mint amikor nagyon rossz úton megy a villamos, és ide-oda dőlünk, ezáltal a melle időnként nekinyomódott a kezemnek. Hol jobban, hol kevésbé, s időnként mintha a szeme sarkából figyelte volna a reakciómat.
Én nagyon zavarban voltam, és nem tudtam, hogy mit kéne tennem. Lehet hogy el kellett volna venni a kezem, és máshol kapaszkodni, de mivel annyira jó volt, és kellemes, ezért nem tudtam magam megfosztani ettől a hirtelen jött élménytől. A farkam közben önálló életet kezdett élni, és egyre jobban feszült a rövidnadrágomban, ahogy megpróbált utat törni magának a szűk helyen. Még szerencse, hogy egy hosszabb póló volt rajtam, így az eltakarta a lelkesedésemet a kíváncsi szemek elől. Közben néha néztem, hogy valaki észrevesz-e valamit a mi kettőnk kis játékából, de mindenki fapofával utazott, még a kis ,,barátnőm" utazótársa sem vett észre semmit, ugyanolyan unott ábrázattal hallgatta a lányt, mint eddig.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.19 pont (31 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2016. 02. 20. szombat 15:59
Nekem a 7 es buszon dőltneekem farral egy lány.
#9 feherfabia 2014. 09. 6. szombat 07:28
9P
#8 A57L 2014. 05. 26. hétfő 05:34
Nem rossz történet.
#7 papi 2013. 08. 12. hétfő 05:53
Ezt úgy kellett volna befejezni, hogy "kár, hogy ennyire bamba voltam, legközelebb nem teszem"
#6 LuckShowgore 2010. 01. 18. hétfő 19:25
Kedves Ati!
Lesz majd folytatása.
#5 Ubesz 2010. 01. 11. hétfő 22:16
Az arcára kelett volna csapni a végén az lett volna a meglepi. :)
#4 Ati 2010. 01. 11. hétfő 17:29
Miért nem úgy fejeztedbe hogy fojt.köv???
#3 mcsu 2010. 01. 11. hétfő 17:29
Iszonyúan gyenge.
#2 artfet 2010. 01. 11. hétfő 08:49
:d, jó szitu lehetet:)
#1 Törté-Net 2010. 01. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?