A+ A-

Testet ölt a szenvedély...

Sziasztok! Én még új vagyok itt, nemrég találtam erre az oldalra és nagyon tetszik. Én 12 éves korom óta írok történeteket (persze most már annál több vagyok) és nagyon szeretem másokét is olvasgatni.
Az egyik történetemből ragadtam most ki pár részletet, remélem tetszeni fog nektek.
A történet fikció, de van valóságalapja, ami a lényeget illeti. :)
Önfeledten bulizott mindenki, Jeff mindig nagyon jó kis összejöveteleket tart. Mindig hatalmas a hangulat nála. Persze engem csakis Dave érdekelt. Ahogy döntöttem magamba az alkoholt úgy vált egyre vonzóbbá a számomra. A fekete haja, a nagy, sötétbarna szemei, a csókra csábító húsos ajkai...ahányszor a szájához emelte a poharat és annyiszor borzongtam bele a látványba. Elképzeltem, ahogy a legérzékenyebb pontjaimhoz közelít így a szájával...Nem szabad többet innom, különben színt vallok a végén.
..........................................................
Mivel mindketten ittunk már, ezért taxit fogtunk, ami kis idő múlva múlva meg is érkezett. Beültünk hátra és Dave lakása felé irányítottuk a sofőrt. Nagy nehezen sikerült elmagyaráznunk mi is a pontos cím, de a vezető csak elmosolyodott és gázt adott, mondván, tudja az utat. Amíg alkalmi sofőrünk a vezetésre koncentrált, addig mi hátul nevetgéltünk és felszabadultan, egymást túlkiabálva meséltünk vicces történeteket.
Nem kerülte el a figyelmemet, hogy ő ezalatt többször hozzáért a combomhoz illetve végigsimított rajtuk. Nagyon közel húzódott hozzám, az illata teljesen megszédített. Már bántam, hogy eljöttem vele ilyen állapotomban a lakására. Ahol egyedül leszünk. Ő pedig itt izgat egyfolytában. Arrébb próbáltam húzódni tőle, de valami láthatatlan erő ezt nem engedte. Egyszerűen akartam a közelségét, azt, hogy még simítson végig érzékien a combomon és feljebb is csúsztathatná a hosszú ujjait. Annyira vágytam rá, hogy az szinte már fájt. Utolsó erőmmel megfogtam a kezét, hogy valamelyest arrébb tegyem, erre ő összekulcsolta az ujjainkat. Itt feladtam, főleg mikor hüvelykujjával gyengéden körözni kezdett a tenyeremben. Szinte az egész testem lüktetett, átjárta a forróság, a tűz.
Mikor megérkeztünk, alig bírtam kiszállni a kocsiból, a lábam is remegett. Csak a mindent elsöprő vágyat éreztem, semmi mást.
Dave rendezte a számlát, majd bementünk a lakásába. Ő előrement valamiért a hálószobába, én pedig az előszobában nekidőltem háttal a falnak és megpróbáltam mély lélegzeteket venni, hogy lenyugodjak egy kicsit. Mikor visszajött, karjaival körbezárva szembeállt velem. Egészen nekiszorított a falnak, nagyon közel volt az arca. Éreztem, ahogy az ágyéka is nekem feszül. Végem volt.
"Minden rendben?"- kérdezte rekedt hangon és közben a vágytól kipirult arcomat vizsgálta. Végigsimított arcélemen az ujjhegyével, lekövette a szemével, közben megnyalta az ajkait.
"Nem, semmi sincs rendben, mert egyszerűen megőrjítesz"- ordítottam belülről, de egy hang sem jött ki a torkomon. Úgy éreztem, mintha ezer éve nem ittam volna, kiszáradt a torkom és a szám is. Belenéztem a szemeibe, amik szintén furcsán csillogtak.
Ezek után nem sokat haboztunk és megcsókoltuk egymást. Érzékien forgatta a nyelvét a számban.
"Iszonyúan kívánlak. Nem is tudod mióta." suttogta a csókok között. Majd a nyakamat kezdte csókolni, szívni, miközben kezei a pólóm alatt indultak felfedező útra. Hátrahajtottam a fejem az élvezettől, egyszerűen olyan érzést keltettek bennem az érintései, amit talán még sosem éltem át. Szenvedélyesen kereste újra a számat és vadul szívni kezdte az ajkaimat, picit meg is harapta. Nem tudtam betelni azzal, ahogy csókol, már szinte attól elélveztem.
Egyre követelőzőbb lett, nagy hévvel szabadított meg a felső ruháimtól, kéjesen simított végig többször is a testem vonalán. Én is gyorsan levettem a pulcsiját, pólóját és az övcsatját kezdtem bontani. Minél előbb meztelenül akartam őt. Miután letoltam a nadrágját is, ő is ugyanígy tett az enyémmel. Felemelt, lábaimmal keresztülfontam a derekát és a hálószoba felé vitt. Maga alá fektetett és elkezdte végigcsókolni az egész testem, kikapcsolta a melltartómat is és lassan lehúzta rólam. Többször egymás szemébe néztünk, már amennyit láttunk magunk körül a kintről beszűrődő fénynek köszönhetően. Beletúrtam a hajába és mélyen beszívtam az illatát.
"Gyönyörű vagy!"- suttogta a fülembe.
Simogatta a tangám vonalát, benyúlt a két széle alá, de még nem húzta le rólam. Ehelyett a hasamat kezdte csókolgatni, közben a bugyimon keresztül simogatta az addigra már teljesen nedves és duzzadt csiklómat. Majd egy hirtelen mozdulattal benyúlt a falatnyi anyag alá, megérintve a legérzékenyebb pontomon. Beleremegtem és halk nyögések hagyták el a számat. Elmosolyodott és huncut szemekkel felnézett rám. Bizonyára realizálta mennyire beindított, nedvesebb már nem is lehettem volna. Becsúsztatta az egyik ujját közben szüntelenül csókolgatott és haladt egyre lejjebb. Gyengéden beleharapdált a combjaim belső felébe...már az őrület határán voltam, mikor végre megéreztem forró nyelvét. Néhány pillanat múlva megfogta a bugyim két szélét és egy mozdulattal lerántotta rólam, majd nagyobb hévvel folytatta, amit elkezdett. Alig kaptam levegőt, annyira jó volt, amit csinált. Gyengéd és hevesebb mozdulatait váltogatta. Először lágyan feltérképezte az egész puncimat, lassan körözött a csiklóm körül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.35 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 03. 10. hétfő 06:36
Nagyon jó kezdet.
#6 papi 2013. 05. 5. vasárnap 10:20
Egész ügyes
#5 genius33 2012. 09. 16. vasárnap 08:26
Érzelemdús smile
#4 v-ir-a 2011. 09. 8. csütörtök 20:01
első írásnak nem rossz..akár folytatni is lehetne
#3 cezarmj 2011. 09. 8. csütörtök 09:05
jó az alap történet.
#2 Pavlov 2011. 09. 8. csütörtök 08:33
Kissé naiv...
#1 Törté-Net 2011. 09. 8. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?