A+ A-

Nem bántam meg

Elég volt. Megfogtam a telefont, és csigalassúsággal elkezdtem bepötyögni az SMS-t, amit már napok óta fogalmaztam magamban, de elküldeni nem mertem.
"Igen szeretnék veled találkozni, majd írj, hogy neked mikor lenne jó. "
Gondolkodás nélkül lenyomtam a küld gombot, még mielőtt meggondolnám magam. A gyomrom remegésbe kezdett. "Nem vagyok normális...", gondoltam magamban, de a bátyám mondatai is zúgtak a fejemben:"Meglátod jó lesz... Örök emlékké teszi majd a számodra..." Nagyon izgultam mi lesz, és ezen semmi sem tudott már enyhíteni, csak az ha megteszem. Nem jött válasz aznap, hiába vártam valami visszajelzést. Éjjel alig aludtam, csak erre tudtam gondolni, hogy mi lesz ennek a dolognak a végkifejlete. Reggel korán keltem, a telefont mindenhová vittem magammal. És egyszer csak megtörtént, amire vártam, SMS-em érkezett! Annyi állt benne hogy 10-re menjek át, várni fog puszi. A szívem a torkomban dobogott, hisz 16 éves létemre még egyszer sem voltam fiúval, úgy hogy a beszélgetésen kívül mást is akarjon tőlem. Se csók, se szex. És itt van Tomi, a tesóm haverja, 19 éves, jól néz ki, igaz egy futó kalandon kívül többre nem számíthatok tőle, de ő mégis bevezetne a számomra eddig idegen szex világába. Gyorsan elrohantam zuhanyozni, mivel már nem volt sok időm, felkaptam magamra egy kényelmes farmert, meg egy pólót, és eljött az idő el kellett indulni. Tesóm kajánul vigyorgott, mikor elköszöntem, mert sejtette hová készülök.
Megérkeztem a házuk elé, becsöngettem. Nagyot dobbant a szívem, mikor megláttam. Kedvesen beinvitált a szobájába, majd beszélgetni kezdtünk mindenféléről. Szóba került az iskola, közös ismerősök, helyi pletykák. Majd rátért a kényes témára. Megkérdezte, hogy csókolóztam-e már, amitől fülig vörösödtem, és egy halvány nemmel tudtam csak válaszolni. Erre ő azt mondta, hogy örül, hogy megtisztelem azzal, hogy ő lesz mindenben nekem az első, majd lassan az arca egyre közelebb került az arcomhoz. Automatikusan behunytam a szemem, és vártam mi lesz... Éreztem, ahogy az ajka az enyémhez ér, és játszik az én ajkaimmal, a szívem eközben azt hittem ki fog ugrani a helyéről, mert annyira gyorsan vert, és valami teljesen új érzés kezdett elönteni, miközben lágyan csókolt. Persze viszonoztam is a dolgot, és reménykedtem, hogy jól csinálom. Miközben ajkaink egymással voltak elfoglalva, a kezével szépen lassan elkezdte a melleimet simogatni, amitől hirtelen összerezzentem, mire ő próbált nyugtatni, hogy lazítsak, mert úgy jobb lesz, de ez valahogy nem igazán akart összejönni, de próbálkoztam csak az érzésre koncentrálni, és ez többé-kevésbé sikerült.
Tomi elkezdte rólam levenni a felsőt lassan, hátha megint visszakozom, de a csókja engedékennyé tett. Miután a póló lekerült rólam gondoltam magamban legyünk akkor egálban és egy kicsit felbátorodva én is elkezdtem lehámozni róla az övét. Napbarnított bőr és kellemesen izmos felsőtest tárult elém, amitől még jobban izgalomba jöttem. Tomi szép lassan elkezdett egyre lejjebb csókolni, először a nyakamat, majd a melleimen a keze helyét a szája vette át és bennem eddig ismeretlen, és furcsa érzések kezdtek el kavarogni. Hosszasan eljátszott a mellbimbómmal, nyalogatta, szívogatta őket, ami halk sóhajokkal váltott ki belőlem, közben lágyan simogattam a hátát és a nyakát. A kezeivel elkezdte kibontani a farmerem, majd segítettem neki hogy végképp megszabadítson tőle. Ott ültem előtte egy szál tangában, és megkértem hogy ő is vegye le a nadrágját, és mikor megtette döbbenten tapasztaltam, hogy nem volt rajta alsó, kicsit hirtelen jött, de próbáltam magam hamar hozzászoktatni a látványhoz. Méretileg nem tudtam rá mit mondani, mert ez volt ez első, amit így láttam élőben, a szexfilmekhez meg inkább nem akartam viszonyítani... Ő is fel volt izgulva már rendesen, mert eléggé kemény volt már neki. Megkérdezte, hogy nincs-e kedvem megfogni, mire én bátortalanul a kezembe vettem, és a filmekben látott módon elkezdtem a kezemet mozgatni. Valószínűleg jól csináltam, mert egyre gyorsabban vette a levegőt Tomi. Kis idő múlva megkért hogy vegyem a számba, ha szeretném, de én azt mondtam, ha lehet akkor most ne mert azért ennyire nem voltam felkészülve lelkileg az ilyen jellegű dolgokra. Azt mondta semmi gond, de nekem rossz érzésem volt gondoltam biztos mérges ez miatt, de ahogy megcsókolt az hamar feledtette velem a gondolataim. Most nem csak sima csók volt hanem a nyelvével elkezdte simogatni a számat majd egyre beljebb hatolt vele és az én nyelvemet kereste. Én is elkezdtem viszonozni a dolgot. A gyomrom tájékán eközben már egy ideje furcsa érzésem volt, amit inkább jónak mondanék, mint rossznak. Eközben a fülembe suttogta hogy most szeretne nekem csinálni valamit, és hogyha kellemetlen lenne akkor szóljak nyugodtan mert abbahagyja. Kíváncsian vártam a dolgot, ami úgy kezdődött, hogy egyre lejjebb csókolta a testem, míg végül elérkezett legintimebb testrészemhez.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.9 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 23. szerda 15:44
Elég jó.
#7 Andreas6 2015. 02. 3. kedd 09:21
Elég jó.
#6 zsuzsika 2015. 02. 3. kedd 08:23
Az,hogy milyen az író neme szerintem is lényegtelen.Maga a történet jó.
#5 papi 2013. 04. 23. kedd 05:16
Teljesen mindegy, hogy ki írta, nagyon jó
#4 genius33 2012. 09. 17. hétfő 09:56
Nem mindegy ki irta? nyes
#3 Hétpettyes bogár 2010. 01. 7. csütörtök 17:40
Arra mérget vehetsz, hogy ezt nem lány (nő) írta! Ezt én mint nő mondom neked!
#2 Pexi 2010. 01. 7. csütörtök 11:51
Szépen megírt dolog, az érdekelne, hogy tényleg lány írta-e?
#1 Törté-Net 2010. 01. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?