A+ A-

Az első szex

Az apámmal már napok óta vitatkoztunk, vagyis azóta, amióta megkapta a család egy ismerősétől a meghívást, hogy legyen a birtokán lovász. Az anyám meghalt, és én csak azt hajtogattam, hogy nagyon fogok unatkozni, ha az apám elmegy itthonról. Apám mondta, hogy eddig még soha nem panaszkodtam, hogy unatkoznék, mert egész nap dolgozom, este pedig azzal a Kovács fiúval töltöm az estéket. Nagyon nem tetszett az apámnak, hogy a Zsolttal töltöm az estéket, mert valahogy nem nyerte meg a tetszését, mint leendő vej. Aztán én az apámra néztem, és mondtam neki, ha annyira ellenzi, hogy összeházasodjunk a Zsolttal, vigyen magával a birtokra, ahova megy. Nagyon ráncolta a szemöldökét, de végül beleegyezett, hogy vele menjek. Azzal a feltétellel, hogy rendesen fogok öltözködni, akkor beszélek, ha kérdeznek, akkor is jól megválogatom a szavaimat. Nem véletlenül kérte ezt tőlem, ismerte a természetemet. Viszont én is nagyon jól értettem a lovakhoz. Kicsi korom óta foglalkoztam velük.
Eljött a nap, amikor elutaztunk a birtokra. A hosszú út után megérkeztünk. Nagyon barátságosan fogadott bennünket a ház népe. Beinvitáltak a házba, megkínáltak frissítővel és süteménnyel. Aztán én mondtam, hogy szeretnék megfürödni a hosszú út után. Elmentem fürödni, rendbe szedtem magam, aztán megvacsoráztunk. Másnapra összehívtak egy rokonokból és ismerősökből álló társaságot, hogy engem és az apámat bemutassanak. A házigazda bemutatott, néhány ismerősének, aztán egy unokaöccsének is. Amikor megláttam az unokaöccsét, azt hiszem pirosabb lehettem, mint egy paradicsom, mert olyan zavarba jöttem, amikor megláttam. Rám nézett a gyönyörű kék szemével. Nagyon markáns, férfias arca volt. Első látásra szinte elolvadtam a látványától. Beszélgettünk, táncoltunk az est folyamán. Megbeszéltük, hogy másnap elmegyünk lovagolni. Reggel fölvettem a lovaglóruhámat, és kilovagoltuk. Nagyon szép volt a környék. Ennél szebbet el sem lehetett volna képzelni. Majd megálltunk egy kicsit pihenni. Kérdezte tőlem, hogy mióta lovagolok. Mondtam neki, hogy már gyerekkoromban megtanított az apám.
Megdicsérte a lovagló tudásomat, de ezenkívül a szememet és a hajamat is. Sokáig beszélgettünk, és egyszer csak közeledett a szája az én ajkaimhoz, magához húzott és megcsókolt. Én majdnem elvesztettem az egyensúlyomat. Kis ideig belé kapaszkodtam, aztán zavartan elváltunk egymástól, és hamarosan indultunk vissza a lovakkal. Sajnos útközben Robert lova megbotlott, és ledobta őt a lóról. Szerencsére nem történt túl nagy baj, de a vállát nagyon megütötte. Föl is horzsolta egy kő. Segítettem neki fölkelni a földről, majd felsegítettem a lóra, és elindultunk hazafelé. Otthon orvost hívtunk, aki megvizsgálta, és ellátta a sebeit. Másnap este nagyon nyugtalan voltam, úgy éreztem, hogy meg kell látogatnom Robertet. Bekopogtam a szobájába. Kérdeztem, hogy érzi magát. Mondta, hogy már jobban érzi, magát és hívott oda maga mellé. Mondta, hogy egész nap várattam, most viseljem a következményeit, és megölelt. Én örömmel adtam át magam az ölelésnek testemmel hozzásimulva.
Aztán szenvedélyesen csókolóztunk. Mondta, hogy teljesen visszatért az ereje, amikor meglátott. Odamentünk a kandalló előtti szőnyegre. Robert háta a kanapénak támaszkodott, úgy húzott oda magához. Aztán újra megcsókolt, de most még nagyobb hévvel. Majd a fülembe súgta, hogy egyik lázas álmában felfedezte nőiségem minden titkát. De az álomnak hamar vége szakadt. Robert végignyúlt a szőnyegen, óvatosan maga mellé húzott, kigombolta blúzomat és a mellem fölé hajolt. Nyelvével ízlelgette mindkét mellbimbómat. Szinte úgy éreztem, hogy áramütésként ér az egész dolog. Még soha nem éreztem ilyen szerelmet, ilyen bizalmat és ilyen érzéki örömöt. Robert levette az ingét, én végigfuttattam ujjaimat feszes izmain. Hallottam és éreztem a lélegzetét a mellem fölött, amely megborzongatta a bőrömet. Én közben lejjebb haladtam Robert derekáig, éreztem bőrének férfias illatát. Ő levette a blúzomat, majd a szoknyámat. Lassan a csípőmre csúsztatta a kezét és lehúzta a pici selyem bugyimat. Én ott feküdtem meztelenül, és elöntött a meleg, az idegességem, a szégyenérzetem, vagy a feltámadó vágyam miatt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 10. 14. szombat 07:29
Jó közepes.
#4 vakon53 2016. 03. 23. szerda 15:48
Jó volt.
#3 zsuzsika 2015. 02. 14. szombat 11:45
Nem rossz.De csak átlagos.
#2 listike 2014. 04. 7. hétfő 19:19
Jó volt.
#1 Törté-Net 2010. 01. 4. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?