A+ A-

Cat2

Odafeküdtem mellé és simogattam, puszilgattam, míg meg nem nyugodott teljesen. Nem sokat feküdtünk így egymás mellett, mikor felém fordult, adott egy puszit az arcomra és annyit mondott bánatos szemekkel:
- Kérlek, most menj el!
Hirtelen meg sem tudtam szólalni, levegőt is el felejtettem venni és mintha megállt volna az idő. Ilyen megalázottnak és kétségbeesettnek nem éreztem magam soha, mint abban a percben. Láttam a szemében, hogy komolyan gondolja és most nem akar beszélgetni, csak egyedül akar maradni. Lassan összeszedtem magam és a ruháimat, kimentem a szobából, felöltöztem és kitámolyogtam a kocsiig. Közben csak folytak a könnyeim. Azt sem tudom pontosan, hogy jutottam haza. Egyfolytában cikáztak a gondolataim. Felfoghatatlan volt, hogy élhet át az ember egy este alatt élete leggyönyörűbb és legfájdalmasabb pillanatait. Rettenetesen fáradt voltam, úgy ahogy voltam lefeküdtem az ágyamra és csak feküdtem, mint egy darab fa. Hajnal felé sírtam álomba magam, de úgy ébredtem, mint egy kifacsart citrom. Nem tudtam magammal mit kezdeni, felkeltem, lezuhanyoztam és nekiálltam takarítani. Közben csak körülötte játak a gondolataim és hol a kétségbeesés, hogy a "majd én megmutatom Neki" között hánykolódtam. Délutánra úgy döntöttem, hogy összeszedem magam és majd meglátjuk mi lesz. Kikerülhetetlen, hogy találkozzunk nap mint nap, ha akar valamit, könnyen megtalál.
Hétfőn mentem dolgozni, látszólag, mint ha mi sem történt volna, de belül tele izgalommal és reményekkel, hogy biztos megkeres, és tisztázza a dolgot. Sajnos erre hiába vártam. Egy kicsit fáradtnak tűnt, de amúgy semmi nem látszott rajta. Teljesen letörtem mentem haza. Felfoghatatlan volt, hogy csak nekem jelentett volna annyit az az éjszaka. Ilyen odaadó szeretőm még nem volt mint Ő (persze eddig csak férfiakkal volt dolgom, de akkor is). Elképzelhetetlennek tartottam, hogy valakiben ennyi gyöngédség, odafigyelés legyen, ha csak egy kis szexet akar, csak kielégülést, mindegy, hogy kitől.
A napok lassan teltek. Minden nap találkoztunk, de szinte nem is szóltunk egymáshoz, csak ha nagyon kellett. Ha valami miatt kapcsolódott a munkánk egymáshoz, akkor is inkább odarakta az asztalomra a papírokat, mikor nem voltam ott, mikor megcsináltam a munkát, visszaraktam az Ő asztalára. Azért igyekeztünk ezt nem feltűnően csinálni. Úgy láttam, nem akar semmit a kollegák orrára kötni és ezzel én is így voltam. Közben volt egy másik buli is, de kimentettem magam, azzal, hogy más programom van.
Ha nem lett volna ez a dolog, ez lett volna az eszményi munkahely számomra. A munka izgalmas volt, a munkatársak kedvesek és a fizetés sem volt rossz, de már kezdtem kimerülni és azon gondolkoztam, hogy másik munkahelyet keresek. Egyik nap behivatott a csoportvezetőm és rám bízott egy feladatot, amiben Cathy csoportjával kellett összedolgoznom. Azt mondta, keressem meg Catherint és egyeztessem le vele, hogy kivel kell együtt dolgoznom. Egy hónapot kaptunk, hogy beszámoljunk az eredményekről. Ebéd után bementem Cathy irodájába, hogy megkérdezzem, kivel fogok együtt dolgozni. Remegett a lábam, de uralkodtam magamon. Ez volt az első alkalom, hogy beszélgetnünk kellett azóta... Mikor beléptem és megéreztem az illatát, elkezdett dobogni a szívem és uralkodnom kellett magamon, hogy koncentráljak. Előadtam, hogy mi járatban vagyok, nyugodtan és higgadtan.
- Gabi, velem kell együtt dolgoznod. Tudod, hogy Sárika a múlt hónapban ment el nyugdíjba és így a többieknek kell az ő munkáját is megcsinálni. Nincs más, akire rá tudnám bízni ezt a dolgot. Sajnálom.
Azt, hogy utána mit mondott, nem tudnám pontosan megmondani. Tudom, hogy a kezembe adott egy köteg papírt és azt mondta, hogy holnap 10 - kor találkozunk nála az irodában.
Délután csak néztem ki a fejemből, hamarabb haza is mentem, gondoltam majd otthon nyugodtabban tudok dolgozni. Út közben végig az járt az eszemben, hogy hogy fogom ezt végig csinálni. Végül arra jutottam, hogy képtelen vagyok ebben a helyzetben dolgozni és itt az ideje, hogy új munkahelyet keressek magamnak. Befejezem ezt a mostani munkát és aztán beadom a felmondásom. Van egy kis tartalékom, abból megleszek, amíg nem találok valami mást. Ez az elhatározás mintha elmosta volna az elmúlt hetek feszültségét. Végtelen nyugalom szállt meg. Hazamentem, letusoltam és átöltöztem. Elkezdtem dolgozni és csak faltam a dokumentációt, tele voltam ötletekkel. Mikor befejeztem a munkát, lefeküdtem és úgy aludtam, mint a mormota.
Másnap reggel kipihenten és frissen ébredtem és egy teljesen kidolgozott anyaggal mentem a megbeszélésre. Mikor beléptem az irodába elakadt a lélegzetem, ahogy Rá néztem. Fáradnak tűnt, gyönyörű volt és éreztem a reggeli zuhanyozás illatát, ahogy körül öleli. Az első pár perc nagyon akadozott, de megszállt az előző napi nyugalmam és utána már szárnyaltam és élveztem a munkát. Cathy már korántsem volt ilyen lelkes. Néha még az is előfordult, hogy azt sem értette, hogy mit mondok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.85 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2018. 01. 22. hétfő 07:27
Úgy látszik, nem lesz több folytatás. Kár.
#3 A57L 2017. 04. 2. vasárnap 05:42
Érdekes és nem rossz írás.
#2 SIHUPAPA 2009. 12. 30. szerda 01:53
remélem a folytatás is ilyen finom lesz.
#1 Törté-Net 2009. 12. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?