A+ A-

Kaland a kiserdőben

Amynak hívnak, 18 éves voltam, amikor átéltem valamit, ami egész életemet megváltoztatta. Korábban mindössze egyszer csókoltam meg egy fiút, de a mellemet még ő sem foghatta meg. Érintetlen voltam egészen addig a napig.
Egy forró nyári délelőtt elhatároztam, hogy sétálok egyet a környéken. Az új piros szoknyám volt rajtam és egy fehér póló. Szóltam a mamának, hogy járok egyet. Meglepődtem, amikor figyelmeztetett, hogy ne menjek a házunk melletti erdőbe. Amikor megkérdeztem, miért, azt válaszolta, hogy valami kutyafalka kószál erre. Ijesztgetik a gyerekeket és széttépték a szomszéd macskáját is. Megígértem, hogy vigyázok, és mivel jó kislány vagyok, a másik irányba indultam, ahol jó messzire a falutól egy kis tó is volt a fák között. Jó sokat kellett gyalogolnom, de nem zavart, hiszen sütött a nap, és már alig vártam, hogy fürödjek egyet. Azért kicsit elfáradtam, mire odaértem, így az úszás után, lefeküdtem a napra, és pár perc múlva elnyomott az álom.
Arra riadtam föl, hogy éles fájdalom hasít a csuklómba. Még azt sem tudtam, hogy hol vagyok, amikor kinyitottam a szemem. Majdnem elájultam, mikor megláttam a két hatalmas állatot. Egyikük a fogai közé szorította a karom és megpróbált odébb húzni. A fájdalomtól és az ijedségtől eszeveszetten sikoltoztam, de senki sem volt a környéken, aki meghallotta volna. Nagyon messze voltam a falutól. A másik kutya felhúzta a pofáját, kilátszottak hatalmas tépőfogai és vésztjóslóan morogni kezdett, majd elkapta a másik csuklómat. A két vadállat olyan szorosan tartott, hogy meg sem tudtam moccanni.
Ezek széttépnek, mint a szomszéd macskáját - villant át az agyamon. A félelemtől vinnyogni kezdtem és bepisiltem. Ekkor megjelent egy harmadik fenevad is, éreztem ahogy hideg orrát a szoknyám alá fúrja, majd egy forró, reszelős nyelv simított végig a puncimon. Megpróbáltam összezárni a combjaimat, de amint mocorogni kezdtem fogával belém csípett, de olyan erősen, hogy szinte fölüvöltöttem. Kérlek ne, ez fáj - nyöszörögtem. Tudtam, hogy nem érti, amit mondok, biztos voltam abban, hogy nem hagyja abba, és mindjárt széttép. Zokogtam a félelemtől, és mikor ismét megéreztem a pofáját a szoknyám alatt, olyan szélesre tártam a combjaimat, amilyenre csak tudtam. Izgatottan szaglászta tovább a lábam közét, majd újra éreztem a forró, reszelős nyelvet, ahogy szinte belém hatol. Talán az izgalom tette, de éreztem, hogy vérezni kezdek, pedig csak két nap múlva lett volna esedékes. A vér íze teljesen izgalomba hozta az állatot. A hatalmas nyelv olyan mélyen fúródott belém, hogy fölsértette az érzékeny belső részeket.
Még sohasem ért hozzám senki, és most egy állat nyalogatja a puncimat - gondoltam kétségbe esve. Ekkor az egyik kutya elengedte a kezem, és mellém sétált. Mozdulni próbáltam de a másik erősen ráharapott a csuklómra. Mindkét kezem a fejem fölött tartva, mozdulatlanul vártam, hogy mi lesz. Az állat egészen mellém lépett, és fogával a hasamhoz kapott.
Egy mozdulattal letépte rólam a pólót, a bőrömet nem sértette meg, de alaposan belecsípett, majd morogva megállt fölöttem. Tudtam, hogy most dől el a sorsom, óvatosan duruzsolni kezdtem: jó kutya, nincs semmi baj, jó kutya. Az állat abbahagyta a morgást, de továbbra is mozdulatlanul figyelt. Nagyon lassan fölemeltem a kezem, és lassan felé nyújtottam. Egész teste megfeszült, de nem morgott tovább.
Folyamatosan duruzsolva hozzáértem az oldalához és megsimogattam. Mordult egyet, de nem kapott felém, hanem megfordult, és ő is a combomat kezdte szaglászni. Egy pillanat múlva még egy nyelvet éreztem a hasamon, ami az őt ingerlő szag nyomán a combjaim felé halad. A harmadik a mellemet kezdte szaglászni, majd olyan erősen nyalta meg, hogy fölsértette a bőröm. Ekkor már félőrült voltam a félelemtől, tudtam, hogy tennem kell valamit, mielőtt a vér szagától teljesen megvadulnak. Amikor a másodikként a combjaim közé furakodó állat egyik hátsó lábával átlépett rajtam, ismét megpróbáltam megsimogatni, és éreztem, hogy kezem véletlenül a farkához ér. A kutya megmerevedett, de meg se mozdult. Ösztönösen simogattam tovább, és éreztem, hogy a farka keményedni kezd. Egy följebb húzódtam, hogy jobban elérjem, mert láttam, hogy jól esik neki, és tudtam, hogy ezzel időt nyerek. Ahogy fölemeltem a fejem, az arcom szinte egy magasságba került a harmadik farkával. Az életemről volt szó, nem gondolkodtam, hanem kinyújtottam a nyelvem, és megnyaltam. Az állat nem tiltakozott, sőt, láthatóan jól esett neki. Kezemmel folytattam a nagy fekete állat farkának masszírozását, miközben folyamatosan nyaltam a másikat.
Éreztem, hogy megnyugszanak, és abban bíztam, hogy hamarosan tovább mennek anélkül, hogy széttépnének. Ebben azonban nagyot tévedtem. Az arcom előtt álló dobberman oldalt lépett, ezzel úgy fordult, hogy farka pont a számmal szembe került, és szinte azonnal az ajkaim közé furakodott a szőrös tokból előbukkanó vörös nemi szerv. Teljes erőből nyaltam tovább, majd szopni kezdtem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.65 pont (60 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2014. 02. 27. csütörtök 05:19
Nem rossz.
#5 cervelo 2012. 08. 22. szerda 13:59
Hű de durva.
#4 tiborg 2010. 10. 4. hétfő 08:33
Ez bizony nagyon TODOR gyerekes kepzelges.Nem is tudja mirol beszel,mert a csomo a kutyafasz toven van, nem a vegen!!! es a kuvaszok is nagyon kiehezettek lehettek!!!
#3 SIHUPAPA 2009. 12. 30. szerda 02:38
rászokott mint a macska a tejes köcsögre.
#2 asura 2009. 12. 28. hétfő 03:32
Régi történet.Amikor még volt animál storyk.
#1 Törté-Net 2009. 12. 28. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?