A+ A-

Hogyan lettem rabszolganő 1. rész

A történet elején egy teljessen átalagos, 20 éves lány voltam. Kijártam a gimit, de nem volt kedvem tovább tanulni, így hát elmentem, s dolgoztam külömböző multiknál mint mindenes. A pénz nem igen számított, hisz anyu is apu is egyke volt s nekem se volt tesóm. Mind akét oldalról éltek a nagyszülők, s én tizenkilenc évessen már saját lakásom volt s egy csinos kis összeg a bankszámlámon. De azt nem akartam, hogy ingyen élő legyek s apu sem engedte volna így hát dolgoztam.
Amiben viszont semmi örömöm nem volt. Ekkor döntöttem úgy vissza megyek tanúlni, s fodrász leszek.
Mindenki támogatta az ötletm. Egy valamibe mégis más voltam mint a többi ember, voltak ugyan kapcsolataim de még csak az orgazmus közelébe se értem a normál sex - től így hát felszámoltam őket. Már mindenki agódott, hogy lessz így családom, de engem ez még nem foglalkoztatott hisz még alig múltam 20.
Viszon mindig is vonzott a középkor a kínzó kamrák hangulata. Nagyon sok várba megnézztem s ilyenkor mindig elképzeltem miként kínoz meg egy nagydarabb hóhér, s teljessen be is nedvesedtem ilyenkor. Utána mindig masztiztam egy jót s csodás orgazmusaim lettek. Mikor megkaptam a lakást s bekötettem az inter netet elhatároztam utána nézzek a dolgnak. Kicsit meg is lepődtem mennyi rajongója van a bdsm - nek. Körül nézztem a sex shop kinálatot is s találtam kedvemre valót így hát rendeltem. Másnap megjött a futár egy nagy dobozt hozott. Biztossan nagyon értékes lehet hisz elégé húzos. S egy mosojt is elengedett hozzá. Amúgy aranyos srác volt kisé mackós alkat de nekem nagyon bejöt. Nekem a menyországot jelenti ez csomag s vissza mosojogtam. Bevittem a csomagom s leltározni kezdtem, rendeltem két bör szem maszkot egymás után felpróbáltam őket. Tökéletes gondoltam nem lehet kilátni alóluk még csak a fényt sem pont úgy ahogy szeretem, teljes vakság. Most a száj peckek következtek, selejt gondoltam hisz semmit nem tompítottak a nyögdécselésemen. Most jött egy síma száj bőr szájmaszk ez lessz az igazi gondoltam, elővettem két nagy ruha zsepkendőt. Megvizeztem őket s a számba tömtem mind a kettőt.
Ez volt az az érzés amire vágytam teljessen kitöltötte a szám s hang se jött ki rajta. Így magamon hagyva a szájmaszkot leltároztam tovább. Kötelek, szíjak, gésa golyók, anál golyó, egy sima vibrátor, s a legvégén egy bőr tanga amibe egy tizenhat centis vastag élethű vibrit lehetett rögzíteni. Ez az ettől biztossan elfogok szállni. Gyorsan lefürödtem s alig vártam, hogy végre kezdhessem a játékot. Először a gésa golyók jöttek egyet feltettem s megráztam a csípöm, csodás érzés ahogy rezegtek. Majd ami mindig is izgatott jött az anál golyó sikosítóval alapossan bekentem magam meg a golyót is s lassan feldugtam a popsimba. Különös érzés volt ahogy ott bent mozogtak. Fel öltöztem s mivel tél volt így egy vastag sálal könyedén elrejtettem a szájmaszkom. Sétálni indúltam Valami eddig ismeretlen izgalom lett úrrá rajtam, hisz úgy sétáltam az emberek között, Hogy mind a két nyílásomba ott rezegtek a golyók amiket egy - egy a zsebembe lévő távirányítóval lehetett szabályozni. teljessen besötétedett mikor haza indultam. Útkőzben elhatároztam otthon gyorsam még megdolgozom magam a vibrátorral s csak utána térek vissza a föld nevü bolygóra. Így is tettem gyorsan levetkőztem s nagy élvezettel húztam ki a puncimban lévő golyókat, s dugtam a helyére a vibrit. Eszméletlen nagyott éveztem talán órákig is feküdtem volna ott ha a telefon nem csöng.
Ránézztem apu keresett. Gyorsan kivettem a számból a zsebkendőket s beszéltem vele, megnyugtattam csak egy nagyot sétáltam azért nem ért el délután, a mobilom meg itthon felejtettem. Gyors vacsora, majd egy kellemes fürdőzés után jött az este fénypontja a totális gúzsbakötözös sex önmagammal. Persze jobb lenne ha az a kedves mackós fiú tenné velem ezt. Épp a dobozt akartam kivinni, mikor egy cetlit találtam a doboz aljában. Ha szereted a bdsm - sexet s nincs párod és bejövök neked akkor hívj fel, a sex shop tulaja s futára. Nyeltem egy nagyott, hisz pont rá gondoltam. Tárcsáztam bár nem igen tudtam mit is mondjak neki. De ő megelőzött, hozzád vittem ma csomagot? Igen - rebegtem - eltudsz jönni? Fél óra s ott vagyok. Én lázas pakolódásba fogtam s a legszebb ruhám vettem fel. A tenyerem ízzadt hirtelen hasmenésem lett minden pánik reakció, ami csak jőhet. De mindenél jobban vágytam rá, hogy végre kiszadizzon az a srác. Ezen gondolataimba élesen vágott bele a csengő hangja. Kinyitottam az ajtót s ott állt mosolyogva, virágal a kezében. S amit nem láttam akkor, volt nála egy nagy szatyor is tele játékszerrel. Bejöhetek vagy az utcán egyedül igyam meg ezt az üveg finom bort? Ekkor ocsudtam csak fel igazán. Jaj neharagudj gyere persze hisz téged vártalak egész életembe. Habár a bort én nem szeretem. Kérsz vacsorát? Nem köszi már ettem akkor menjünk a nappaliba s helyezük magunkat kényelembe. Éjjfél körül járt az idő s nagyon oldottan beszlégettünk, mikor megkérdezte. Akarod? Szemébe nézztem. Mindennél jobban, tégy a rabszolgáddá. Mit szeretnél igazán? Ha gúzsba kötnél, a szám tömd be ruha zsebkendővel, s utánna szorossan szijazd rá a szájmaszkot. Szememre tedd a bőr szemtakarót, s amit akarsz azt teheted velem. A rabnőmmé fogadlak ezt a vékony nyakörvet mindig viseled.
Csak én vehetem le rólad, de akkor úgy is rádteszem ezt a vastagot. Tedd azt uram. Szerintem meny el wc - re s intézz el mindent mivel utánna nem lesz rá módod, s még egy nagyon fontos az orrod nagyon fujd ki kapj rajta levegőt mivel a szád be lesz tömve. Így is tettem. Vetközz s vezess a hálló szobádba. Bementünk. Végy elő három zsebkendőt. De ezek férfi zsuha zsepik kettő is alig fért a számba! Kis buta nemtudod miként kell csinálni. Ezalatt kipakolt, nézzd mennyi ajándék. Ez a legjobb szájmaszk s szem maszk egyben s még van rajta egy kis dudor is itt belül. Így köpd ki a zsepiket. Csipeszek, gyerya, paskolók, és sok kötél. Megbszéltük, hogy csettintek ha valami túl sok, vagy baj van. Ezután rám adta a vastag nyakörvet, kiment s jól bevizezte a zsebkendőket. Elővett két kamillával beitatott vatta korongot is. Ezeket a szemeidre teszem s még nyuktatja is a szemet. Holnap szombat, van dolgod? Semmi s vendégek se jönnek. Akkor nagyon jól kijátszuk magunkat. Nyisd ki a szád kis rabszolga nőm, s közben mosolygott. Hétfő reggelig a tied vagyok addig nincs programom. Már van! Kinyitottam a szám ő aprólékossan tömte bele mind a három zsepit s valóban bele is fért. Sőt a szájpecekkel gyütt volt igazán jó kicsit feszített de így volt tökéletes! Ezután a szememre tette a vatta korongokat s felcsatolta a szem maszk részét is az állam alat lévő bördarabot két szijjal lehetett a maszkhoz csatolni. Esélyem se volt megnyikkani s teljes volt a sötétség. Tetszik? Bólintottam, hogy igen. Két kezemre egy egy bőr bilincset tett s a nyakörvhöz csatolta, punci levem ekkor már szerintem a bokámon fojt. Mennyivel jobb ez így mintha magamnak csinálnám gondoltam én. Most én kimegyek te itt ülsz és vársz. S én boldogan vártam kisvártatva jött vissza nyakörvemre egy vezető pórázt tett, s kivezetett a füdőbe. Olyan érzékien fürdetett meg, hogy nemtudtam megszámolni az orgazmusaim számát. Ez jó igaz, kis rabszolgám? Nagyon sok szeretett volt a hangjába, s éreztem itt több odafigyelést kapok mint egy sima sexben. Ahol már két szeretkezés is véget ért volna itt még elsem kezdődött. Szárazra törölt s bevezetett a szobába, lecsatolta a kezeim a nyakörvről, s négykézláb álított. Popsiddal játszak? Bólintottam, s már éreztem is a sikosítót, s mégvalami furcsát. Óvszert s benne a csodás farkával. Lassan hatolt be majd eszem vesztettem a gyönyörtöl. S miután kitágultam alapossan elátta a korpásom baját. Egymás után szálltunk el.
Túlvoltam a fenekem szűztelenitésén is, de csodás volt. Majd egy popsi rezgős tolyás vibátor tett be saját maga helyett, egy távirányíthatósat. Ezután a dohányzó asztalra fektetett s kezem lábam hozzákötözte. Bekapcsolta a rezgést amitől a mennybe kerültem s jól elfenekelt de nem csak úgy tessék lássék hanem keményen bőrszijjal. A gyönyör eddig ismeretlen magaslataiban jártam, remegett minden porcikám a kéjtől, pedig még nemtudtam ez csak a könyed bemelegítés volt. Levett az asztalról felálított, megértem megállni a lábamon. a kezeim szorossan összekötötte a hátam mögöt. Most annyira mebasszlak, hogy össze szarod magad. Igen ezt akartam vadállat módjára basszon meg s meg is tette. Ölébe ültetett s felnyársalt a farkával úgy huzogatott rajta, mint ha egy tolpihe lennék. Elájultam az élvezetől! Mikor már lelankadt a szerszáma csak akkor mozdult meg szerintem, s a belőlem csorgó hihetetlen menyiségű sperma szerint is hatalmassat élvezett ő is. Papir zsebkendővel letörölte a puncim s az órom alá tartotta. Szagold meg nincs ennél jobb, s valóban a legcsodálatosabb illat volt. Felállított s előre hajoltatott éreztem ahogy e gy tisza pzs - vel kifúzza a fenekemből a játékszert. Úgye nem ennyi volt s féltem a godolatól, hogy mára vége. Ujra rámadta a pórázt s kivezetett a wc - re úgy hátra kötött kézzel ráültetett. Intézzd el a dolgod s ne szégyeld magad ennyi játék után biztos mindent kell. Ekkor kicsuszott egy nagy puki s én a fülem hegyéig elvörösödtem. Semmi baj kis rabnőm ennyi popsi játék után kell is kakálni mert még sokminden vár ma rád! wc - után megfürdetett s vissza vezetett a szobába. Bírod még? Én bólintottam. Folytassuk reggelig? Folyamatosan bologatni keztem. Orrod tiszta vagy ki kell fújni? Bólintottam, hogy nem ártana kifujni, ebben is segített. Szomjas vagy? Bólintottam. Kivette a tömést a számból. Hétfő reggelig szadizz kérlek! Megkapod! Megitatott s valami mást tett a számba a farkát. Én beleadtam minden tudásom s rekord idő alatt csúcsra hoztam. Ekkor ki kapta a számból, s mint később megtudtam a zsebkendőbe élvezett. Egy másik zsebkendőt feldugott a puncimba s utána letörölte vele a szemérem testem.
Egyikben az én magom, másikban a te nedved, akarod, hogy a szádba tömjem őket, s érezd az ízüket. Nagyon. Reggelig ez volt az utolsó szó, amit mondani tudtam. Mivel másnap ébredés után vette csak ki a számból a tömést. Furcsa de jó iz árasztotta el belölük a szám. Ezután egy ujjab rezgő golyó került a fenekembe, majd a várva várt bőr tangát szijazta rám s betette a vibrit is. Most eloldozta a kezem s lefektett az ágyra hanyadt. a lábammal kezdte a guzsba kötözésem s a kezeimmel fejezte be. A kezeim a fejtámlához kötötte a fenekem alá félbehajtott párnát tett amitől megemelkedett. s utánna a lábaim is a támlához kötözte de úgy, hogy megfeszüljön a testem. Borzongatóan jó érzés volt megfeszült a puncim is meg a fenekem is, sokkal jobban éreztem a bennem lévő játékokat. Mint eg végszóra be is kapcsolta őket észveszejtően jó volt. Majd csipeszekkel díszitette a cicieimet s végig is korbácsolt amitől a menybe jutottam. Egyszer csak eloldotta a lábam, kivette a vibrit s ő vette át a helyét. Nagyon keményen megdugott én vonaglottam a kéjtől mire ő is elment bennem. Visszatette a vibrit s ha lehet még szorosabb gúzsba kötöt. Lekapcsolom a játékokat szeretnéd ha alváshoz eloldoználak? Én bólintottam, hogy nem. Így guzsba kötve szeretnél aludni? Majdnem lesett a fejem akkorát bólintottam, hogy igen hisz minden álmom ez volt. Betakart s odabújt mellém puszit nyomott az arcomra. Csodás rabnőm vagy jó éjt. S egész finomra állítva bekapcsolta a vibriket így aludtam el. Soha nem aludtam ílyen jól. Azóta Laci a férjem az életben társak vagyunk de a sexben a rabnője. S ennél nincs számomra boldogabb dolog!
Szavazz Te is!

Átlag: 6.97 pont (61 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 legyenlegyen 2018. 08. 15. szerda 13:41
A történet elején még van fantázia...
#12 Andreas6 2017. 09. 27. szerda 06:32
Néhány hibát még el lehetne nézni, de ez annyira borzalmas, hogy arra nem találok kifejezést. 0 pont.
#11 t.555 2017. 09. 27. szerda 00:30
Jól indul a történet!
#10 feherkalman1 2017. 01. 31. kedd 18:06
Ha ettől élvezel akkor hajrá!
#9 a Viktor 2010. 07. 14. szerda 11:57
Abszolute igazad van, Oxy69, csak annyit kell meg hozzatenni, hogy az effele perverz, fogalmazni keptelen szerzok kivetel nelkul maszoposok.:))
#8 x 2009. 12. 21. hétfő 19:06
Teljesen mindegy a helyesírás. Mindig minden lehetne jobb, de nekem tetszett...
#7 Lilla 2009. 12. 20. vasárnap 09:15
Tetszett, hogy a srac gyenged a lanyhoz, vigyaz ra, az egesz a kettojuk oromszerzeserol szol. Ha olvastad a masik szexrabszolganos tortenetet, abban szo sincs errol, csak egy ribancrol aki valami kocsiert barmire kepes, minden erzelem nelkul. Ez pedig egy szep kerek tortenet, tiszta, felnott erzelmekkel.
#6 Pontifex 2009. 12. 18. péntek 20:39
És te Lilla?? Neked mitől ilyen jó?
#5 Lilla 2009. 12. 18. péntek 06:05
Nekem nagyon tetszett a tortenet. Latszik, hogy nem MAgyarorszagon elsz, ezert nem tokeletes a helyesirasod de a sztori jo, elvezetes, csak igy tovabb!
#4 oxy69 2009. 12. 17. csütörtök 23:42
Kedves szerző! Kritikán aluli írás, helyesírása miatt élvezhetetlen. Minden fantáziádat egy írásba hajigáltad, és közben bevetted a fogalmazásgátlót. Ha az igor15-ben a szám az életkorodat jelenti, akkor szerintem akkor próbálkozz újra, amikor majd igor30 leszel. S azt is csak akkor, ha addig megtanultad a betűvetés rejtelmeit.
#3 tódorka 2009. 12. 16. szerda 14:33
előttem szólónak teljesen igaza van.
#2 Luxor 2009. 12. 16. szerda 09:36
Nagyon rossz a tortenet, a helyesiras borzalmas, ahogy a fogalmazas is.
Ilyen torteneteket azert nem szabadna kiengedni, meg akkor sem, ha az ingyenes kategoriaban van.
#1 Törté-Net 2009. 12. 16. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?