Tánya és Lola

Szavazás átlaga: 8.44 pont (338 szavazat)
Megjelenés: 2009. december 15.
Hossz: 19 820 karakter
Elolvasva: 13 638 alkalommal
A fantázia terméke, és mint ilyen kicsit perverz és felháborító sokak szemében.
Tánya Lola hátához simulva ébredt fel. Mosolyogva finoman megsimogatta barátnője melleit. Lola hanyatt fordult és nagyot nyújtózott.
– Szia, ezt most ne hagyd abba – nevetett fel.
Tánya finoman megcsípte a mellbimbóját és ő is mosolygott.
Nem megyünk be a városba? – kérdezte.
Hát én benne vagyok – mennyi az idő?
8 óra van, sötétedik, Zolival bevitetjük magunkat, aztán körülnézünk, utána majd ha megunjuk, akkor felhívjuk és jön értünk – mondta elgondolkodva Tánya
Jól hangzik, nem lehetne előtte egy kis...? – kérdezte Lola mosolyogva.
Nem ám! – fürdés, öltözködés és indulás! – adta ki nevetve az utasítást Tánya – de azért megpuszilta és meg is simogatta Lola vénuszdombját.
A városkában már sötét volt mire odaértek. Zoli és Lola nagyapja egy
s
alf
ör
alf
öz
alf
őb
alf
e
vonultak, a lányok pedig sétára indultak.
A szokásos esti életét élte a mediterrán városka. Az utca tele emberekkel, az üzletek a késői időpont ellenére is szinte mind nyitva voltak. Az utcákon fiatalok és idősebbek hangosan nevetgéltek, beszélgettek.
A két gyönyörű lánynak sokan beszóltak, fütyültek, de ezek sohasem voltak sértőek inkább kedvesen évődő megjegyzéseket kaptak. Amire persze ugyanolyan játékos válaszokat adtak. Jól érezték magukat.
Befordultak egy kevésbé forgalmas utcába. A saroktól nem messze egy sejtelmesen kivilágított üzlet állt. Egy szexshop. A két lány egymásra nevetett és beléptek.
A pénztárban egy 40 körüli, festett nő ült. Két ember volt még a boltban. Egy fiatal nő, és egy törpe. Ez annyira fura volt, mert sok termék jóval magasabban volt, semhogy elérje a kis ember.
Lányok – szólalt meg a tulajdonos nő – nem vagytok ti ehhez az üzlethez kicsit fiatalok? Csak 18 éven felüliek léphetnek be. – Inkább csak az unalom miatt szólt
Hagyd már őket – állt melléjük a fiatal nő is – te nem voltál kíváncsi mikor ennyi idős voltál? – szólt nevetve.
Na jó, de akkor bezárom az ajtót, nem kell egy ellenőrzés – mondta és az ráfordította a kulcsot az ajtóban.
Köszönjük – mondták a lányok.
A polcokon sorakozó áruk felé fordultak. Volt ott minden ami csak egy ilyen jellegű üzletbe kell. Műfarkak, vibrátorok, serkentők, bilincsek. A lányok kíváncsian nézelődtek. A törpe, arcán kaján vigyorral, megkérte Lolát hogy emeljen le neki valamit a legfelső polcról. A lány alig érte el és nagyot kellett nyújtóznia amitől az amúgy is rövid ruhája még feljebb csúszott és majdnem a bugyija is kilátszott. A törpe kb. a lány derekáig ért és megbűvölve nézte a lány sima, szépséges combját.
Mikor is volt nekem ilyen a lában – nosztalgiázott a tulajdonosnő, és megállapította magában, hogy soha.
Az őszinteségén jót mosolygott.
Na lányok, segíthetek valamiben – kérdezte odasétálva Tányáékhoz.
Ebben mi van? – kérdezte Tánya egy tubust tartva a kezében.
Ez egy síkosító – felelte a fiatal vásárló nő – a volt pasimmal használtuk.
Na de mit síkosít – kérdezte tovább a lány.
Hát van aki a puncijához is használja, de általában a fenékhez szokták – válaszolt most a törpe.
Aztán így folytatták, a lányok kérdeztek, azok hárman pedig válaszoltak.
Tánya észrevette, hogy a törpe igyekszik Lola közelében leni, és ha nagyon finoman is de minden alkalommal a lány kezéhez vagy vállához ért amikor valamit odaadott vagy elvett tőle.
Elmosolyodott és odalépett Lolához, aki épp egy kurvás cipőt próbált fel. Kicsit, a törpe felőli jobb oldalon, óvatosan feljebb csúsztatta a lány ruháját, kivillantva hosszú, szép combját.
Szép mi, kisember – kérdezte mosolyogva.
Ez nem szép, annál sokkal több – suttogta a törpe.
Nana, vegyél vissza Maxi – szólt nevetve a fiatal nő – ők még szinte gyerekek.
Mona, te sem voltál valami sok mikor elvesztetted, úgy emlékszem – nevetett fel a törpe.
Te gazember – egyáltalán nem bántódott meg a nő – igaz, de én imádtam a szexet már fiatalon is – folytatta nevetve.
Ez igaz, már 12 évesen idejártál – emlékezett vissza a tulajdonosnő – ti hány évesek vagytok – fordult a lányokhoz.
Én 14, Tánya 16 – felelte Lola.
Kicsit csend lett az üzletben. Mind a hárman a két lányt nézték, és a törpének, de még a két nőnek is kifejezetten erotikus gondolatai támadtak a fiatalságuk hallatán és szépségük láttán.
Nem akartok felpróbálni valamilyen szexi rucit? – kérdezte mosolyogva a tulajdonos nő.
Szabad? – nézett kérdően rá Tánya.
Persze – felelte a nő – csak nyugodtan válogassatok.
Tánya kiválasztott egy melltartót amelyik a mellbimbónál ki volt vágva. Oda lépett az ülő Lola elé, és lecsúsztatta a lány ruhájának a vállpántjait. Lola a melléhez szorította a kezét.
Nem tudom, ez jó ötlet? – kérdezte Tányától.
Én sem tudom, de érdekes, az biztos – nevetett fel a barátnője.
Lola beleegyezően elvette a kezét. Tánya pedig derékig letolta a ruhát, szabaddá téve a lány melleit.
Kicsit nem állnál odébb – kérdezte Mona suttogva. Tánya oldalt állt és közszemre tette a piruló és láthatóan zavarban levő Lola cicijeit.
Én még ilyen szépet sohasem láttam – suttogott rekedt hangon a törpe.
Ekkor Tánya újra a barátnője elé lépett. Felsegítette, átölelte és megcsókolta. Forrón, sokáig. Szájtátva, álmélkodva nézték a lányokat.
Ebből én is kérek – suttogta Mona.
A főutca zajai beszűrődtek az üzletbe. A fojtott, halk hangokon kívül, csak a saját kapkodó lélegzetük hallatszott.
Tánya kicsit oldalra mozdult és ránézett Monára.
De én még soha... – suttogta a nő.
Majd most fogsz lánnyal csókolózni – mondta halkan a törpe.
Mona a lány elé lépett. Óvatosan két tenyere közé fogta az arcát és lágyan, finoman megpuszilta az ajkait. Lola viszonozta, és a puszik csókká váltak. Aztán a tulaj megkopogtatta Mona vállát.
Én is szeretném..., ilyen virág több úgysem lesz az életemben.
Mona teljesen összezavarodva félreállt és helyét a nő foglalta el. Bal kezével átölelte a lány vállát, megcsókolta, míg jobb keze finoman a melleit simogatta. Lola lélegzete kapkodóvá vált. A törpe észrevette hogy a lány felizgult. Odalépett Tányához.
Szeretném megsimogatni – szólt kérlelően – nekem sohasem volt még ilyen szépség a karjaimban. És biztos hogy soha nem is lesz – lehajtotta a fejét.
Tánya megfogta a kezét, Lola fenekére tette és biztatóan bólintott. A kisember nagyon óvatosan lejjebb csúsztatta a kezét, majd Lola ruhája alatt újra feljebb, a fenekére, de most már csak a bugyi volt a keze és Lola popsija között. Aztán már az sem, és boldogan vigyorogva simogatta a lány fenekét. A kezek és csókok hatására Lola teljesen bepörgött, és lábai megrogytak. A tulajdonos óvatosan arra a padra fektette, ahol ült az imént. Az eddig csendben szemlélődő Mona is odalépett és mindkét nő mellétérdelt. Egy gyors mozdulattal megszabadították a ruhájától és csak egy bugyi volt máris a lányon. Mona az egyik mellét csókolgatta, míg a másik nő a hasát és a cicijét. A törpe vágyakozva nézett a lány ágyékára és onnan kérdően Tányára. Tánya mosolyogva bólintott és ő is Lola mellé térdelt. Egyszerűen lehúzta a bugyit a lányról. Megsimogatta Lola vénuszdombját, de a törpe kicsi de vastag ujjai is ott jártak. A padon már amúgy is kicsit szét voltak téve a lány combjai, és a simogatások hatására, elernyedt izmai már egy kicsit sem tartották őket, és ellazulva szétnyíltak. Tánya megpuszilta Lola combját. A törpe, kezét Tánya tarkójára téve, a puncihoz irányította ajkait. Tánya beszívta a lány csiklóját és nyelvével játszott vele. A szája alatt tört előre a törpe rövid, vastag ujja. Könnyedén csúsztatta Lola hüvelyébe. A lány teljesen fel volt izgulva. A kezek és ajkak hatására a gyönyör teljesen kiszolgáltatottá tette testét és egész lényét. A tulajnő, miközben a lány ellazult melleit simogatta csókolta, megragadta annak csuklóját és a kezét a bugyijába nyomta. Nem érzékelte Lola hogy mi is történik vele, csak az élvezet maradt. A törpe keze a lány nedvében úszott. Már két ujja mozgott a lány hüvelyében, és semmi ellenállást nem érzett. Simán csúszkált ki – be. Belegondolt hogy egy 14 éves gyönyörűséggel teszi ezeket, és már maga a gondolat is nagyon jó érzés volt. Tánya felemelte Lola lábát és az ujjait csókolta, szopogatta. Picit oldalra fordította a lányt és így szabaddá vált a popsija. A törpe azonnal lecsapott a lehetőségre, és a lány fenekét széthúzva, az ujját finoman megpróbálta benyomni. Lola kicsit feljajdult mert ott nem volt nedves. Tánya ekkor kinyitotta a síkosítót és a törpe ujjaira kente. Így már sokkal könnyebben be tudta nyomni.
Ezt én is szeretném csinálni – szólt a tulajnő. Teljesen a hasára fordították Lolát. A törpe kajánul Tányára vigyorgott.
Most te jössz szépség – mondta és egyszerűen alányúlt, megmarkolva az ágyékát. Ez az – szólalt meg Mona is – te nem is csináltál semmit.
Ő is Tánya mellé lépett, kettesben hagyva a tulajnőt és Lolát. Ketten pillanatok alatt levetkőztették Tányát. A törpe ujját azonnal a puncijába nyomta. Tánya szerencséjére a Lolával történtek őt is felizgatták így nem érzett nagy fájdalmat. A törpe pont a hasával volt egy magasságban és azt csókolgatta miközben vadul ujjazta. Mona ügyesen átölelte a lányt és lehúzta a földre. Elképesztően szép volt Tánya, miközben kiszolgáltatottan feküdt a földön. A törpe elővette az, egy normális embernek is dicsőségére váló, péniszét. Széthúzta a lány lábait, és közéjük feküdt. Mona is levetkőzött. Szép nőnek számított, de most a két lány mellett teljesen átlagosnak tűnt. Letérdelt Tánya fejéhez és az ölébe vonta azt. Szétnyitotta a combjait és közéjük nyomta a lány fejét. Tánya arcán csúszkált és annak ajkával, orrával izgatta a punciját. Közben a törpe megmarkolta a farkát és kis igazítás után Tányába hatolt. Mona leszállt róla és megszorította a lány arcát.
– Kicsim, ha nem nyalsz, akkor a legnagyobb dákót fogom beléd nyomni, és hidd el ahhoz képest Maxié csak csecsemő méret. – azzal újra áttette Tányán a combját és ráereszkedett az arcára.
A lány átölelte a combokat és beigazította a megfelelő magasságba. Nyelve ügyesen dolgozott, mert hamarosan annyi nedvet eresztett a nő, hogy alig győzte nyelni. Közben a hüvelyében pumpaként járt a törpe farka. Kicsit
m
alf
eg
alf
al
alf
áz
alf
ó
volt az egész, de ugyanakkor borzasztóan erotikus is.
A tulajnő közben Lola popsijával foglalkozott. Szétnyitotta a fenékpofákat és két ujját benyomta. Nagyon élvezte hogy kicsit fájt a lánynak. A gyönyör átjárta a testét. Nem akarta hogy szenvedjen a lány, de a kis fájdalom okozása élvezetet okozott neki. Lolának eleinte tényleg nem volt jó érzés a száraz, kissé
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
os
ujjak behatolása, de hamar megszokta és utána már nem bánta, mert jó érzés volt.
Mona összeszorította a combjaival Tánya arcát és szinte megfullasztotta a lányt. Mikor elélvezett csak akkor kapott az ájulás szélén lévő lány levegőt. Kapkodva lélegzett. Mona újra megszorította az arcát, és hatalmas csókot adott neki.
– Biztos, hogy ennyire jó még sohasem volt a szex, köszönöm – mondta mosolyogva. Közben a törpe annyira ügyesen dolgozott Tánya puncijában, hogy a lány folyamatosan élvezett, legalábbis azóta, hogy kapott levegőt. Az elélvezés előtt kivette a farkát a lány puncijából, és a szájába nyomta.
– Undorító ez a törpe, de nagyon jól csinálja – mondta a történteket figyelve Mona mosolyogva.
A törpe egyre gyorsabban mozgott a lány szájában, majd egy határozott mozdulattal tövig mélyesztette a farkát Tánya torkában, újra a fulladás érzését keltve a lányban. Aztán nagyon bő ondóáradattal elélvezett. Tánya torkába zúgott a sok geci, és a lány csak nyelte. Aztán vége lett. Mona leült mellé és a fejét az ölébe vonta.
– Milyen volt kislány? Tánya még igazán fel sem ocsúdott, de bólogatott.
– Jó volt, azt hiszem párszor elélveztem – már mosolyogni is tudott.
– És hány emberrel voltál eddig? – folytatta a kérdezést.
– Hát, volt Zoli aki a szerelmem, aztán egy kis csaj meg egy kis srác a hercegnél, aztán Lola meg a nagyapja, és ti hárman. – számolta össze Tánya.
– És nálad van olyan hogy szexben vágysz még valami különlegességre? – kérdezte most a lány.
– Ennél is különlegesebbre? – kérdezte nevetve Mona – egy 14 meg egy 16 éves lánnyal voltam együtt. Én még sohasem gondoltam lányra mint szexpartnerre. De meg kell hogy mondjam, ez valami elképesztően élvezetes volt. Te párszor élveztél el, én meg folyamatosan.
A tulajnő és Lola is befejezték a játékukat, és csatlakoztak hozzájuk. Kitárgyalták az elmúlt majdnem 2 óra történéseit. Az látszott, hogy oda vannak a két lányért, és hogy csillapodott a vágy, körülrajongták őket. Szinte féltékenyek voltak, és lesték a lányok minden kívánságát. Letusoltak az üzlet öltözőjében, és tovább folytatták a beszélgetést.
Tánya a többiekhez fordult.
– Most, hogy túl vagyunk a zuhanyozáson, szeretnétek még valamit csinálni? – kérdezte kedvesen mosolyogva.
A többiek meglepődve fordultak felé, végül a csendet a főnökasszony törte meg.
Te még kívánod a szexet? – kérdezte hitetlenkedve, de mosolyogva.
Igen, nagyon.
Én 14 voltam mikor elvesztettem, és tényleg szeretem a szexet, de Te száz százalék, hogy szexmániás vagy – nevetett fel Mona.
Lehet, de nem véletlenül kérdeztem, hogy van-e valami extrém kívánságod – mondta mosolyogva Tánya.
Tánya, mi volt az a sztori a kislánnyal meg kisfiúval? – kérdezte Mona.
A szerelmemnek, Zolinak nagyon jó barátja egy arab herceg. És amikor ott voltunk vendégségben, utolsó éjjel beküldött hozzánk egy fiatal lányt meg egy fiút. Zoli nem is tudott róla, mert kifárasztottam – kuncogott a lány – így nekem kellett velük foglalkoznom, illetve ők foglalkoztak velem – mosolygott és bizony annak az éjszakának az emléke is vágykeltő volt számára.
Hány évesek voltak? – kérdezte suttogva a főnök asszony.
12 volt a lány, a fiú meg 11 – a suttogás átragadt Tányára is.
Jézusom! – kiáltott fel fojtottan a törpe – és mit csináltak veled?
Mindent amit ma ti csináltatok, de ez nem bűn ott. Már így vannak nevelve ezek a gyerekek, és esküszöm ugyanúgy élvezték a dolgokat, mint én.
Nem vagyunk prűdek, és nem azért kiáltottam fel, mert skrupulusaim lennének, hanem mert elképzeltelek benneteket – szólt a törpe – és nem volt semmi gondolat – mosolyodott el.
Annyira élvezték, hogy a kis fiú túl is lépett a megengedett dolgon, mert be is tette péniszét a puncimba, tehát közösült velem, és ezt nem lett volna szabad. Úgyhogy kértek, nehogy eláruljam őket – persze nem is tettem volna, hiszem nagyon élveztem velük minden percet. Ráadásul nem akartak semmi nagyot felnyomni nekem – nézett mosolyogva Monára.
Ne már, kérlek – szabadkozott Mona – szégyellem magam, de akkor elragadott valami, amit nem igen tudok megmagyarázni.
Ugyan már, csak tréfáltam. Tudom, hogy a szexben néha a vadabb dolgok is lehetnek nagyon élvezetesek – Tánya odalépett a nőhöz és megcsókolta. Amikor kibontakozott Mona karjaiból, az eddig szótlanul álldogáló Lolához lépett.
Nagyon csendben vagy, valami baj van kicsim – kérdezte a lányt.
Nincs, csak egy picit fáj a fenekem – felelte Lola.
Az nem is olyan semmiség, had nézzem – szólt határozottan Tánya, és lecsúsztatta a lány apró tangáját. A padhoz vezette és hasra fektette. A többiek tekintetében az aggodalom és a vágy keveredett mikor felhúzta a vékony ruhát Lola derekára. Óvatosan széthúzta a lány fenekét. A popsijából vékony csíkban vér szivárgott.
Esküszöm nem én csináltam – tiltakozott a tulajnő – nekem vékony ujjaim vannak – mutatta is. A tekintetek a törpére irányultak.
Lehet hogy én csináltam – szólalt meg halkan – de higgyétek el, nem akartam.
Ok, semmi baj – szólt megnyugtatóan Tánya – előfordul az ilyen.
A tulajnő kerített valami kenőcsöt, és míg Tánya széthúzva tartotta a barátnője feszes popsiját, óvatosan kenegette a selymes bőrt.
A sajnálat és a vágy kettős érzése munkált bennük. A tulajnő már sokkal érzékibben, szinte simogatta a lány popsiját, ami érezhetően hatott a lányra.
Ez most nem fáj? – kérdezte aggódva Tánya.
Nem, sőt, nagyon jó – felelte suttogva Lola.
A tulajnő eddigre már mindenhol simogatta és puszilgatta a lányt. Punciját, popsiját, combjait. Mona és a törpe is beszállt és hárman hihetetlen gyönyört okoztak Lolának. A törpe széttett lábakkal leült Lola elé és alányúlva a melleit simogatta. Lassan elővette a péniszét és a lány állát megemelve a szájába csúsztatta. Két kézzel tartotta a fejét és a csípőmozdulataival közösült a lány szájával.
Pont olyan a szád, mint a puncid – suttogta a lány fülébe – pont olyan érzés. – ugye neked sem rossz? – kérdezte aggodalmaskodva. A lány csak jelezte hogy minden ok. A törpe megmarkolta a lány haját kétoldalt és a fejét a farkára húzta, majd lassan mozgatta le – fel. A két nő hanyatt fordította Lolát és a kemény kis cicijeit, punciját csókoltál, simogatták. De így a törpe nem fért a lány szájához és kérdően nézett a két nőre. Mona mosolyogva lépett Lola fejéhez, megfogta a vállánál és a pad végébe húzta, úgy hogy csak a válla alatt volt pad, a feje alatt nem. A törpe rögtön megértette, lenyomta a lány fejét hátrafelé, így a lány szája és az ő farka egy szintbe kerültek. A óvatosan benyomta a szájába. Vigyáznia kellett, mert egy hirtelen lökéstől annyira hátra bicsaklott volna a lány feje, hogy könnyen eltörhetett volna a nyakcsigolyája. Így is megfeszült Lola nyaka és a törpe kedvtelve simogatta. Amikor kicsit jobban benyomta a lány szájába, látta ahogy a farka kicsit kinyomja a lány torkát. Pontosan tudta szabályozni, hogy meddig tartsa egészen benn a farkát és mikor lazítson a nyomáson. Már mind körülötte álltak. Nem érdekelte ekkorra már egyiküket sem, hogy Lola esetleg szenved, a fuldokló lány látványa teljesen felcsigázta őket. A törpe mesterien csinálta. Addig tartotta a torkában a farkát, míg a lány nyakán már kidagadtak az erek és ekkor lazított, és engedte hogy levegőt vegyen Lola. A törpe kérdően nézett Tányára, mintegy engedélyt kérve a játékához. De Tánya is kimerevedett szemmel nézte a történteket és esze ágában sem volt, hogy leállítsa a törpét. Lola teste teljesen megfeszült. Apró mellei teljesen eltűntek, lábai ernyedten nyíltak szét. Aztán a törpe egyik erősebb mozdulatánál, a tulajnő megfogta a lány hátrabicsakló fejét meg a törpe csípőjét és még mélyebbre nyomatta a lány torkába és ott is tartotta. Lola elkékült és fuldoklott, amikor éppen lazítani akartak észrevették hogy a lány
p
alf
is
alf
il
alf
ni
kezd. Csak úgy dőlt a lé belőle. A tulajnő oda tartotta a kezét, majd megszagolta. Inkább illatos volt semmint büdös. A törpe engedett a szorításon és kijjebb húzta a péniszét. A lány zihálva kapkodta a levegőt. Aztán a törpe újra tövig nyomta a szájába a farkát és a torkába spriccelt. Lola nyeldeste az ondót addig, míg a végén elfogyott. A látvány elég volt a nőknek, hogy elélvezzenek. Aztán agyon csókolgatták Lolát. A lány lassan tért magához. Ilyent még sosem érzett. Ez borzalmas volt és csodálatos is. Élvezte és majdnem megfulladt.
A törpe felnyalábolta és bevitték a fürdőbe. Mindannyian letisztálkodtak, és felöltöztek. A lányok elbúcsúztak új barátaiktól, és a férfiak keresésére mentek. Kb. éjjel 2 volt, de az utcákon az élet zsivajai semmit sem csökkentek. Egymás derekát átkarolva, a szexshopban történteken merengve, sétáltak. A férfiak, a Tánya által már jól ismert, étteremben voltak. A két lány ahogy belépett, a nem szeparált asztaloknál ülők, gyönyörködve nézegették a kellemes látványt. Lola kérdően nézett a pincérre, aki a fejével a második boksz felé intett. Beléptek, és nevetve üdvözölték a felálló férfiakat.
Jó sokáig elvoltatok – mondta Zoli, de hangjában nem volt bosszúság.
Aha, kicsit elszaladt az idő – nevetett fel Tánya és Lola.
A lányok persze később Zolinak elmesélték otthon, azt hogy mi történt velük, és a kellemes élmények hatására nagyot szeretkeztek. Ezt többször is megtették, és néha beszállt Lola nagyapja is, de az öreg általában 3 – asban hagyta őket, nem bírta a a fiatalok iramát.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.44 pont (338 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 22. 12:52
#17
Tárgyilagos és jó.
1
z
zoltan611230
2021. február 1. 02:27
#16
Jó kis bolt .....
1
Andreas6
2020. március 19. 06:18
#15
Ha idiótaság elutasítani a pedofil perverziókat, akkor inkább vagyok én is idióta.
1
cscsu50
2019. július 29. 14:06
#14
Kicsit perverz, de jó.
1
t
t.555
2017. augusztus 14. 00:59
#13
Szerintem is jó!
1
z
zsomberos
2017. január 15. 15:35
#12
Furcsa
1
zsuzsika
2016. szeptember 4. 11:57
#10
Nem csak kicsit perverz.
1
vakon53
2016. január 17. 12:34
#9
Sztem meg írj tovább és ne foglalkozz az idiótákkal.
1
a
A57L
2014. február 2. 06:09
#8
Nagyon jó.
1
sztbali
2011. augusztus 3. 18:47
#7
Igen, a képzelet. Ha igaz lenne akkor túlzás, mert olyan nincs, hogy 16 és 14 éves lányok egy sexshopban.
1
d
domcsikah
2010. július 19. 15:07
#6
Sztem meg írj tovább és ne foglalkozz az idiótákkal.
1
a Viktor
2010. július 16. 11:23
#5
"perverz és felháborító sokak szemében"

Valoban perverz es felhaborito, de maszopos szerzoktol, maszopos honlapon mast nem is lehet remelni.
1
AmandaD
2010. január 22. 19:57
#4
Az álmok és a képzelet szülte a történeteimet.
Ilyen csajok csak a vágyak birodalmában élnek. Sajna:)
1
Sirius
2010. január 7. 01:48
#3
Kellően részletes. Nekem is igen furcsa és érdekes.
Lennék szívesen ilyen lányokkal, mint Tánya és Lola.
1
SIHUPAPA
2009. december 15. 20:36
#2
fura de jó.
1
T
Törté-Net
2009. december 15. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1