A+ A-

Metaxa

Köszönöm az eddigi hozzászólásokat! Íme a folytatás:
Az ajtóban álltunk és látszólag mindketten zavartan nézegettünk magunk köré, mintha biztosak akarnánk lenni abban, hogy nem hagytunk "bűnjelet". Már a nyitott ajtóban álltam, mikor megéreztem ujjainak hegyét, amint lágyan végigsimították hátamat.
- Ha gondolod, hívj majd. - mosolygott. Visszanéztem, és csak bólintani tudtam. Az ajtó bezáródott. Tudtam, hogy mikor hazaérek senki sem lesz otthon. Munkánk miatt férjemmel szinte soha sem tudtuk egy időpontra egyeztetni a szabadságunkat. Így volt ez most is. Férjem már reggel hóna alá vette a gyerekeket és elutazott tóparti hétvégi telkünkre, terv szerint én két nap múlva követem őket és szűk egy hetet töltünk együtt. Hazaérve haraptam pár falatot és felhívtam családomat és megadtam a szükséges instrukciókat, hogy "túléljék" a nélkülem eltöltendő két napot. Aznap éjszaka meztelenül aludtam, amit talán főiskolás korom óta nem tettem.
Másnap reggel még mindig hatása alatt voltam az előző nap történteknek, mely kolléga és egyben barátnőmnek is feltűnt. Dórát az egyik legjobb barátomnak tartottam, annak ellenére, hogy kb. fél éve ismertem. Tudtam róla, hogy kedveli az éjszakai életet és egyszer-kétszer előfordult, hogy bedagadt szemekkel jött be dolgozni. Nem volt nehéz észrevenni, hogy valahol máshol jár az eszem. Igazából - utólag belegondolva - az zavart, hogy nem éreztem lelkiismeret furdalást a történtek után. Szerencsére a péntek rövid munkanap, így nem kellett hosszú ideig kitérnem kérdésáradata elöl. Délután korán értem haza és neki láttam rendbe szedni az üres lakást. Miután végeztem letusoltam és valami erőtől vezérelve a konyhaszekrényünk tetejére felzsúfolt italállomány vettem szemügyre. Férjem értékesítőként dolgozva partnereitől rengeteg "repi piát" kapott. Kiválasztottam egy üveg Metaxát, fürdőköpenyt vettem magamra és leültem a szoba közepére néhány díszpárna tetejére és úgy határoztam, hogy az ital társaságában átgondolom a tegnapi napot. Az első pohár rettenetes volt...
...nem tudom mennyi idő telt el, mikor éles visításra eszméltem. Félretettem az üveget, mely még félig volt és elindultam az ajtó felé. A kaputelefon visított - már régen meg kellett volna javítani. Az ajtóban Dóra tűnt fel. Meglepődtem, de ellentmondást nem tűrve szinte átgázolt rajtam és már cipőit rúgta le a szobaajtó előtt. Amikor beléptem utána a szobába, akkor vettem észre a kezében lévő Martinis üveget. Törökülésbe letelepedett a már általam előmelegített párnák közé.
- Nos, most nem menekülhetsz, mesélned kell. - Valahogy jólesett elmondanom valakinek a történteket. A maradék Metaxának köszönhetően - ezt már utólag ő mesélte - kéjesen artikuláltam mesélés közben. A történet végén, hogy fejük tisztuljon kirontottunk a konyhába és készítettünk néhány sonkás szendvicset. 11 óra lehetett, mikor kissé kijózanodva búcsúzkodni kezdett. Már az ajtóban játunk mikor széles mosollyal visszafordult és felkiáltott.
- És a Martini, legalább egy pohárral!! - Fogta könyörgőre.
A konyhában álltunk a két pohárral. Magasra emelte italát - Hát ez nem semmi... - és belekortyolt, de közben egymás szemébe néztünk, és mindketten röhögni kezdtünk. A szájában lévő ital végigömlött állán és valamivel combja fölött világoskék szoknyaruháján landolt. Automatikusan indultam a fürdő felé és egy nedves szivaccsal tértem vissza. Ő eközben már kibujt ruhájából és a konyhaasztalra terítve méregette a foltot, kezéből le nem téve italát. Háttal állt nekem. Fehér, rövid ujjú testhez simuló bordás pólót viselt. Testszínű nylon harisnyája alatt fehér, sportos - bikini alsóra emlékeztető - bugyit viselt. Közelebb léptem a szivaccsal. Néhány centire a háta mögött álltam és valami a hatalmába kerített (valószínűleg még a Metaxa utóhatása). A szivacsot letéve, kezemet köpenyembe töröltem. Egyre erőteljesebben zihálva két középső ujjammal végigsimítottam nyaka vonalát tarkójától a válláig, ameddig a pólója engedte. Rövid, majdnem tüskére vágott haja rendkívül kecsesen emelte ki hosszú nyaka íveit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.95 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 23. szerda 16:10
Nemrossz.
#4 A57L 2014. 04. 20. vasárnap 08:33
Ez gyenge lett.
#3 zsuzsika 2014. 04. 19. szombat 17:08
A masszázs írásodban már leírtad ezt.
#2 tomi19 2014. 03. 3. hétfő 06:30
Kár hogy nincs folytatás
#1 Törté-Net 2009. 12. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?