A+ A-

Pajzán történetek az életemből

A történetem valamikor régen kezdődik s elmeséli a szüzességem elvesztésétől az ujból megtalált vad szexualitásig minden mozzanatát.
Gimi elvégzése után egy kisváros egyetemén keztem meg a történelem,Magyar szakos tanári tanulmányaim. A kóterba már nem vettek fel, s nem is nagyon volt kedvem újra négy nyafogó pláza cica közé bekerülni. Köszönöm belőlük elég volt négy év a közép ikolába. Apu keresett nekem egy csendes kis albérletet. Miután berendezkedtem elgondoltam, hogy keresek egy lakótársat de csak fiú jöhet szóba ök nem olyan nyafkák mint a lányok. Fel adtam egy hirdetést a helyi napi lapban s vártam a jelentkezőket. Nem gondoltam életem párja fog jelentkezni, hisz egy szürke kis egérnek tartottam magam akire a fiúk ügyet sem vetnek. Bár már a puncim rég felébredt álmából s néha egész vadúl jelezte kívánalmait. De azt letudtam egy alapos masztival. És az sem elhanyagolható nem akartam minde áron fiút szerezni magamnak.
Teljessen boldog voltam igy szűzen is. Ekkor viszont felhívott egy nagyon kellemes hangú fiú, s érdeklődött az albérlet iránt. Már a hangjába is szerelmes lettem s megborsózott mindenem.
Hát még amikor ott ált az ajtóba, Magas barna szemű jóképü srác volt. Bemutatkozott Zolinak hívták, a kézfogás alatt a hideg futkosott a hátamon. Legszívesebben azonal a magamévá tettem volna ott az ajtóba. Másnap költözött este köszöntő vacsorával vártam aminek igazán örült, s látszott mennyire jól esett neki ez a kis figyelmesség. Lefeküdtem de nem jött álom a szemre, csak egyre ő járt a gondolataimba. Megbabonázott az a két szem.
Éreztem a puncim sem bír magával már a lábszáram is nedves volt. volt egy módszem egy fekete kendővel beszoktam kötni a szemem, így zártam ki a nagyvilágot, s elindúlt a kezem, ájulásig élveztettm magam. Másnap így ébresztett Zoli. Bocs,hogy bejöttem de nem ébredtél fel az órára s féltem elkésel. Legszívesebben a föld alá sülyedtem volna szégyenembe hisz ott feküdtem mesztelenül bekötött szemel mit gondolhatott rólam. Csak amikor kiment akkor vettem le a kendőt s azt legalább örömmel láttam, hogy be vagyok takarózva.
Ő már kint serénykedett a konyhába. Ha végeztél a fürdőbe gyere reggelizni isteni kaját készítettem. Legszívesebben lehúztam volna magam a wc - n nem , hogy kimenni s bájcsevegni. De csak kikelett meni egyszer, még mielőtt megmentene a wc - ről is.
Leültem vele szembe az asztalhoz, s amennyire csak lehetett kerültem a tekintetét. Téged is zavar a beszürödö fény azért alszol bekötött szemel. Válaszom megsem várva válaszolt. A kis hugom is aki nem annyira kicsi hisz csak másfél ével fiatalabb nála.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.29 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 07. 17. hétfő 11:00
Sokan, sok történethez írták már, hogy a nyelvtan nem érdekes. Köszönöm, hogy ezt cáfoltad. Ami ennyire borzalmas nyelvtanilag, az - számomra legalábbis - egyszerűen olvashatatlan, fáj! Üdvözlöm a magyartanárodat, és üzenem neki, ha engedte befejezned az iskolát, akkor keressen magának más foglalkozást!
#10 zsuzsika 2015. 01. 27. kedd 08:58
Ahogy látom,úgy fejezted be,hogy folytatom.Szerintem jobb,ha itt abbahagytad.
#9 listike 2014. 04. 7. hétfő 17:01
Szép volt.
#8 azavalaki 2009. 12. 13. vasárnap 22:34
Az utolsó bekezdésben feltett kérdésedre válaszolnék - "Abbahagyam ?" Hagyd. Te még egy egyszavas mondatban is képes vagy két hibát ejteni. Ez a teljesítmény nem lebecsülendő, én se tudnék ennél többet hibázni...
Még hogy magyar szak. XD
#7 Zoli bácsi 2009. 12. 11. péntek 17:20
Kedves Rudolf!
Ilyen lehet mikor a műtét sikerül, de a beteg meghal.
Kaptam már pár kritikát és intelmet a helyesírásommal kapcsolatba, de írásodat olvasva rájöttem, hogy általánosítva azok csak kötözködések lehetnek. Meglep és egy picit fel is háborít, hogy téged még nem találtak meg mert rajtam keményen túlteszel. Legszívesebben 10pontot adnék művedre, de nem azért mert megérdemled hanem azért mert nagy bátorság kell egy ilyen minőségű sztori leadásához.
Történeted végére érve reménykedek benne, hogy csak rossz sztorit (elnagyolt piszkozatot) adtad be, mert ez így gáz egy kicsit. (Tévedni emberi dolog.)
Korom megtanított arra, csak a remény hal meg utoljára és bízok benne, hogy rácáfolsz az eddigi teljesítményedre.
Bíztatásul: 5pont
#6 Pontifex 2009. 12. 10. csütörtök 15:25
Milyen szakos, milyen egyetem???? Ezzel a helyesírással és fogalmazással az általános iskolát is éppen csak hogy' el tudtad végezni!!!!
#5 Pista 2009. 12. 10. csütörtök 10:18
Nyelvtan:-0
#4 BeeGee 2009. 12. 10. csütörtök 04:29
Ehhh...
Az első három mondat alapján megbukott...
Tovább nem is olvastam. (Pont nincs...)
#3 pamaci 2009. 12. 10. csütörtök 04:23
Rudolf!
Ha már nő nevében írsz: keress egy rád jobban illő karaktert! Nem kellene erőltetni ezt a töri-magyar szakot, amíg ilyen a helyesírásod és a fogalmazásod!!! Az Általános Iskolában milyen osztályzataid voltak Magyarból? Az utolsó két szó felér egy fenyegetéssel!!!
Mielőtt a következőt beküldöd. legalább mutasd meg valakinek, aki nem lógta el a magyarórákat!!! Remélem, a töri jobban megy...
#2 pisti47 2009. 12. 10. csütörtök 02:19
Aztán sikeresen elvégezted a történelem-magyar szakot?
#1 Törté-Net 2009. 12. 10. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?