A+ A-

Uszoda (kettős történet)

Tegnap uszodában voltunk. Az előtérben sajnáltam, hogy megint el kell váljunk, de amikor megláttalak fürdőruhában, az mindenért kárpótolt. Az egyrészes fürdőruhád színe szépen kiemelte bőröd barnaságát. Cseles szabása ingerlően gömbölyítette melleidet. És a hirtelen hüvöstől - vagy tán a vágytól - a gombjaid majd átszúrták a vékony anyagot.
Először úsztunk egy kicsit. A hideg vízben nem volt sok lehetőségünk együtt lenni. Csak a hosszok végén bújtunk össze egy-egy puszira. Ha elúsztunk egymás mellett végigsimítottunk a másik hasán, fenekén. Még a hűvös víz sem tudta kordában tartani meredező vágyamat. Amikor tagjaink már kellően fáradtak voltak, átmentünk a sekély vizű meleg medencébe. Gondosan körülnéztem kimászás előtt, nem kell mindenkinek tudnia, mit érzek...
A meleg medencében még két öreglány áztatta tagjait pletykálásba merülve. A pokolba kívántam őket. Így csak illedelmesen egymás melé ültünk a padkára. Átöleltelek, a válladat, karodat simogattam... Először lassan csókolództunk... A kezem a hasadra tévedt... Beleremegtél az érintésembe... Vadabbul csókolóztunk... A két boszorkány egyre felháborodottabban nézeget erre felé. Savanyú a szőlő... A kezem lejjebb csúszik. A tied is rátapint a lényegre. A vékony anyagon keresztül szinte mindent ki tudok tapintani. Amit nem, azért alácsúsztatom az ujjaimat. Hálásan tárod tágabbra combjaidat. Ujjaid fürgén zongoráznak rajtam. A két nyanya végre elmegy. Bátrabban látszom az ujjaimmal mélyebben. Te pedig bátran borulsz a vállamra egy apró sikollyal. Kioldod a nadrágom zsinórját, így már semmi sem áll utamba, hogy szabadon ágaskodjak... Nem sokáig bírod, vágysz a behatolásra, a belsődet kitöltő kéjes érzésre.
Félre húzod fürdőruhád pántját és hátulról körémhuppansz... Hirtelen fogadsz magadba, nem bírsz már várni. Csak ülsz rajtam. Mozogni nem mersz, hogy meg ne lássák. Én is csak a puncidat simogatom. A válladra adok édes csókokat... Belül mozogsz, ingerelsz engem... Néha előre-hátra csúszol egy kicsit. Körözöl a posiddal... Régen voltunk már együtt...
... tényleg nagyon régen voltunk már együtt, ezért csak nagyon kicsiket merek mozdulni, nehogy gyorsan elillanjon ez a perc.... Isteni érzés ülni az öledben és magamban érezni kemény férfiasságodat... Amit e pillanatban érzek, azt szavakkal nem lehet leírni... Vágyom arra, hogy kedvemre mozoghassak, de nem lehet, mert a két banya közben visszajött.
Biztosan kíváncsiak a folytatásra... De mi önzőek vagyunk, nem akarjuk megszerezni nekik ezt a kis örömet, ezért óvatosan szétválunk... Még egy pillanatra ránézek a szerszámodra és - mit mondjak - nagyon kedvemre való, amit látok... A füledbe suttogom, hogy találkozunk az öltözőben...
... szerencsére éppen nincs benn senki, ezért aztán kedvünkre elégíthetjük ki vágyainkat. Amikor belépsz én nem bírok magammal, a nyakad köré fonom a karjaimat és csókolózni kezdünk... te is nagyon be vagy gerjedve, de azért visszatartod magad és nem szaggatod le rólam a fürdőruhát, csak óvatosan lesimítod a vállamról, hogy aztán magától lecsúszhasson... kicsit eltolsz magadtól, gyönyörködsz a látványban, aztán visszahúzol magadhoz és tovább csókolsz...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.56 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 03. 20. vasárnap 15:13
Nem rossz
#6 zsuzsika 2014. 11. 11. kedd 08:59
Közepes.
#5 A57L 2014. 10. 25. szombat 06:43
Szerintem gyenge írás.
#4 papi 2013. 12. 29. vasárnap 12:09
Nem rossz
#3 Törté-Net 2010. 06. 17. csütörtök 23:15
Szia!

Egy régebben törölt történet helyére került fel ez, és valahogy a cache-ben benne amradtak az ahhoz tartozó hozzászólások, amik az első hozzászólással el is tűntek.

Üdv: Törté-Net
#2 Bob 2010. 06. 17. csütörtök 05:17
A friss történethez hogy-hogy 2009 novemberi hozzászólások vannak?
#1 Törté-Net 2010. 06. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?