A+ A-

Keleti pályaudvar

Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
Kocsival nem szeretek Pestre menni. Sose tudok ott parkolni, ahol akarok.
Tömegközlekedéssel sem szeretek Pesten utazni. Megfojt a tömeg. Harmadik megoldást még nem találtam, ezért a két rosszat váltogatom.
Szeptember 1. - én, épp az utóbbit választottam. Így este fél nyolckor, egész napos ro - hangálás után, álltam a Keleti pályaudvar aluljárójában, az eső előtti fülledt, levegőtlen szmogban. A hónom alján csorgott a verejték, és viszketett, hogy másról már ne is beszéljünk, az is izzadt, és viszketett. Éhes voltam és szomjas. A vonatig már nem tudtam beülni valahova, hazáig pedig kár volna szenvedni. Forró debrecenit vettem, meg sört. A kaja gyorsan el - tűnt, én pedig egy fokkal kevésbé mogorván húztam meg az üveget, és gyújtottam rá.
- Adj egy cigit! - az eldurvult arcú cigányasszony talán harminc, ha lehetett, hatvannak nézett ki. Piszkos, töredezett körmű ujjai mohón túrtak bele a dobozba.
- Kettőt, jó? - nekem kellett volna kivenni, most már mindegy.
Feléje szagolni nem mertem, elég volt a látvány, nem kívántam viszontlátni a debrecenit.
- Nekem is adsz egyet? - hangzott a hátam mögül.
Ez egy ilyen nap, ha valaki képtelen kivárni, hogy hazaérjen, magára vessen.
- Csak egy húszast adj! Ugye van egy húszasod? - megint a cigányasszony.
Számolatlanul markoltam ki zsebemből az aprót, és öntöttem sóváran táruló, koszos mancsába, csak szabaduljak már tőle.
- Ennyi. Tűnés! - mordultam rá.
Elégedett lehetett, mert pillanatok múlva már nem is láttam. De a másik türelmesen várta mögöttem a cigarettát. Fiatal, barna lány, húsz - huszonöt között lehetett. Ujjain a gyöngyházfényű lakk itt - ott már lepattogzott, de a körmei tiszták voltak.
- Nekem is adsz? - sandított a zsebemre.
- Láttad. Odaadtam neki. - intettem.
- Kár, pedig egy kávét én is meginnék.
Nem, nem volt erőszakos, csak állt mellettem, és szívta a cigarettát. Nem nézett rám, ha akarom, semmi közünk egymáshoz. Előhalásztam egy kétszázast, megböktem a vállát.
- Figyelj csak! Menj, igyál egy kávét. - futó mosollyal tűnt el.
Két jó húzás a sörből és újra ott volt. Letette a kávét, nyújtotta a maradék pénzt. Fejcsó - válásomra visszasüllyesztette a zsebébe.
Néztem. A vastag, szürke macskanadrág most meleg, de éjszakára már kell. A nyakig húzott fekete pamutdzseki túlzás, de ha nincs hol tartani, biztos jobb állandóan viselni. A ruhái nem végletesen koszosak, de szekrénybe már nem tenném őket. A haja vállig érő, fakó, fénytelen, régen mosott. A körme lakkozott, de az arcán nincsen festék, a szeme fáradt. Az egész lány valahol a még nem hajléktalan, de már nincs hova mennem állapotában. Pont abban a pillanatban, amikor egy forró fürdő még csodákat művelne vele.
- Nincs kedved szórakozni?
Az elhangzott kérdés a maga tapintatos, körülíró eufemizmusával együtt világos, tiszta és egyértelmű: Nincs kedved szórakozni? Tisztázandók persze az egyáltalán nem mellékes körülmények, mint a hely, az idő, a szolgáltatás pontos tartalma, s persze ellenértéke.
Szép ez a lány, melle a vastag dzsekin keresztül is formás, ruganyos. A feszes nadrág nyúlánk combokat, tenyérbe simuló feneket rejt. Szorosan szembeállna velem, kezével kitapogatná állapotomat. Fejét lehajtaná, talán hogy ne kelljen a szemembe néznie, talán hogy szemügyre vegye a leendő munkadarabot. Aztán lassan leguggolna, hogy könnyű ujjakkal felsodorja az óvszert. (Ami nincs is nálam, az ember sosincs felkészülve minden meglepetésre.) Tenyerével megemelgetné heréimet, bekúszna egy kicsit combjaim közé. Határozott fejmozdulattal csapná hátra szemébe hullott haját, és - megállapodás szerint - szélesre nyitná ajkait. Keze persze közben nem hagyná abba a farkam masszírozását, könnyebb és eredményesebb, mint kizárólag szájjal ügyködni. Vagy - megállapodás szerint - felemelkedne és könnyű terpeszben, szorosan hozzám nyomná csípőjét. Nadrágja, bugyija térdig tolva, kezemet puncijához vonná. Ennyi jár, s jelezni is kell valahogy: Én készen vagyok, várlak. Érzed milyen nedves? S én kissé megroggyantott térdekkel, fél kézzel a fenekét markolva, a másikkal célozva hatolnék be a forró, síkos hüvelybe. Magamhoz szorítanám, és lassan, óvatosan kezdenék mozogni, valahogy ki ne csússzak belőle. De szorosan összeölelkezett testünk himbálózása gyorsan kényelmetlenné válna, hát nekitámasztanám a mellettünk feketén terpeszkedő kukának. Még épp időben ahhoz, hogy mögéje bukva eltűnjünk a sötétben arra botorkáló jövevény elől.
- Nem szeretem a kapualjakat. - néztem rá.
- Szórakoznánk egy jót. Viszket a hátam! - mondja kacéran.
- Én is éhes vagyok, na! - fűzi még hozzá.
Két érvet mond egyszerre. Egy ősi hamisat, aminek mégis mindig bedőlünk. Végtelen megelégedettséggel ragaszkodunk az illúzióhoz, hogy férfiasságunk, és nem a zsebünk nyűgözte le a hölgyet. Persze, ki kíváncsi arra, hogy mit darálnak a hamburgerhúsba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (150 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 Ulysses 2017. 03. 15. szerda 18:54
Ez annyira jó történet, hogy nem hagyhatom szó nélkül. Főleg a befejezése megrázó. Pontozás előtt kicsit átfutottam, de az egyedi stílus, a történet profi felépítése magával ragadott. Fogom keresni a szerző többi írását is, és ajánlom olvasásra mindenkinek. Csak tanulni lehet tőle.
#11 zsuzsika 2014. 10. 29. szerda 07:57
Jó.
#10 A57L 2013. 11. 13. szerda 04:42
Nagyon jó.
#9 sztbali 2012. 03. 21. szerda 17:53
Van benne valóság. Egy történet ami minden ponton valós. 9 pont.
#8 ReNeSiS 2005. 09. 22. csütörtök 02:22
Hát... Annyira emberi... Kellemes történet, nagyon is, és annyira valós, mégha fantázia is, hogy nagyon :o) abszolút 10 pont, és ne hagyd abba
#7 pazzo 2003. 05. 1. csütörtök 01:01
Jó. Érdemes lenne mással is próbálkozni.
#6 kokojsza 2003. 04. 30. szerda 22:52
Ez igen!Nállam 9,mint a pinty.csak így tovább...
#5 TheChronic 2003. 04. 30. szerda 17:26
Nagyon príma.Ez is regényszerű.
#4 Xcal 2003. 04. 10. csütörtök 21:26
Eddig a Legjobb!
#3 Lupuss 2003. 02. 18. kedd 18:37
Ez nem volt egyszerű...! Hmm..tök jó...
#2 Valaki 2002. 07. 10. szerda 16:16
nem rossz!8pont
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?