A+ A-

Esther

- Nézd Esther, szeretnélek megbaszni!
Ez a durvának ható mondat egy szilveszteri buliban hangzott el, amikoris az eléggé felfokozott hangulatban az alkoholtöbblet hatására megmozdultak az ajkaim. Esther a kolleganőm volt, sőt mi több a főnököm is. A pofátlanság határát súrolták az elhangzott szavak, de a harsogó zene, a villogó fények és az egész szituáció miatt nem volt az.
Mikor kimondtam, hirtelen visszakozni szerettem volna, reméltem, hogy ez az egyetlen mondta talán nem is jutott el a füléhez. De hiába reménykedtem, mert láttam az arcát és azt is láttam, hogy értette mit mondtam. Harag, kíváncsiság, egy kis gúny keveredett abba a grimaszba, amit vágott. De a táncos forgatagban gyorsan elkerültünk egymás mellől és mikor ismét szembe álltunk egymással, már semmi sem utalt arra, ami korábban történt. Talán annyi, hogy egy fél másodperccel tovább nézett rám.
Esther kb. két éve került a céghez és már egyből vezetői pozícióba. Eleinte nem örültünk neki, a régi főnökkel nagyon jó kapcsolatot ápolt a 12 beosztott. De kellemesen csalódtunk, Esther igazságos volt és következetes, nem hajcsárkodott, megértően viselkedett, ha problémánk adódott. Nem véletlen tehát, hogy fél évvel később már mindenki odáig volt érte.
Ehhez azért nagyban hozzájárult női mivolta. A 12 beosztottból 11 férfi alkalmazott koptatta az íróasztalokat. Azt hiszem Esther tisztában volt azzal, hogy mekkora hatást tud elérni mint nő és ezt alaposan ki is használta. Mindenkire mosolygott és valljuk be néha kacérkodott is. Igaz, senki sem tudta volna bizonyítani, hogy direkt hajolt előre annyira, hogy az ember megpillanthassa melltartóját, vagy hogy direkt kacsintott - e. És ő nagyszerűen kihasználta ezeket az apró nüanszokat; az osztály remek teljesítményt nyújtott és ez főleg Esther vezetői képességének volt köszönhető.
Csinosan öltözött, sosem vett fel ízléstelen ruhákat. Tárgyalásos illetve egyéb fontos napokon felvett kosztümben ugyanolyan izgatóan és szexisen hatott, mint az egyszerűbb napokon hordott farmerben. Egy igazi nő volt, akibe szinte minden férfi "szerelmes" volt. Magyarán le akart vele feküdni.
Magánéletéről nem tudtunk semmit. De nem is érdekelt. Maga a tüneményes jelenség számunkra elégnek bizonyult és mindenki azt gondolt róla, amit szeretett volna. Aki kevesebb mosolyt kapott azt híresztelte róla, hogy biztos leszbikus, aki pedig többet, az pedig hogy egy földreszállt angyal. Na, ha angyal nem is, de eléggé tökéletes nőnek hatott.
Varázslatosan tudott uralkodni a 11 kanon. A máskor sörözős, nőket kibeszélős társaság - magamat is beleértve - úgy serénykedett a kezei alatt, hogy öröm volt nézni. És ennek persze meg is volt az eredménye. Érdekes, de egyikünk sem mert kikezdeni vele. Talán most én voltam az első, aki ilyen messzire merészkedett. Talán kedvelt engem, nem tudom, fogalmam sincs a többiek mennyi melltartóvillantást, és mosolyt kaptak tőle, így nem tudok viszonyítani.
Szeretett megváltozni, többször is teljesen más frizurával állított be. Amennyire meg tudtam figyelni, szerette az új ruhákat, cipőket, táskákat, és amikor tehette vásárolt is.
És mégis megmutatta magát nekünk, meghívott szilveszterre minket. Na nem mindenkit csak azt a 7 hímet, akikkel jobb kapcsolatot ápolt, mint a többiekkel. És most itt viháncoltunk ki tudja hány ember között. Esther most éppen félhosszú, szőke hajával forgott a szilveszteri villódzó fényekben. Jól állt neki, ahogy a bulira felvett farmer is. Hiába, van olyan nő , akinek szinte minden jól áll!
Az alkohol meghozta a bátorságom és ezért mertem kiereszteni véleményemet. Lehet,hogy nem kellett volna a legközönségesebb szót használni, de egyszerűen ez volt az igazság. Le akartam róla szaggatni a ruhát, felfedezni a két éve csak lelki szemeim előtt látott testét és megbaszni. Ennyi.
Nem voltam részeg, de józanul biztos nem teszek neki ilyen ajánlatot. Le is álltam a tánccal és leültem az egyik üresen maradt székre, kezemben egy üveg sörrel, és bámultam az ugrabugráló embertömeget. Azaz csak egyet bámultam, Esthert, ahogy önfeledten ugrándozott az emberek között. Hát tényleg megbasznám. Komolyan.
Észrevette hogy nézem, kitámyolgott, majd lehuppant a mellettem lévő üres székbe.
- Szóval megbasznál? - kérdezte egyenesen és közönségesen.
- Igen - vágtam rá azonnal, mikor magamhoz tértem a meglepetésből. - Még jó hogy!
- És miért?
- Miért? - kérdeztem értetlenül
- Ja, miért?
- Mert kurva jó alakod van. és sokszor csak arra tudok gondolni milyen lenne látni téged pucéran. És mert annyira igazságtalan vagy!
- Igazságtalan?
Most rajta volt a meglepődés sora.
- Igen. Mindig olyan szexis, vadító ruhákban jársz, hogy a férfi micsodája nem tud a helyén maradni. Na és amikor behajolsz, vagy mosolyogsz...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (41 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 A57L
2019. 05. 19. vasárnap 03:03
Nekem nem tetszett.5P Válaszolok rá!
#8 listike
2014. 06. 29. vasárnap 06:04
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#7 papi
2014. 06. 20. péntek 04:07
Nem rossz Válaszolok rá!
#6 sihupapi
2009. 12. 2. szerda 00:26
Caligula te csak fikázni tudsz, vagy irni is? Válaszolok rá!
#5 Zoli bácsi
2009. 10. 19. hétfő 19:10
Kedves East West!
Gratulálok ez most tényleg nagyon jól sikerült történet. Nekem legalábbis bejött. (Minden tekintetben) 10 pont
Válaszolok rá!
#4 Caligula
2009. 10. 19. hétfő 15:57
"Uram a késemért jöttem" - a "belépő" stílusa igen,a folytatás már közel sem volt olyan szellemes,de érdekes sem - igaz az író sem egy "P.Howard",de,hogy valami pozitív is legyen:az átlagnál messze jobb a helyesírása. Az is igaz,hogy az meg nem ér tíz pontot...bár... Válaszolok rá!
#3 City of Troy
2009. 10. 19. hétfő 09:10
tíz Válaszolok rá!
#2 pisti47
2009. 10. 19. hétfő 03:35
Ez igen! Tőlem egy tizes. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2009. 10. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!