A+ A-

Feleségem Annamari

Annamarival már közel tíz éve vagyunk házasok. Ő 31, én 35 éves vagyok. Szép vállig érő barna haja van hozzá két nagy barna szem (én csak őzike szeműnek hívom), nem túl nagy de kerek cicik és fazonigazított punci. Mint minden házasságban, a miénkben is ahogy teltek az évek úgy kezdett ellaposodni a szex. Ennek megelőzésére újabb és újabb praktikákat vetettünk be. Bekapcsolódtak az együttlétünkbe a vibrátorok, (igen, nem is egy hiszen amíg én a kis feleségem egyik nyílását használtam, Ő előszeretettel szopogatott egy méretes vibrit, miközben néha egy másik a szabadon lévő fenekében, vagy pinájában "szorgoskodott") Kedveltük a szerepjátékokat, az enyhe s/m dolgokat. Nem egyszer voltam én a rossz nebuló, akit a szigorú tanárnéni megbüntet, vagy kedvesem volt egy egyszerű útszéli kurva, aki a bizonyos tarifáért kiszolgált engem, vagyis a kuncsaftot.
A lényeg azonban, ami később meg is történt velünk, mégis a pornófilmek nézése közben derült kis. Kis feleségem egyre inkább kedvelte azokat a filmeket, ahol egy lányt több fiú dug, szopat. Ezek nézése közben mindig hatalmasakat keféltünk, és bizony a két vibri szorgosan tömködte Annamari szabad lukait.
Én voltam aki felhozta a témát, és az egyik kefélésünk során, miközben hátulról dugtam, megkérdeztem tőle,
- Szeretnéd ha a szádba vagy a seggedbe egy igazi fasz lenne most? Számomra nem volt meglepő az elfúló hangon jött válasz:
- Nagyon! De lehetőleg mind a kettőben, miközben te a pinámat dugod.
Olyan szinten izgatott fel a válasza, és a nyomában az agyamban cikázó gondolatok, és képek, hogy aznap dupla adag spermával töltöttem meg száját, persze a kedvenc pózunkban. Hogy milyen ez? Annamari hanyattfekszik én az arcához térdelek, és miközben szopatom, néha verni is szoktam az arcát a faszommal. Mint mondja, ez az a póz melyben igazán szájba tudom baszni. Most elgondoltam, hogy az arca két oldalán még két srác térdel és ő a három faszból várja az általa imádott spermát.
Kefélés után elnyúltunk egymás mellett, nejem lenyalogatta az utolsó ondócseppeket is az ajkairól, és hozzám fordult.
- Komolyan gondoltad amit kérdeztél?
- Persze - mondtam, Miért Te?
- Én nagyon szeretném, de Te mit szólnál hozzá, hogy mások keféljenek előtted?
- Tudod, nagyon régi vágyam, hogy más sráccal , vagy srácokkal lássalak együtt. Nagyon izgatna.
- De vajon kiket lehetne beszervezni? - kérdezte Annamari.
A szervezés tényleg nem volt egyszerű. Volt egy baráti pár, és a srácról tudtam, hogy meg szeretné dugni a nejemet, úgy gondoltuk, hogy őt cserkésszük be. De a közben jött nyaralás egy csapásra megoldotta a problémát.
Egy hétre Krétára fizettünk be, az egyik irodánál, és már nagyon vártuk, hogy fürödjünk a Földközi - tengerben, és nagyokat keféljünk az apartmanunkban. A repülőn több iroda által szervezett csoport utazott, így nagyon nem tudhattuk, hogy kik tartoznak a mi csoportunkba, de Annamari kiszúrt két velünk egyidős srácot. Dél körül érkeztünk Heraklionba, és csak a leszállás után a transzfer buszban vált világossá, hogy a két srác is velünk tart. A busz minden apartmannál megállt, kiszállak a nyaralók, míg végül a mi szálláshelyünkhöz érkezett. Legnagyobb megdöbbenésemre, vagy örömömre inkább, a két útitársunk is itt szállt ki, mint kiderült mi négyen ebbe az apartman házba lettünk elszállásolva. Szobáink egymás mellett voltak, és mint később kiderült egy nagy közös erkélyre nyíltak.
Némi kétségem támadt, hiszen ha jól belegondolok, két harminc év körüli srác együtt nyaral, mire is gondol legelőször az ember? Lehet hogy mégse Annamarira fognak izgulni?
Mint később kiderült félelmem alaptalan volt.
Kipakoltunk a szobába, az erkélyajtót jó szélesre kitártuk, és elkezdtünk átöltözni a strandoláshoz. Miközben vetkőztem, az én kis feleségem meztelenül kiment az erkélyre gyönyörködni a panorámába. Abban a percben nyílt a szomszéd erkélyajtó, és az egyik srác lépett ki. Kb. 20 másodperc néma csönd, majd feleségem szólalt meg.
- Szia, Annamari vagyok - és kezet nyújtott a srácnak
- ŐŐŐŐ, szia, Péter vagyok.
Ekkorra már én is kiértem, rajtam legalább már volt egy fürdőgatya, és velem egyszerre jött ki a másik srác is, akit szintén meglepték a látottak.
- Ha már így összejöttünk akkor essünk túl a bemutatkozásokon - mondtam. Én Csaba vagyok, és kezet nyújtottam a két srácnak, Petinek és miután bemutatkozott, Zolinak. Ő pedig itt a feleségem Annamari, mondtam Zolinak. Péter, ahogy hallottam, ti más bemutatkoztatok egymásnak.
A két srác csak állt, és mereven nézték Nejem melleit és pináját. Annamari szólalt meg.
- A partra készülünk, nincs kedvetek velünk tartani?
- Igazából mást terveztünk, de ha nem zavarunk akkor miért ne, mondta Peti, aki előbb ocsúdott fel a látványból. - Csak átöltözünk, és ahogy látom még Te sem vagy kész egészen.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.46 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 sikamika 2015. 12. 5. szombat 20:26
nagyon joo...
#9 papi 2014. 05. 6. kedd 05:24
Egész jó
#8 A57L 2013. 09. 30. hétfő 04:39
Nagyon jó.
#7 genius33 2013. 02. 16. szombat 07:29
Hmm fincsi smile
#6 szabi5559 2011. 01. 26. szerda 16:10
Fantasztikus a csaj, tényleg ilyen kellene hogy legyen az összes!
#5 kelyhecske 2010. 06. 25. péntek 20:49
jó lenne ha az én férjem is ilyen bevállalós lenne...naná 10 pötty
#4 Shyguy 2010. 06. 3. csütörtök 12:12
Jó lenne, ha az én kis feleségem is ilyen bevállalós lenne... Király sztori, 10 pont
#3 Zoli bácsi 2009. 10. 15. csütörtök 23:50
Kedves Csabi!
Tényleg megírhatnátok hogy mi volt 8 férfival, hogy boldogult a párod? Nekem tetszett a sztori és várom a folytatást!
#2 Cave 2009. 10. 15. csütörtök 22:21
Folytathatnád, a 8 pasis buli érdekes lehetne:)
#1 Törté-Net 2009. 10. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?