A+ A-

Vali és a mozsárágyu

Húsz éves múltam és főiskolára jártam. Havonta jártam fel Pestre, konzultációra. Nem nagyon szerettem, mert általában hétvégén voltak, s az egész heti munka után elég fárasztó volt. Az egyik alkalommal nem kaptam szállást a főiskola koleszában. Felhívtam hát egy barátomat aki Pesten lakott. Ő beleegyezett, hogy nála aludjak, de megjegyezte, hogy a garzonjában csak egy nagy ágy van. Ez nem jelentett nekem problémát, mivel gyerekkorunk óta ismertük egymást, a szüleink is összejártak, így többször megesett, hogy együtt kellett aludnunk. Ekkor persze még nem sejtettem, hogy milyen kalandban lesz részem...
A megbeszélt pénteki napon nagyon meleg volt. Késő délután érkeztem meg hozzá. Álmos, kissé furcsán csillogó szemekkel nyitott ajtót. Akadozva mesélte el, hogy aznap névnapi buli volt a vállalatnál, ahol többet ittak a kelleténél, és kissé be van csípve, ezért aludt egyet. Valami furcsa foltot láttam a lepedőn, de ő gyorsan lerántotta, hogy úgyis tisztát fog húzni a tiszteletemre. Ettünk valamit, és közben beszélgettünk. Előkerült valami tömény ital is, no meg jó pár sör is, amit a nagy melegre való tekintettel már előre behűtött. Már este felé járt, amikor az ital a nagy meleg hatására éreztem, hogy rám férne egy zuhanyozás. A tusolás nagyon jól esett, igazán felfrissültem tőle, mert már kezdtem érezni, hogy bizsereg a fejem az italtól.
Belebújtam a fürdőköpenyébe és kimentem. Addigra elkészült az ágyazással. Mialatt ő is letusolt, gondoltam felveszem a pizsamám, de meglepetésemre kiderült, hogy otthon felejtettem. Nem volt más választásom, felvettem egy rövid csipkés selyemkombinét és bugyit. Az italokat az ágy mellé készítettem és biztos, ami biztos, betakaróztam, mert az öltözékem meglehetősen szellős volt, és a csipkéi szinte teljesen átlátszóak voltak. A villanyt lekapcsoltam és csak két kisebb lámpát hagytam égve. Amikor kijött, csak egy alsónadrág volt rajta. Kissé meglepődött a félhomályon de mintha mi sem történt volna, letelepedett mellém az ágyra és megkért, hogy töltsek. Ehhez persze fel kellett ülnöm, amitől a takaróként használt lepedő rögtön lehullott rólam. Amikor visszafordultam, észrevettem, ahogy rámered, a kombiné alól kivilágító melleimre. Mivel minkét kezem tele volt, nem tudtam újra betakarózni, s amikor végre a kezébe nyomtam a poharát, valami megmagyarázhatatlan okból már nem is tettem meg. Talán egy kicsit hízelgett nekem hogy így megbabonázta őt a látványom vagy talán az hatott rám így, hogy a szemem sarkából észrevettem, amint az alsónadrágjában lévő dudor mintha megmozdult volna, nem tudom. Iszogattunk és viszonylag semleges dolgokról beszélgettünk, de újra meg újra azon kaptam, hogy a cicimet bámulja. Kicsit zavarban voltam, s ezért talán kissé többször nyúltam a pohárhoz, mint kellett volna. Az ital a fejembe szállt, róla nem is beszélve, hiszen aznap ő már korábban elkezdte.
Az egész akkor kezdődött, amikor rá akartam gyújtani és a feje fölött átnyúlva elvettem a hamutartót a polcról. A hirtelen mozdulattól ugyanis az amúgy sem túl sokat takaró kombiném félrecsúszott, s az egyik mellem szinte kiugrott belőle. Amikor meg visszahuppantam az ágyra, a fedetlen mellemmel véletlenül? ki tudja, végigsimítottam az arcát. Ráadásul a maradék lepedő is lehullott rólam, és mivel elég dús és sötét szőrzetem van, a fehér csipkés bugyi egy pillanatig sem hagyott kétséget afelől, hogy mit is takargat.
A hatás leírhatatlan volt. Az alsónadrágban lévő dudor hirtelen erősen duzzadni kezdett s néha rángott is egyet - egyet. Most már nem csak őneki volt miért meresztenie a szemét. Nincsenek ugyan túl nagy melleim, de viszonylag szép kerekek és a mellbimbóim egy árnyalattal sötétebbek az átlagnál. Amikor izgalomba jönnek, akkor majdnem egy centisre nőve merednek előre. Amint a növekedő dudorra pillantottam éreztem, hogy végigfut rajtam a bizsergés, libabőrös leszek és a mellbimbóim elkezdenek duzzadni, ezért kissé zavarodottan próbáltam megigazítani az öltözékemet. Ekkor azonban ő rekedt hangon megszólalt, és szinte könyörgött nekem, hogy ne fosszam meg ettől a gyönyörű látványtól. Nem tudom mi ütött belém, de egyetlen mozdulattal levettem a kombinémat, pedig ő ezt nem is kérte. Mielőtt bármit is mondhatott volna töltöttem és mindketten egy hajtásra kiittuk az italunkat. Egy pillanatnyi csend után elvette tőlem az üres poharat, s a sajátjával együtt letette. Ezután hozzám hajolt és egy határozott, de mégis gyengéd mozdulattal a hátamra fektetett. Fölém hajolt és megcsókolta először az egyik majd a másik mellemet is és felváltva csókolta, az ajkaival simogatta, s puha bajuszával csiklandozta, becézgette őket.
Egy pillanatra belém nyilallt a gondolat, hogy Jesszusom mit csinálok én itt és, hogy nekem tulajdonképpen most tiltakoznom kellene, de ekkor felfedezőútra indult. Kezével és ajkaival bejárta szinte az egész felső testemet. A köldökömtől a tarkómig végigcsókolt és simogatott mindenütt. A kalandozása nyomán feltörő bizsergető gyönyör pedig elsöpörte minden ellenkezésemet.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.71 pont (623 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 zoltan611230 2018. 12. 22. szombat 06:21
Ritka lány tud egymásután egesznap élvezni,egyszer én is voltam egy ilyen lanyal.
#14 A57L 2014. 10. 28. kedd 15:34
Nem rossz történet.
#13 devilmanrobi 2012. 03. 26. hétfő 09:54
nyes
#12 JoPe 2003. 05. 6. kedd 13:33
Ollé, nekem is volt hasonló esetem egy lányal, de csak 25 perc volt és nála az orgik száma 7 volt.
#11 Ildikó 2003. 03. 24. hétfő 13:01
Nagyon jó kis történet, bár az a sok orgazmus nekem is picit gyanús!! :))
Ha tévednék, akkor nagyon irigyellek baby!:))
A mozsárágyú pedig tökéletesen megfelelő kifejezés!
#10 Blue LEader 2003. 02. 11. kedd 00:02
a story jó de nem tetszene ha valaki azon gondolkozna utána hogy 5,3/13,5
a méretem mellesleg a kb 12.orgazmus is gyanus(vagy csak én vagyok gyenge) 5-ös
#9 Su 2002. 09. 21. szombat 19:49
egyetértek... jó kis story...
#8 dertag 2002. 08. 2. péntek 11:45
jó történet, bár a sok számtól olyan mintha a Tour közvetítés lenne 130/perc:-)))
#7 o 2002. 07. 31. szerda 10:20
Leszámítva azt hogy itt többek azon vitatkoznak, hogy mi a mozsár, így mégis jobb, mintha mindig kiírta volna a "mozsárágyú" szót.egyébként egy nagyon jó történet.
#6 Zsu 2002. 07. 28. vasárnap 16:19
Jaj, kicsilány, ki beszélt itt mozsárról? :-) Alapműveltség hiánya... :-) Már bocs.
#5 zero 2002. 07. 25. csütörtök 14:08
A tortenet nagyon ott van. A mozsaragyu hasonlat szerintem helytallo, mivel az egy nagy atmeroju de rovid agyufele.
#4 marci 2002. 07. 15. hétfő 11:04
Jó kis történet.:) Elég szusz van benne, nem csak egy egyperces.

Kicsilány: te tudod mi az a mozsárágyú? (Manapság már nem használják a hadseregek, így érthető, hogy nem...)
#3 Kicsilány 2002. 07. 7. vasárnap 16:55
Figyi, tudod, hogy mi az a mozsár?????????
Ezt az aprócska fogalomtévesztést leszámitva jó történet.
#2 andris 2002. 02. 25. hétfő 18:54
-nem rossz
-bővebben?
-elélveztem rajta
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?