A+ A-

A kis német tigris

A mátraaljai főiskolára évek óta jönnek-mennek német hallgatók 2-3 hónap időtartam gyakorlatra cserekapcsolat révén. Tavaly tavasszal négy bájos leányzó érkezett hozzánk. Az egyiküket már rögtön az első napon úgymond kiszemeltem.
Két éve már, hogy nincs állandó barátnőm, csak futó kalandok, és felvillant a gondolat, mi lenne ha a kis német tigrissel összeakadnék? Német tudásom vajmi kevés, az angol se túl nagy, de azért elég jól beszélem e nyelvet, és szerencsére a német lányok is beszéltek angolul. Jó volt velük beszélgetni, mert érdekes volt számomra a német és a magyar fiatalok közötti különbség. A német lányok közül egyikük sem volt az az elveszett teremtés, mindig velünk tartottak ha buliról volt szó. Agrárhallgatóként kötelező számunkra bort készíteni, és én is készítettem majd hatvan palackkal, melyek a koli szobában várták sorsuk beteljesedését.
A lányok is szerették a mátraaljai hegyek levét, így invitáltam őket, hogy jöjjenek fel este hozzám, és kóstoljuk meg! A lányok pontban este nyolc órakor meg is jelentek. Én kinyitottam egy palackkal, töltöttem, majd beszélgettünk mindenféléről. Már a harmadik palackot bontottam és a közös beszélgetés két csoportra bomlott. Én a kis német tigrissel beszélgettem, a másik három lány együtt. Kicsivel később a három lány búcsút intett, mondván, hogy fáradtak és a bor is a fejükbe szállt. Tovább beszélgettünk és már nekünk is a fejünkbe szállt a Szürkebarát nedű fűszeres zamata. Meg sem fordult a gondolat a fejemben, hogy történni is fog bármi intim kapcsolat közöttünk. A negyedik palack fogyasztása közben már nehezen tudtam előhozni az angol szótáramat a fejemből, de azért sikerült. Már nem is értettem sokszor, hogy a kis tigris miről is beszél, de látta, hogy szemem a pólóját pásztázta.
Én ekkor riadtan néztem szemeibe. Ezt követő kérdését világosan értettem. Csókjára igent mondtam. Egy rövid de szenvedélyes csók után a poharainkat földre tettük, majd folytattuk a csókot, ami egyre hevesebb volt. Nagyon tetszett kezdeményezése és az, hogy ő irányított. Levette pólómat. Tovább folytattuk de még szenvedélyesebben. Én is levettem a pólóját, és előttem ragyogott két szűziesen gyönyörű körteformájú mell. Ültünk egymással szemben, én a melleit néztem, közben ujjaink egymásba fonódtak. Finoman húzni kezdett maga felé. Homlokon csókolt, majd az ajkát kezdtem finoman harapdálni, ujjaim mellbimbóit morzsolgatták. Barátom tiltakozva a szűk nadrágban azt domborítani kezdte. Nyelvemmel hol az egyik, hol a másik mellbimbót jártam körbe, majd felváltva szívtam őket. Tigrisem halk sóhajokkal adta tudtomra, hogy élvezi helyzetet.
Következő pillanatban gombolni kezdtem farmerét, melyet gyorsan lerúgott magáról. Fekete csipke bugyiban feküdt előttem a kis szelíd tigris. Én kiléptem melegítőnacimból és boxeromból is, miközben ő csillogó szemekkel és kedves mosollyal figyelte jelenetemet. Oldalamra mellé feküdtem, és lágy csókokkal ajándékoztuk egymást. Kezem belső combján siklott végig. Bugyiján keresztül finoman dörzsölni kezdtem melyre halk sóhajokkal válaszolt. Ujjaimat becsúsztattam bugyija alá, és egyre erősebben kezdtem ujjaimmal ingerelni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2016. 06. 26. vasárnap 07:14
Tetszett!
#4 vakon53 2016. 02. 20. szombat 09:50
Jó kis történet.
#3 listike 2014. 10. 19. vasárnap 05:12
Tetszett.
#2 A57L 2014. 05. 13. kedd 07:39
Jó kis történet.
#1 Törté-Net 2009. 08. 28. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?