A+ A-

19 éves fiú története

19 éves fiú vagyok. Mostanában vesztettem el a szüzességem, ezt szeretném elmesélni. (Tudom, mások már sokkal korábban elvesztik...)
Szóval. Volt egy lány az osztályban. Nevezzük Andinak. Ö is 19 volt. Kezdetben teljesen közömbösek voltunk egymásnak, aztán egyre többet beszélgettünk, gyakrabban találkoztunk, és egész jó barátok lettünk. Történt egyszer, hogy eljött hozzánk netezni, meg csevegni. Már jó ideje beszélgetett a neten, mikor egyszer csak arra kért meg, hogy mutassak meg neki szex lapokat. Mivel régebben gyakran jártam ezeket az oldalakat, hátha találok linket warez oldalakhoz (kezdo netes voltam, most már tudom hol kell keresni), nem volt nehéz dolgom. Bár féltem, hogy nem birok magammal, és elkezdek a szabadido gatyámban meredezni, teljesítettem a kérését. Hirtelen csak egy oldal jutott eszembe (bár ott volt egy csomó link), így meglátogattuk azt az oldalt. Megkérdeztem, hogy milyen oldalt szeretne látni. Fekete csajok? Tinik? Ázsiaiak? Balszerencsémre (?) az ázsiaiakat választotta. Az egzotikus lányoktól mindig begerjedek... Találomra kiválasztottam egy linket a sok közül. Egész szép oldal volt. Inkább muvészi szex - képek voltak ott. Egy egész sorozat. Az Andi csak nézte a képeket. Párat teljes képernyosre hoztam be.
Éreztem hogy egyre inkább feszesebb a gatyám. Megkérdezte:
- Milyen hatással vannak rád a képek? Én egy "kicsit" zavarban voltam, féltem, hogy észreveszi a gatyámnál történt változásokat. Erre visszakérdeztem, mire o a farkamra tette a kezét. Ha jól sejtem rákvörös lettem. Gondoltam, itt az ido, hogy a tettek mezejére lépjek. Gyorsan felé fordultam és megcsókoltam, majd elkezdtem a mellét simogatni. A pólója alá nyúltam, miközben a nyakát csókolgattam. A sejtésem beigazolódott, ott volt az egyik erogén zónája. A mellbimbója egyre keményebb lett (meg a farkam is). Gyorsan kihámoztam a pólójából. Nagyobb volt a melle, mint gondoltam. Egy ideig a melltartóján át simogattam a cicijét, majd levettem a "tasakot" is. Gyorsan rávettem magam a mellbimbójára, és elkezdtem nyalogatni, szopogatni. Az egyre erosebb légzésébol tudtam, hogy nincs ellenére a dolog. Lefeküdtünk a földre. Elkezdtem egyre lejjebb csúszni; tartott vagy egy percig, mire a nadrágjáig elértem. Kicsit megemelte a csípojét, hogy könnyebben levehessem róla a szabadidonadrágját. Egy fehér csipkés bugyi volt már csak rajta. Nem bírtam magammal, ki akartam nyalni, ezért a leheto leggyorsabban lehúztam róla. Egy teljesen leborotvált, eléggé nedves puncit láttam. Mohón az ajkai közé vettem magam. Eloször végignyaltam a szeméremajkait, majd belsejét is, aztán a csiklóját kezdtem el szívni, nyalni. Egyre hangosabban vette a levegot, és ha halkan is, de nyöszörgött. Mondtam neki, hogy ha lehet, ne legyen nagyon hangos, mert a szüleim a mellettem lévo szobában voltak, és nem akartam hogy ilyen kényes helyzetben találjanak. Az ajtómat meg nem tudtam bezárni, mert nem volt meg a kulcsa. Szóval a fejem a lába között volt, miközben a kezeimmel a melleit fogtam és a hüvelykujjaimmal a mellbimbóit simogattam. Úgy ittam a puncinedvét, mint valami üdítot. Ekkor már patakokban folyt belole a nedv, és tudtam, hogy nincs messze a csúcstól. Hamarosan elélvezett. Gyönyöru látvány volt, ahogyan élvez. Mikor megnyugodott, a hátamra fordított, kihámozott a nadrágomból. Én már javában meredeztem úgyhogy a felállításommal nem kellett foglalkoznia. Egyszer csak megnyalta a makkomat. Azt hittem, hogy rögtön elélvezek. Kicsit nyalakodott, majd a szájába vette a dákomat. Szívni kezdte, miközben a nyelvével masszírozta. Éreztem, hogy már nincs sok hátra, ezért szóltam is neki, nehogy zokon vegye, hogy egyszer csak a szájába lövök mindent. Mikor érezte, hogy elkezdek pulzálni, gyorsan kivette a szájából a farkamat és magára rányitotta a lövést. Egy kevés ment az arcára is, de a nagy része a mellére ment, ahonnan lassan lecsorgott a hasáig. Gyönyöru látvány volt. Mikor az orgazmusom véget ért, módszeresen elkezdte letisztogatni a farkam. Ennek eredményeként újra ágaskodni kezdtem. Gyorsan letörölte magát egy törülközovel, majd a nadrágja zsebébol elohúzott egy óvszert. Felhúzta a merev rudamra és szétterpesztett lábbal lefeküdt a földre.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.94 pont (111 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#15 feherkalman1 2017. 05. 19. péntek 09:58
Egész jól sikerült.
#14 cvirag 2016. 02. 5. péntek 20:38
Ezek az anál bajnokok...
#13 Pierre19 2015. 03. 26. csütörtök 11:45
Nem tudom, miért írja matador, hogy "tök jó", amikor a történet eléggé szegényes és ráadásul tele van értelmetlen szóhibákkal. (rávetettem helyett rávettem magam a mellbimbójára, az ajkai közé vettem magam, magára rányitotta a lövést, az szájába stb.) Én is csak ugyanazt tudom tanácsolni, mint Andreas6, hogy inkább festegessen, mert az talán jobban fog menni, mint az írás...
#12 Andreas6 2015. 03. 22. vasárnap 20:37
Inkább festegess, az talán jobban fog menni, mint az írás...
#11 matador 2015. 03. 19. csütörtök 14:12
tők jó
#10 matador 2015. 03. 19. csütörtök 14:11
érdekes...
#9 matador 2015. 03. 19. csütörtök 14:11
nagyon eredeti...
#8 A57L 2014. 05. 2. péntek 06:06
Azért nem olyan rossz.
#7 feherfabia 2013. 12. 15. vasárnap 07:11
Szerintem egész jó!
#6 Bikmakkocska 2013. 01. 1. kedd 17:51
Nincs sztorija, gyenge, de nagyon.
#5 devilmanrobi 2012. 03. 18. vasárnap 10:28
uncsi nagyon
#4 Ehe(L) 2003. 03. 30. vasárnap 23:32
jovan ezis erdekes volt.
#3 Kritikus 2002. 11. 20. szerda 23:17
Érdekes, 7 pont
#2 srác 2002. 11. 17. vasárnap 14:45
Jót röhögtem
:-)))))
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?