A+ A-

Vizsga vagy pótvizsga? Ez itt a kérdés!

Egész héten dolgoztam, mint egy őrült. Szaladgáltam egyik építkezésről a másik tárgyalásra. Szinte már a kocsiban élek. A sok gyorskajától már undorom van. És akkor még itt van ez a rohadt vizsga is! Hogy készüljek így fel szombatig? Legalább egy rendeset tudnék aludni! De most még az is luxus. Na, mindegy! Majd lesz valahogy!
Eljött a szombat. Hajnal 5-kor felkeltem és jegyzeteimet összeszedve próbáltam gyorsan átlapozva memorizálni a tudni valókat. Szerintem kevés sikerrel. A kedvem is elment az egésztől. Befizettem egy rahedli pénzt és most az egészet elbukom. Ez van! Jobb, ha minden rosszra felkészülök. Az út, a fősulira max. 2 óra. A csoporttársaim hozzám hasonlóan kinyalva díszelegnek a dohányzóban. Mindenki munkamániás, így nem csodálkozom az ő lelkiállapotukon sem. Betessékelnek bennünket egy terembe, ahol jön a kötelező tájékoztató, babla szöveg a felelősségtudatról és a jövőbeni lehetőségekről, karrierről. Jaaaa...! Aaaaz van! A folyosón várakozunk, amíg egyesével szólítanak bennünket a szóbelire.
- Viktor! Kérem, fáradjon be. Húzzon egy tételt és foglaljon helyet. 2 perce van a tétel átgondolására.
2 perc? Hát, köszi! Nekem most hetek kellenének! Nézem a tételt, de látni nem látom. A vizsgabizottság hölgytagjain jár az eszem. Aki behívott a terembe szinte megigézett. Alig lehet több 27 évesnél. Fehér, feszes blúza, fekete, szűk szoknyája tökéletes alakot rejtett el. Ne rejtőzködj csibém! Gyere apuci kezei közé! De meghívnálak most egy kávéra! Persze "utána" is jó lesz, ha te úgy szeretnéd:
A vizsgabizottság elnöke se kutya! Igaz, ő már az érettebb női korban van, de annál játékosabb és izgalmasabb lehet. Szép a bokája ebben a szandálban. Mi lenne, ha óvatosan az asztal alá kúsznék és felfedezném, mit rejtenek a combjai?
Ni, csak! Ezek ketten nagyon sokat sejtetően néznek egymásra! Mit mosolyognak és sugdolóznak felém nézve? Bassssszzzzzzzuuuusssss! Áll a cerkám! De égő! Mi is a tételem? Hátha ez majd lehűti a gondolataimat! Ááááá, kit érdekel! Hhhhmmmm, csak egyszer megérintenétek ezt a szerszámot. Nem engednétek el, amíg meg nem lovagoljátok!
Látom a hölgyek vágyakozó tekintetét. Ez lehet, hogy jó jel? Be kellene próbálkoznom a vonzerőmmel. De mit csináljak a bizottság többi tagjával, akik ráadásul pasik? Egy kis gangbang? Na, azért annyira bevállalós nem vagyok! De azt el tudnám képzelni, ahogy a két macska egymást cirógatja. A mellbimbók kitörnek a feszes blúz alól. Már szinte kényelmetlen nekik a ruhadarab. Ez az Szandrácska! Vetkőzd le a gátlásaidat a ruciddal együtt. Gyönyörű, kemény mellek. Úristen! Bekapja a saját cickóját és szopja, nyalogatja, miközben a tekintete engem csábít. Jaj, ti nők! Mindig csak a rosszba visztek engem! Na, jó! Beszállok! De miért csak te vagy ilyen ledér? Nézzük csak, Évikénél mi van a szoknya alatt?! Segítek vetkőzni. Biztos kézzel húzom a le cipzárt, majd lassan lecsúsztatom a combján, csinos bokáján át kibújtatom belőle. Tűz piros francia tanga takarja nedvesen illatozó punciját. Mint vadászkutya, ami szagot kap, olyan vadul esek neki a kis fehérneműnek. Finoman harapdálom, szélét fogaimmal arrébb igazítom, hogy nyelvemmel is bele furakodjak. Közben a fiatal kollegina a hátam mögé oson, simogatja az izmaimat, csókolgatja a nyakszirtemet, gerincemet körmeivel izgatja. A végén kikanyarodik a derekamra és érzékenyebb pontokat próbál keresni, és közben figyeli a reakciómat. Mi tagadás? Hát elég látványos a hatás! Amíg nyelvemmel barlangászom egy vágytól duzzadó, sokat látott pinában, Szandra ölem örömét kereste kezeivel, majd ajkaival is. Nem tagadtam meg tőle. Ha ez kell neki, tőlem megkapja! Szopjad baby! A tiéd édesem! Te kis falánk, lassíts le! Ez az! Segítsd a kezeddel is! Lágyan, finoman szopd! Játszadozz a makkommal! Ízlelgesd a résen át az elő nedvemet! Ugye finom? Na, ha ügyes kislány leszel, az egész a szádban landolhat.
Annyira felizgatott ez a kis ribi, hogy vigyáznom kell, nehogy idő előtt süljek el. Másik partnerem is igen izgató. Megszabadítom a bugyijától és alaposan megdugom a nyelvemmel. Őrjöngő hangot ad ki magából, teste szinte táncolva szabadulna ördögien ügyes nyelvemtől, de nem hagyom magam. Szétnyitom a nagy ajkakat és széles csapásokkal, lentről felfelé haladva mélyen benyalok. Fent megállok a kis ajkaknál és kíméletlenül szopom a csiklóját. Egy hisztérikával van dolgom, de megadom neki, ami jár! A faszom közben majd szétdurran. Gyere csak te is ide Szandrácska! Úgy gondoltam, hogy pózt váltunk. Évike térdelj le, támaszkodj az alkarodra. Te pedig hasalj a hátára, alulról masszírozd a mellét. Hölgyeim! Popsikat kinyomni! Pucsítani tessék! : Egyszerre foglak kinyalni, azután megbaszni benneteket! Jó móka lesz! :
A nőcik szót fogadóan beállnak abba a testhelyzetbe, amit kértem tőlük. Folytatom tovább a pinanyalást, de most egyszerre kettőt is élvezhetek. És persze ők is egyszerre élvezhetnek engem. Nyelvem és ajkaim mellé most már az ujjaimat is bevetem a melóba.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.15 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2018. 01. 17. szerda 07:25
Elmebeteg egy srác, de a nők sem normálisak.
#6 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:12
Ijen az élet.
#5 Pavlov 2009. 08. 16. vasárnap 16:54
Hát egy kicsit gyengus.
#4 jani 2009. 08. 15. szombat 08:38
Ez egy faszság
#3 zsolt 2009. 08. 14. péntek 14:48
Röhej...
#2 sihupapa 2009. 08. 14. péntek 01:15
nem baj
#1 Törté-Net 2009. 08. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?