A+ A-

Egy nyári nap

Igazi forró nyár volt - nappal éktelen hőség, este és éjszaka padig fülledt meleg. Az iskolai stressz után (épp a második osztályt fejeztem be a gimnáziumban) kimondhatatlanul vágytam már a nyári szünidőre, s hinni is alig mertem, hogy vége a tanításnak. Végre kimehetek az erdő széli bányatóhoz, ahol olyan istenien lehet napozni és úszni. A bányató környéke hét közben még a legnagyobb kánikulában is elég elhagyatott volt. Átvágtam az erdőn, és a tóparthoz érve lerúgtam szandálomat, és mezítláb mentem tovább. A meleg homok szinte simogatta a talpamat. Csodás érzés volt. Főleg annak örültem, hogy egy lelket sem láttam a tónál. Elgyalogoltam kedvenc helyemre, ahol egy szikla mögött még akkor is meztelenül tudtam napozni és úszni, ha volt valaki a tónál. A szikla mögötti kis öbölben mindig egyedül voltam, nem kellett tartanom a kíváncsi férfiszemektől.
A magammal hozott gyékényszőnyeget leterítettem a homokba, gyorsan ledobtam magamról mindent, és anyaszült meztelenül belegázoltam a vízbe, amely kellemesen hűtötte forró lábszáramat. De még a combjaimig sem ért a víz, amikor a partról egyszer csak kiáltást hallottam.
- Milyen a víz? - kérdezte egy férfihang.
Ijedten megfordultam, s a szikla tövénél bombernadrágos fiatal srácot pillantottam meg.
- Is... isteni - nyögtem zavartan, de közben alaposan végigmértem a váratlan vendéget. Jóképű, izmos szőke srác volt. A kezeimet a mellem elé tartottam, de mivel a fenekem még kilátszott a vízből, láthatta, hogy nincs rajtam fürdőruha. Nem sokáig teketóriázott, hanem villámgyorsan kibújt combig érő úszónadrágjából, és beszaladt a vízbe. Mire odaért mellém, én ellöktem magam a tó fenekétől, s nagy ívben fejest ugrottam a vízbe. Így aztán több szó nem esett köztünk, hanem gyors csapásokkal mindketten átúsztunk a túlsó partra, majd vissza.
Sportos fiatalember lévén ő volt a gyorsabb. Kiszaladt a partra, és kérdezés nélkül leült az én gyékényszőnyegemre. Én sem szégyenlősködtem, hanem kilábaltam a vízből és mellé akartam ülni. Ő azonban felugrott, és mélyen meghajolt előttem, mint egy lakáj.
- Tamás vagyok - mondta -, de szólíts nyugodtan Tominak.
A mély meghajlás olyan mókás volt, hogy felnevettem, és én is bemutatkoztam.
Közben azonban nem kerülte el figyelmemet jól megtermett, combközépig érő hímtagja a rózsaszínűen fénylő gömbölyű makkal. Addigra már jó néhány péniszt láttam, de ez a körülmetélt hímvessző különösen tetszett.
Aztán mindketten letelepedtünk a gyékényszőnyegre. Ő térdeit átölelve ült, én pedig mellé feküdtem napozni.
- Szuper ez a hely - szólalt meg Tomi egy idő után. - Gyakran jársz ide?
- Aha - bólintottam. - Mindig itt szoktam fürödni. Itt senki sem zavar.
- Senki? - vigyorodott el. - Itt senki nem szokott zavarni?
Amíg ezt kérdezte, tágra nyílt szemekkel nézett végig rajtam, s úgy tűnt, nincs ellenére, amit lát. Közelebb ült hozzám, s félig lehunyt szempillám alól jól láthattam, hogy farka a látványtól emelkedni kezd.
Úgy tett, mintha fel akarna támaszkodni ültében, de keze közben kinyújtott karomhoz ért. Miután én nem tiltakoztam, felemelte kezét, és végigsimította karomat, amitől egész testem megbizsergett. Annyira izgalomba jöttem, hogy hirtelen ötlettel feléje nyújtottam mindkét kezemet, és magamhoz húztam izmos felsőtestét. Átölelt, és fölém hajolva szájon csókolt. Amikor ajka összeforrt az enyémmel, lehunytam a szemem, és még közelebb húztam őt magamhoz. Ahogy nyelveink összeértek, mintha áramütés ért volna. Testemet újra kellemes bizsergés járta át. Szinte belefeledkeztem a csókba. Kezei végigsiklottak a vállamon, s a hátamat is végigsimították.
Ő is felizgulhatott, mert először a nyakamba csókolt, majd ajkai vándorútra indultak, egészen a kulcscsontig, ahol nyelvének hegye hosszú nyálcsíkot hagyott. Alig hallhatóan felnyögtem. Ajkai és nyelve közben már a melleim közt jártak. Szinte elgyengült a térdem, ahogy felsőtestemet elborította heves csókjaival. Szinte felsikítottam, amikor gyengéden csókolgatni és szopogatni kezdte egyik keményen felálló mellbimbómat, miközben a másikat hüvelyk- és mutatóujja közt morzsolgatta.
Ez már nekem is sok volt. Hanyatt döntöttem, s előbb izmos mellkasát és hasát csókoltam végig, majd lefelé indultam. Keményen felálló farka tövét rövidre nyírt sörte borította, ami tovább növelte izgalmamat. Tehát ő is borotválja - gondoltam magamban, miközben jobb kezemmel megmarkoltam a felmeredő rudat, és húzogatni kezdtem rajta a finom bőrt.
Tomi egyre hangosabban nyögött.
- Hagyd abba - könyörgött. - Mindjárt kész leszek.
Mivel nem akartam, hogy nélkülem menjen el, "megkegyelmeztem neki". Felkeltem mellőle, és térdeimre támaszkodva a vaskosan vöröslő rúd fölé guggoltam, és csupaszra borotvált szeméremajkaim közé véve lassan ráhúztam magam. Egyre lejjebb ereszkedtem, amíg tövig bent nem volt a vulvámban. Egy másodpercig ülve maradtam rajta, testemben a forrón lüktető hímtaggal.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 11. 25. szombat 07:36
Kellemes történet, igazán hozzáfűzhetted volna még a nap befejezését is.
#3 deajk2008 2015. 02. 19. csütörtök 07:16
egész jó lett, tetszett e történet, álltam tőle rendesen, erre 9p tudtam adni folytasd...
#2 A57L 2013. 12. 30. hétfő 04:11
Egész jó.
#1 Törté-Net 2009. 08. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?