A+ A-

Döme és a húgom

Sokáig azt hittem, hogy a húgom még mindig szűz. Pedig már 18 éves volt, én pedig már majdnem 20. Én 16 évesen vesztettem el a szűzességem egy helyes srác segítségével, aki 5 évvel volt nálam idősebb, és akivel a Balatonot találkoztam.
A húgommal hasonlítunk kicsit egymásra. Kerek arc, nagy cicik és sajnos a kelleténél egy picivel nagyobb popsi. Bár a volt pasijaimnak állítólag pont ez tetszett. Egyébként Évi mindig mindenben utánoz. Jó példa erre, hogy amikor leborotváltam a punimat, két nap múlva ő is tök kopasz volt. Persze ezt csak fél szemmel vettem észre, mert ciki lenne nézegetnem.
Azt hiszem annyit elég írnom, hogy Békésben lakunk egy kisvárosban. Évivel egy lakáson osztozunk, de ettöl még vannak titkaink egymás elött. Amit most leírok az egy ilyen titokról szól, és az lenne a kérdésem, hogy szerinted ez normális dolog - e.
Őszintén szólva mindig kiváncsi voltam a húgom testére, de csak úgy mint testvér. Titokban nézegettem ahogy lassan fejlödött és egyre inkább hasonlitott hozzám. Nyáron teljesen meztelenül alszik, de én mindig felveszek legalább egy bugyit és egy pólót. Persze ez nem azt jelenti, hogy prűd vagyok, de így nekem sokkal kényelmesebb. Volt olyan, hogy csak kiváncsiságból éjszaka elemlámpával megvilágítottam a punciját és óvatosan hozzá is értem. Ezt most csak azért mondom el, hogy láthasd nem vagyok egy ijedös fajta. De ami a múltkor történt az már nekem is sok egy picit.
Van egy kutyánk, úgy hívják, hogy Döme. Boxer dándog keverék, de inkább a dándogra hasonlít, csak kisebb. Volt egy éjszaka, amikor itt volt két srác nálunk és együtt borozgattunk négyesben a húgommal. A fiúk elmentek éjfél körül én pedig teljesen bekómáltam a bortól. Le is feküdtem aludni. Egy fél órával később felébredtem, mert nagyon szomjas voltam. Ahogy mentem ki a konyhába a nappali ajtaján benézve láttam, hogy Évi meztelenül fekszik a díványon. Akkor lepödtem meg, amikor észrevettem, hogy Döme vadul nyalja Évi punciját.
Teljesen ledermedtem és néma csendben figyeltem tovább, hogy mi történik. Évi a csupasz punijára tejszínhabot nyomott, amit Döme nagyon szeret. Amikor lenyalta, akkor újabb adagot nyomott ki, mégpedig egyenesen bele a hüvelyébe. Döme erősen nyalogatta, és látszott hogy Évinek mindez nagyon jól esik, mert jócskán dobálta magát.
Aztán egyszer csak felkelt, és azt mondta Dömének, hogy fekszik. A kutyánk elég fegyelmezett és rögtön le is feküdt. Évi ekkor odakuporodott a hátsó lábaihoz, és elkezdett a fütyijénél kotorászni. A következő amit láttam, hogy Döme nagy farka felágaskodik. Évi ekkok elkezdte szopni, amin teljesen meglepödtem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.95 pont (103 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 zoltan611230
2018. 09. 29. szombat 05:08
Na csak ... Válaszolok rá!
#9 Andreas6
2017. 10. 11. szerda 07:02
Ezek után nekem már nem kellenél, az biztos. Válaszolok rá!
#8 A57L
2014. 02. 23. vasárnap 08:09
Elmegy. Válaszolok rá!
#7 Kritikus85
2010. 03. 24. szerda 01:54
Először poénból akartam írni h Döme név az olyan mintha kutya lenne. De rájöttem hogy tényleg az..:D sztori elég gyenge pár sorig bírtam csak olvasni. inkább írj detektív regényeket!:D Döme jó lesz nyomozó kutyának:D Válaszolok rá!
#6 tiborg
2010. 03. 24. szerda 00:20
Kezdetnek jo, csak kisse elsietett ! Biztos, hogy nincs tapasztalatod bizarr temakorben, de a sztori folytatast kivan. brobalkozz talan leszbi vagy csaladi temakorrel.Tapasztalat az e-fajta bizarr tenykedesben nem ajanlatos. Válaszolok rá!
#5 Zoli bácsi
2009. 10. 7. szerda 10:51
Kisé tényleg elkapkodtad. De ha fojtatod egy nagyon baba kis történet,lehetne.
Ha feloldozást kérsz az utolsó szavaiddal,csak akkor kapsz,ha folytatod. Nem szeretnék tippeket adni,de a folytatás több szálon is tudna haladni.Húgi+Te, Húgi+Te+Döme
Ha úgy döntenél,hogy folytatod egy kicsit bővebben, írd le hogy nagyobb kedvel és átéléssel lehessen olvasni. További sok sikert az íráshoz.
Válaszolok rá!
#4 sihupapa
2009. 08. 3. hétfő 23:17
?? Válaszolok rá!
#3 fiesta14
2009. 07. 29. szerda 14:30
elkapkodott Válaszolok rá!
#2 zsolt
2009. 07. 29. szerda 12:58
borzalmas... Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2009. 07. 29. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!