A+ A-

Űrkapitány

2134-et írunk, az űr felfedezése már könnyen halad, a Szabad Űrkutató Társaság már megkezdte a kolonizáló csillaghajók építését. Idegen fajjal még nem sikerült kapcsolatot létesíteni, eddig...
Te, egy felderítő űrflotta kapitánya vagy, több környező galaxis felfedezése a te alakulatod nevét öregbíti. Most egy külső bolygó körüli pályán vagy parancsnoki hajóddal, Defender osztályú csillaghajóddal, az Explorer-el. a Következő utad egy a közelben nemrég felfedezett fekete lyuk megvizsgálása lesz. Holnap reggel indultok. Épp a kabinodban kuksolsz, és a jelentéseket olvasgatod, mikor megcsörren a kommunikátorod. Cathy, a gyönyörű, hosszú combú, szőke elsőtiszted keres. Régóta álmodsz róla, hogy hanyatt vágod.
- Hallgatom Cathy!
- Uram, elnézést a zavarásért, de le kellene jönnie a rakodótérbe ellenőrizni egy csomagot.
1 - Rendben Cathy, 5 perc és ott vagyok!
2 - Miért kell ahhoz a kapitány?
1
Beszállsz a liftbe, és megadod célnak a rakteret. Amint belépsz, Cathy tiszteleg, majd így szól: - Uram, ez a szállítmány az ezredes parancsára érkezett. - közben a szemedbe néz gyönyörű kék szemeivel. - Rendben, és mi van benne?
- Néhány új kutatási kellék a technikusoknak!
- Akkor miért is hívott ide Cathy? -kérded felvont szemöldökkel, játszva a kemény katonát, pedig örülsz, hogy újra a közelében lehetsz. Cathy megvárja, amíg az utolsó munkás is kimegy a raktérből, majd így szól:
- Tudja uram, igazából ez csak egy ürügy volt, hogy idehívjam. - közelebb lép hozzád, kezét a válladra teszi, majd folytatja: - Rég óta arra várok már, hogy ön alatt szolgálhassak!
Becsukja szemét és megcsókol.
3 - Hagyod, hogy folytassa.
4 - Elutasítod.
5 - Cathy, várom 5 perc múlva a kabinomban!
2
- Uram, ez a szállítmány az ezredes közvetlen parancsára érkezett, itt kell lennie, mikor átveszem.
- Rendben Cathy, azonnal ott vagyok.
Beszállsz a liftbe, és megadod célnak a rakteret. Amint belépsz, Cathy tiszteleg, odalép hozzád, majd átnyújtja az aláírandó papírt. Elolvasod, mi van ráírva: "Kutatási eszközök a technikusok részére". - Cathy, ehhez én nem kellettem volna, ön is átvehette volna.
- Tudom uram, - szemedbe néz igéző kék szemeivel - de csak így kerülhettem önhöz ennyire közel. - kezét a válladra teszi - Szeretnék máshogy is ön alatt szolgálni uram!
Becsukja szemét és megcsókol.
3 - Hagyod, hogy folytassa.
4 - Elutasítod.
5 - Cathy, várom 5 perc múlva a kabinomban!
3
Érzékien csókol, érzed selymes ajkát, ahogy hozzá simul a tiédhez. Finom nyelvecskéjével átnyúl a szádba, és simogatni kezdi a nyelved, közben keze becsúszik az egyenruhád alá, és végigsimítja a hátad. Érzed hogy farkad már elég kemény, ráteszi kezét a nadrágodra és így szól: - Érzem, hogy érezni akarod már bennem magad! De ne itt, menjünk a kabinodba, ott a tiéd leszek!
5 - Cathy, várom 5 perc múlva a kabinomban!
6 - Nem bírsz magaddal, megpakolod a raktérben.
4- Leállítod magad, és elutasítod.
4
Hátrébb lépsz: - Cathy, akármennyire is szeretném, ezt nem tehetjük meg, én a felettese vagyok!
- Uram, nem történt semmi. - szól kissé szomorúan, majd sarkon fordul és beszáll a liftbe.
Erről ennyit, nagy volt a kísértés, de ellenálltál. Visszamész a kabinodba, és elteszed magad holnapra.
7 - Riadóra ébredsz.
5
Másik lifttel mentek mindketten, hogy elkerüljétek a feltűnést. Te érsz oda előbb, belépsz, ledobod az egyenruhád, lefekszel az ágyra, és ott vársz Cathy-re. Nem kell sokáig várnod, kopog ajtódon, beengeded. Nem húzza az időt, azonnal rádveti magát. Hagyod, hogy folytassa, amit elkezdett. Ad egy csókot ajkadra, a nyakadra, mindkét mellbimbódra, a hasadra, majd mindkét kezével végigsimít melleiden, és előveszi dagadó férfiasságod. A szemedbe néz, elmosolyodik, és egy pajkos puszi után, amit a makkodra nyom, bekapja azt, és finoman szopni kezdi.
8 - Felteszed Cathy-t az ágyra és elkezded nyalni lucskos punciját.
9 - Hagyod, hogy élvezésig szopjon.
6
- Nem, itt és most akarlak! - mondod elutasítást nem tűrően, leveszed a nadrágját és felülteted az egyik ládára. Cathy szétteszi formás lábait, odaállsz elé, megmarkolod farkad, és makkod nekidörgölöd csiklójának, Cathy hangosan felsóhajt : - Huh, ilyet még senki nem csinált velem kapitány! Abba ne hagyd! - szaván fogod és folytatod, végig simogatod farkaddal lucskos punciját, dörzsölgeted a csiklót, majd lassan bedugod a hüvelyébe, majd kihúzod.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.21 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sunyilo 2018. 04. 1. vasárnap 11:33
Nem baromság, ez annál rosszabb...
#8 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:21
A fantasztikusfílmek és írások nemkötnekle.
#7 zsuzsika 2014. 10. 25. szombat 10:56
Csak elkezdtem olvasni és az ötödik fejezetnél abbahagytam.
#6 listike 2014. 10. 25. szombat 06:57
Ekkora baromságot még nem olvastam.
#5 A57L 2014. 10. 25. szombat 06:44
Ez nem ide való.
#4 genius33 2013. 01. 18. péntek 11:25
Érdekes smile
#3 Craig 2009. 07. 25. szombat 02:18
Mi is volt a könyvek borítóján: Légy Te a hős! Lapozz!!!!

Tetszett a megvalósítás! Egyetértek az előttem szólóval, kár, hogy linkek nem működnek.
#2 Pavlov 2009. 07. 23. csütörtök 22:02
Nem rossz ötlet! Igazán vicces volt, a szexjelenet pedig kellemesen izgató! Sajnos a linkek nem működnek, ez a szerkesztés hibája lehet, DE különben ötletes, várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2009. 07. 23. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?