A+ A-

Esős idő

Fanni jó barátom, ő a szomszéd faluban lakik. Egy borús nyári napon, amikor az idő fülledt volt és a levegő páratartalmától ragadt minden, átjött hozzám beszélgetni, mivel már régóta nem találkoztunk. Javasoltam neki, hogy menjünk el sétálni kicsit, abban bízva, hogy nem fog esni. - Rendben van, de ha elkap minket, akkor rajtad állok bosszút! - mondta nevetve. El is indultunk, kb. 10 perce róttuk az utcákat, mikor hirtelen, minden előjel nélkül(igaz, a felhők azok voltak) elkezdett szakadni az eső.
Rohantunk haza hozzánk, ahogy csak tudtunk. Mire beértünk a házba, már csuromvizesek voltunk. Mivel Fanninál nem volt más ruha, adtam neki egy hosszú pólót, ami leért majdnem a térdéig, illetve egy papucsot. Szüleim nem voltak otthon. Én leültem a konyhába, s kivettem a hűtőből két üdítőt, mert annak ellenére, hogy az eső lehűtötte a levegőt, a lakásban még mindig fülledt meleg uralkodott. Egyszercsak megjelent mögöttem.
- Szerencséd, hogy barátok vagyunk, különben már kaptál volna két pofont. Ilyenkor elindulni a legnagyobb marhaság volt tőled! - mondta, de látszott rajta, hogy csak viccből mondja.
- Ne haragudj - válaszoltam bűnbánó képet vágva, aztán vigyorogva folytattam: - nem tudtam, hogy neked árt egy kis víz.
- Hülye barom - szólt ő is nevetve.
Tudni kell róla, hogy akár az átlagos csaj leírást is lehetne rámondani. Vékony, de nem csontváz alkat, világos bőr, szőkésbarna haj, zöld szem. Szép lánynak tartottam, ugyanakkor emberileg is jól kijöttünk egymással. Leültünk az asztalhoz, s elkezdtünk dumálni, úgy mindenféléről, közben pedig üdítőt ittunk. Ahogy keresztbe tette a lábait, felhúzódott a póló, egészen a csípőjéig, s kivillant a teljes combja. Nagyon szép volt, teljesen felforrt a vérem. Észrevehette, hogy nézem, mert abbahagyta a beszédet. Mikor feleszméltem, már elég kétértelműen mosolygott rám.
- Mi van bajnok, mit látsz?
- Ööö - kezdtem neki - semmit, csak elbambultam...
- Na persze - mondta, majd odahajolt hozzám, a megcsókolt. Teljesen váratlanul ért. Majd felkelt a helyéről, beült az ölembe, s ismét megcsókolt, de már hosszan, nyelvét a számba dugva.
- Fanni...
- Psszt, ne beszélj - suttogta. Oda hajolt a fülemhez, s belesúgta: Kívánlak! Éreztem, hogy nincs visszaút. Hosszú évek óta ismerjük egymást, s jó barátok vagyunk, de soha nem gondoltam volna, hogy ilyesmi megtörténhet köztünk. Igaz, sokszor gondoltam rá, mivel nagyon bejött nekem.
Csókolóztunk. Valami kellemes érzés volt vele lenni. Aztán abbahagyta, s már azt hittem, hogy csak ennyi volt. De nem, mert ami ezután következett, arra végképp nem számítottam. Letérdelt elém, s elkezdte a nadrágomat gyűrögetni a kritikus ponton, ami már amúgy is feszült egy ideje. Rám mosolygott, majd lehúzta a sliccem, s kibontotta a péniszemet a nadrágból. Nagyon finoman húzogatta a bőrt rajta, játszott vele. Aztán elkezdte nyaldosni a végét. Azt hittem, menten eldurranok. Nyaldosta, húzkodta, s végül bekapta. Nagyon jól csinálta. De nem bírtam sokáig, s egy nagy sóhaj kíséretében a szájába élveztem, ő pedig szó nélkül lenyelte. Ezután még kettőt szopott rajta, majd felállt, s széles mosoly közepette így szólt: - Nem akarod megköszönni?
- De - mondtam hirtelen - gyere! Felkaptam őt, és a karomban bevittem a szobámba.
Ott letettem az ágyra, majd lehúztam a redőnyt. Odakinn még mindig szakadt, s eléggé sötét is volt, de hát biztos, ami biztos. Felkapcsoltam az egyik kislámpát, amitől kellemes tompa fény árasztotta el a szobát. Odamentem az asztalomhoz, s elkezdtem az egyik fiókban turkálni.
- Ha azt keresed, amire gondolok, hagyd a fenébe. Nincs rá szükség.
- De...
- Ne félj, nem lesz baj - mondta. Később elmondta, hogy rendszeresen szedi a tablettákat.
Szóval ott feküdt az ágyon. Míg én háttal álltam neki, ő levette a pólót, ami rajta volt, s csak egyetlen bugyi és melltartó volt rajta. Mindkettő vörös, nagyon vadító volt benne.
- Gyere!
- Annyira szeretlek! - súgtam neki oda, mikor odafeküdtem mellé, s ő átölelt, megcsókolt ismét, majd mégegyszer.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.04 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:25
Tetszett.
#5 feherfabia 2015. 05. 2. szombat 07:43
Nagyon jó!
#4 zsuzsika 2015. 01. 9. péntek 20:20
ha már egyszer levetközött, elöbb öltöztesd fel, hogy ki tudd nyalni a bugyijából Ezt hol olvastad? Egyébként jó.
#3 listike 2014. 03. 5. szerda 05:55
Tetszett.
#2 sihupapa 2009. 07. 23. csütörtök 22:36
ha már egyszer levetközött, elöbb öltöztesd fel, hogy ki tudd nyalni a bugyijából.
#1 Törté-Net 2009. 07. 22. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?