A+ A-

Türkiz tenger

Amit most elmesélek nektek körülbelül hét éve történt velem. Suliba indultam, mikor az utcán találkoztam egy nagyon helyes sráccal. Azelőtt még soha sem láttam, de ahogy elment mellettem rögtön úgy éreztem, hogy mi még egyszer találkozni fogunk. Ez a tekintet! Sokáig kísértett az a türkiz szempár. Szinte megfagytam ettől a tekintettől. Az ajka babarózsaszín, teste izmos és egyenletesen barnult, a haja szinte világosszőke. Egyszerűen tökéletes! Szinte már mesébe illő. Mindig így képzeltem el a hercegemet, aki fehér lovon jőve rabolja el a szívem. Telt múlt az idő, de a hőn várt találkozás váratott magára. Nem láttam, nem hallottam felőle semmit. Elmúlt a tavasz, és beköszöntött a nyár. Imádom a nyarat és a bikinis szezont. Olyan jó, mikor a forró homokban sütkérezhetek, vagy úszhatok a hűs habokban egy szál semmiben. 16 éves voltam és vártam az igazit. Természetemből adódóan kicsit visszahúzódó és titokzatos voltam, ezzel szinte mindenki számára elérhetetlennek tűntem és ezt nagyon élveztem. A titokzatosság mögött hihetetlen kacérság és elfojtott vágyak rejlettek, mintha Neki tartogatnám magam.
Barátnőmmel lementünk egy vízparti településhez, hogy kicsit kikapcsolódjunk, na meg persze azért is, hogy barátnőmnek pasit szerezzünk. Az első este nem történt semmi. Másnap egész délelőtt a parton monokiniztünk, amire Móni beszélt rá egy kis csalafintasággal. Hasra feküdtem és kikapcsolta a bikinim, mondván ne látszódjon meg a pántja. Egy röpke mozdulattal már el is tüntette a bikini felsőt és így kénytelen voltam egy idő után hasamról a hátamra fordulni, mert már úgy éreztem megpörkölődtem. Elaludtam a napon, talán azért is mert kellemetlenül éreztem magam felső nélkül és így jobban telt az idő. Arra ébredtem, hogy árnyék takarta el a napsugarakat. Lassan kinyitottam a szemem és azt hittem álmodom: ott állt előttem teljes valójában a gyönyörű türkiz szemeivel és csak nézett némán. Annyira elmélyültem pillantásába, hogy teljesen megfeledkeztem arról, hogy nincs rajtam felső. Szinte olyan volt az egész, mintha egy varázsszőnyegen lebegnék. Se kép, se hang.
Egy odarepülő labda törte meg az idillt, amiért már szaladt is egy fürtös hajú kislány. Akkor kaptam észbe és akartam nyúlni valami ruhaneműért, de se a barátnőm se a cuccom nem volt sehol. Huncut mosolyt intézett felém és átnyújtott egy törölközőt, hogy azzal takarjam el magam. A furcsa az volt, hogy még akkor sem szólt hozzám egy szót sem csak mosolygott azzal az angyali arcával. Később kiderült, amíg én elszenderedtem Mónit félrehívták és őt is beavatták a turpiszságba. Mélyen a szemembe nézett ( úgy éreztem magam, mint akin röntgensugarak hatolnak át) és csak annyit suttogott: " Még látjuk egymást ". Számomra akkor és ott megszűnt létezni a világ. Hogyan lehet valaki ennyire tökéletes?! Ahogy jött olyan gyorsan távozott és szememet újból elvakította a nap. Szükségem volt egy hideg zuhanyra, hogy magamhoz térjek a kábulatból. Már nem törődtem azzal, hogy félmeztelen vagyok csak futottam a víz felé és minél előbb le kellett hogy hűtsem magam. Olyan kimondhatatlan vágyat éreztem iránta, hogy már a jelenlététől is bizseregtem.
Amikor kijöttem a vízből és magamra terítettem a törölközőt vágykeltő illatra lettem figyelmes. A törölköző, ami az övé volt most az én testem öleli, mintha csak a karjaival fonna át. Teljes extázisba estem és csak egyet akartam: ŐT. Még a nevét sem tudtam, de vágytam rá. Eljött az este és buli volt a parton. Egyre csak őt vártam, teljes harci pompámban. Fekete neccharisnya, minibbnél is minibb szoknya, ami szinte akkora volt mint a rajta lévő öv, fekete és babarózsaszín kombinációjú mély dekortázsú, hátul teljesen nyitott felső, ami szinte mindent engedett láttatni. Egyszerre megszűntek a gátlásaim, akartam őt minden testrészemmel. Vártam, csak vártam, de nem láttam sehol. Már a bejárattal szemen álltam és úgy lestem, vajon jön e. Bemondták, hogy az utolsó számot játsszák, aztán záróra. Nagyon elszomorodtam, mert hiábavalónak tűnt a várakozásom. Aztán mintha a ködből lépett volna ki megjelent. Felém tartott. Kacér tekintetét rám szegezte és nyújtotta a kezét. Az én kezem önálló életbe kezdett, mint egy mágnes úgy lendült az övé felé, és szinte röpültem a karjaiba.
A táncparkett közepéhez vezetett és gyengéden átölelte a derekam. Ez a test, ez az illat és ez a türkiz szempár; szavak nélküli szenvedélyeket kavart fel bennem és szerintem ez oda - vissza érvényes volt. Mámoros éjszaka, szenvedélyekkel teli vágyak tornyosultak bennem. Átadtam magam neki teljesen. Már a zene sem szólt, de mi ott voltunk és csak öleltük egymást, mintha soha többé nem akarnánk elválni. Lassan felszállt a rózsaszín köd és elkezdtek az emberek hazafelé szállingózni. Végre meg bírtam szólalni, mert a gombóc mindig ott szorongatta a torkomat és furcsa remegést éreztem a gyomromba. Amikor ki akartam nyitni a szám egy gyengéd csókot lehelt az ajkamra, amitől újra lenyeltem a nyelvem. Kézen fogott és levezetett a partra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.31 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:27
9 Pont a részemről.
#4 listike 2014. 10. 24. péntek 11:56
Gyenge.
#3 papi 2013. 08. 13. kedd 05:08
Egész jó
#2 pisti47 2009. 07. 20. hétfő 05:58
Nem geci, á dehogy, hanem ondócska. Ez már lelki finomságra vall.
#1 Törté-Net 2009. 07. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?