A+ A-

A Meglepetés

A kedd ugyanúgy kezdődött, mint általában. Felébredtem, nyújtóztam egyet, majd a hátamra fordultam. Fontolgattam, hogy átfordulok a másik oldalamra, és tovább alszom, de eszembe jutott, hogy a suli véget ért erre a nyárra. Hirtelen jókedvem lett. Ez azt jelenti, egész nap ülhetek a medencénél és lógathatom a lábam. - Azaz, várjunk csak! Anya mondott valamit a bevásárlásról. - Az még belefér. Felkeltem és végig mértem magamat a falitükörben. 16 éves korom ellenére már igen jól nézek ki. Lábaim hosszúak, szépek, simák, a bőrömet már megfogta a nap.
- Hű! Egész barna lehetek majd a nyár végére.
Hamvas melleim feszesek, kemények, két hegyes, vékony, de annál hosszabb bon - bonnal a hegyein. Érzékenyek, és halvány rózsaszínben tündöklenek. Finoman megcsippentettem és kicsit megcsavartam őket. Szinte azonnal feszesek és kemények lettek az érintésemre. Megfordultam, és vállam felett visszapillantva lestem a tükörben a fenekem. A legszebb testrészem. A kezeimmel finoman végigsimítottam a rajtuk, miközben arra gondoltam, egy erős férfikéz élvezi görbületét. Kicsit széthúztam, hogy szemügyre vehessem a rózsaszín lukamat. Olyan cikis lenne, ha bárki is megtudná, mennyire szeretek játszani magammal, ott lent.
Lementem a fürdőszobába, hogy gyorsan lezuhanyozzam. Beléptem a tus alá és megnyitottam a meleg vizet. A víz kellemesen meleg volt. Jó érzésekkel töltött el. Mosakodni kezdtem. Kezembe vettem a szappant és elkezdtem beszappanozni magamat. Nem tudtam megállni, hogy ne játsszak magammal egy kicsit. Kezem lecsúszott a pihés puncimhoz, és elkezdtem beszappanozni.
Két ujjamat becsúsztatva a résembe simogattam magamat. Finoman mozgattam fel és le. A másik szappanhabos kezemmel pedig hamvas fenekemet szappanoztam. Finoman benyultam a lukba. Az ujjaimmal a pinámban és a fenekemben, nem volt még, hogy nem tudtam volna gyönyört fakasztani. Ilyenkor sikoltok egyet, ahogy elélvezek. Kiléptem a víz alól.
Úgy gondoltam megszabadulok a szőrzetemtől. Borotvával megcsupaszítottam lábam és a hónom alját. Gondoskodtam a puncimról is. Először a bikini vonalat igazítottam ki, majd a combjaim belső oldala és a szeméremdombom feletti terület következett. Csak egy kis háromszöget hagytam a göndör pihékből. Egy kicsit haboztam, de aztán folytattam. Anya is borotválta magát, és mindig is ki szerettem volna próbálni, milyen lehet az. Érdekes volt, amikor feltűnt finom rózsaszín szeméremdombom. Kuncogtam is magamban egy kicsit, ahogy az utolsó pihék is lehullottak. Ettől egy kicsit izgalomba is jöttem.
De Anya már biztosan tűkön ül, indulni kellene már bevásárolni. Anyával a belváros felé tartottunk. Majd kilukadt az oldalam a kíváncsiságtól, de egy szóval sem árulta el, hova megyünk. Végre valahára a divatsoron, egy kis butik elé érkeztünk. Nem tudtam nem észrevenni, hogy a kirakat tele van édesebbnél édesebb, szexi, csipkés fehérneműkkel. Gondoltam Anya akar valimi szexiset venni, hogy "felderítse" apát este. Beléptünk és rögtön a hátsó részbe mentünk.
- Szia, Joli. örülök, hogy látlak! - üdvözölte Anyát a butikosnő. - Ó! És ő pedig biztosan a lányod! - fogott velem kezet.
- Szia! - üdvözöltem.
Leültetett minket egy nagyobb helyiségben a üzlet hátsó felében.
- Tudom, hogy jövő héten lesz a bál, és úgy döntöttem megleplek valamivel. Laurával választunk valami gyönyörű fehérneműt, amit viselhetsz a báli ruhád alatt. - szólt hozzám Anya.
Szemeim elkerekedtek a meglepetéstől. Még soha nem volt igazán szexi bugyim és melltartóm.
- Most vetkőzz le, és máris kezdhetjük! - Haboztam, Laurára néztem. - Ó! Ne légy zavarban drágám, nem te vagy az a praxisomban, akit meztelenül látok. - mosolygott Laura.
Lassan kigomboltam a dresszt és a fejemen át lehúztam. Ott álltam egy szál rózsaszín melltartóban és bikini alsóban.
- A melltartót is! - szólt Laura.
Elpirult de sikerült levennem. Laura és Anya nyíltan méregették a mellem. Ezután több melltartót próbáltattak fel. Többet és többet mutattak, és izgatóbbnál izgatóbbak voltak. Éreztem vérem zubogását arcomban, ha újból és újból éreztem Laura matató kezét, amint melleimet igazgatta a különböző melltartókban. Ettől az egész szituációtól egészen felizgultam.
Végül egy 'push - up' melltartót választottak, ami többet engedett látni, mint amennyit elfedett. Inkább kínálta tálcán a melleim, mintsem takarta azokat. Legmerészebb elképzeléseimnél is merészebb volt. Megnéztem az eredményt a tükörben, és - nem tagadhatom - elégedett voltam azzal, amit láttam. Kicsit zavarba jöttem, amikor észleltem, hogy a bimbóim ismét megkeményedtek. Szinte átszúrták a vékony anyagot. Laura és Anya is észrevette ezt, és sokatmondóan mosolyogtak egymásra.
- Ok! És most következik a bugyi! - szólt Laura - Majd felpróbálunk néhány harisnyát és harisnyakötőt is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (79 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 11. 30. csütörtök 06:09
Nem rossz, de bugyit/alsónadrágot nem próbálnak meztelenül, mert akkor már mindenképpen meg kell venni, akár jó, akár nem. Higiénia!
#7 feherfabia 2013. 11. 2. szombat 06:27
nagyon gyenge
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 23. csütörtök 13:07
Az ilyen mamát deresre kellene húzni. Meg túl erőltetett volt a "hamvas" ismétlése. Vagy őszibarackról akart írni az író?
#5 papi 2013. 04. 10. szerda 05:33
Kissé gyengécske
#4 2009. 07. 20. hétfő 16:02
Gyengécske .....
#3 pisti47 2009. 07. 20. hétfő 05:24
Te tényleg távolról látod magad, sőt nézheted is. Azért jó kézműves még lehet belőled.
#2 sihupapa 2009. 07. 20. hétfő 01:23
gagyinak is gagyi
#1 Törté-Net 2009. 07. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?