A+ A-

A legfájóbb nem...

Forró nyári nap volt. Végre odaértünk a motoros találkozóra. Alig vártam, hogy kezembe szoríthassak egy korsó hideg sört... Végre megkapom, amire annyira vágyom.
Megérkezik Ő is. Hosszú haján megcsillan a fény. Szinte a napszemüvegén át látom, hogy szíve szerint azonnal ledöntene ott a padon. De csak jön, három apró, de annál érzékibb puszival üdvözöl. Furcsán nézek rá, amit Ő azonnal meg is ért. Válaszol pillantásomra, a barátnője csak holnap érkezik meg a buliba.
Néhány korsó sörrel később, enyhén illuminált állapotban kezembe veszem az irányítást. Aljasan ellopom a hajgumiját, majd játékos kergetőzésbe kezdünk. Egy tisztáson egy kis tó mellett lyukadunk ki. Rossz érzésem támad, menekülnék... Valahogy nem tudom elviselni, hogy amiatt a nő miatt hagyott el... Nem szép csaj... Egyáltalán nem. Ráadásul beképzelt és buta is... És ezt nem csak én gondolom így... De mért is beszélek erről?
Amikor meglátta hirtelen elkomoruló arcom, magához húzott. Halkan a fülembe súgta, hogy szeret. Távol voltunk a koncert és a motorok zajától. Hallottam, a lélegzetét, egyre gyorsuló szívverését. Lassan megcsókolt. Szenvedélyes csókban forrtunk össze, nyelvünk egyre csak hadakozott, többet akartunk. Halk sóhajok hagyták el ajkamat. Éreztem, hogy képtelen vagyok Őt elengedni.
Néhány pillanattal később már a fűben feküdtem,alatta. Boldog voltam, nem akartam már menekülni. Érezni akartam mielőbb. Kezei lassan simogatták és gyengéden szorították melleimet. Csókolni kezdtem a nyakát, sóhajtásaim már többet tükröztek gyengéd vágynál, Ő azonban gyengéd maradt velem. Lassan felültetett és levette rólam az apró kis toppot, ami alatt bimbóim már feszesre keményedtek. Csókolni és harapdálni kezdett. Már nem tudtam magam visszafogni, mielőbb érezni akartam meztelen testét a bőrömön.
Lassan átfordítottam, kikapcsoltam az övét, és remegő kézzel nyúltam az akkor már kőkeményen meredező imádott farokhoz. Lassan elkezdtem rajta húzogatni a bőrt, amit Ő hálás nyögésekkel kísért. Belenéztem abba a fátyolos tekintetbe, elkezdtem nyalogatni a makkját, aztán szép lassan lecsúsztattam az egészet a torkomba. Ügyesen játszottam rajta, ismerős hangszer volt. A szemein látszott már, ahogyan ki-be csúszkált a számban, hogy hamarosan vége lesz. El akarta húzni a fejem, de nem engedtem neki. Érezni akartam vágya minden cseppjét.Nem kellett Neki sok idő, hamarosan a számba eresztette vágya beteljesülését, először hallottam akkor felnyögni. SZép lassan nyalogattam le minden kis elkószált cseppet szerszámáról.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.81 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 24. csütörtök 17:30
Érdekes
#4 feherfabia 2016. 02. 6. szombat 06:09
Közepes!
#3 zsuzsika 2015. 01. 19. hétfő 09:44
Kissé összecsapott történet.
#2 genius33 2013. 03. 15. péntek 10:06
Érdekes nyes
#1 Törté-Net 2009. 07. 15. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?