Születésnapi aranyzuhany

Szavazás átlaga: 7.66 pont (53 szavazat)
Megjelenés: 2009. július 2.
Hossz: 9 555 karakter
Elolvasva: 2 623 alkalommal
Régóta izgat a gondolata; jó ideje gondolom, hogy nincs izgatóbb látvány egy puncinál, amelyből épp előtör a – mindegy, hogy a vécécsészébe, fürdőkádba, egy másik puncira vagy éppen egy álló faszra csorog, a lényeg maga az amúgy is gyönyörű punci, amely még százszor annyira izgatóvá válik a belőle kicsorduló . Barátnőm szerencsére meglehetősen nyitott a szexuális életünkkel kapcsolatban, így többször láthattam már, ahogy terpeszben a vécé fölé áll, és miközben kezdődő merevedésemet nézi, kíváncsi pillantásommal a punciján könnyít magán. Nem egyszer térdelt ezután elém – ilyenkor ahogy a szájába veszi a farkamat, néhány mozdulat, alig pár nyelvcsapás után a szájába élvezek.
Nemrégiben a születésnapom megünneplésére készültünk, s ő előre elmondta: aznap este azt kérhetek, amit csak akarok, és ő megteszi. "Tied lesz a puncim és a fenekem is, bármikor kinyalhatsz vagy megdughatsz, de ha azt szeretnéd, csak eléd térdelek és leszoplak" – súgta a fülembe, miközben forrón izzó punciját dörgölte a farkamhoz.
Ahogy eljött a várt nap, egy fekete csipketangában, hozzá illő harisnyatartóban és harisnyában fogadott – más nem volt rajta. A születésnapi torta elfogyasztása után rögtön az ágyra fektettem, és végigcsókoltam először a nyakát, majd a mellkasát és a melleit, majd ahogy egyre nagyobbakat sóhajtott, s egyre gyorsabban szedte a levegőt, lejjebb haladtam, és finoman megcsókoltam a hasát, bugyijától megszabadulva pedig gyönyörű, fazonra igazított szemérmét, majd nagyajkait is. Végül egy csókot leheltem a csiklójára, és egyre lejjebb haladva végigcsókoltam a kisajkai minden milliméterét. Mire nyelvemmel közéjük hatoltam, már érezhettem a punci édeskés ízét. Ekkor megfogta az egyik kezem, és lassan a bejárathoz vezette. Tudtam, mire vágyik, és lassan beledugtam egy ujjam a hívogató barlangba, lassan átmasszírozva a falát. Ahogy közben a csiklóját csókolgattam és a nyelvemmel simogattam, benyálaztam még egy ujjam, és ezt is a hüvelybe vezettem. Rövid ideig dugtam két ujjal, majd abbahagytam, és elővettem a síkosítót és a gésa – golyókat. A nyögdécselést hallgatva lassan végigsimítottam punciján az egyik golyóval, majd óvatosan bedugtam a bejáraton mind a kettőt. Néhányszor végigsimítottam a síkosítótól csillogó punciját, majd becsúsztattam az ujjam, és gyengén egymáshoz ütöttem benne a két golyót.
– Gyere – mondtam neki, és a számítógéphez vezettem. – Olvass valamit!
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.66 pont (53 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 4. 06:57
#6
Élvezetükre.
1
a
A57L
2014. március 7. 08:54
#5
Nem rossz.
1
tiborg
2010. február 24. 07:59
#4
Jol megirt sztory,kituno erotika! irj meg fiu, mert van tehetseged. 10.
1
Dr. Szabó István
2009. július 29. 22:29
#3
No ez igen!!!!!!

Ilyen jó storit már rég nem volt szerencsém olvasni, de szerettem volna a bőrödben lenni.
A legnagyobb baj, hogy a csajokat még ma is rettenetesen nehéz erre rászedni a 99 százalékuk még mindíg zártajtók mögött végzi eme áldásos tevékenységét kizárva bennünket a talán legszexisebb legcsábosabb mutatványtól. Remélem sokan elolvassák még ezt elsősorban hölgyek is, és akkor talán rájönnek mi a férfiak legtitkosabb vágyálma.
1
Kata
2009. július 5. 01:22
#2
Ez jó kis történet!
1
T
Törté-Net
2009. július 2. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1