A+ A-

Születésnapi aranyzuhany

Régóta izgat a pisiszex gondolata; jó ideje gondolom, hogy nincs izgatóbb látvány egy puncinál, amelyből épp előtör a pisi - mindegy, hogy a vécécsészébe, fürdőkádba, egy másik puncira vagy éppen egy álló faszra csorog, a lényeg maga az amúgy is gyönyörű punci, amely még százszor annyira izgatóvá válik a belőle kicsorduló pisitől. Barátnőm szerencsére meglehetősen nyitott a szexuális életünkkel kapcsolatban, így többször láthattam már, ahogy terpeszben a vécé fölé áll, és miközben kezdődő merevedésemet nézi, kíváncsi pillantásommal a punciján könnyít magán. Nem egyszer térdelt ezután elém - ilyenkor ahogy a szájába veszi a farkamat, néhány mozdulat, alig pár nyelvcsapás után a szájába élvezek.
Nemrégiben a születésnapom megünneplésére készültünk, s ő előre elmondta: aznap este azt kérhetek, amit csak akarok, és ő megteszi. "Tied lesz a puncim és a fenekem is, bármikor kinyalhatsz vagy megdughatsz, de ha azt szeretnéd, csak eléd térdelek és leszoplak" - súgta a fülembe, miközben forrón izzó punciját dörgölte a farkamhoz.
Ahogy eljött a várt nap, egy fekete csipketangában, hozzá illő harisnyatartóban és harisnyában fogadott - más nem volt rajta. A születésnapi torta elfogyasztása után rögtön az ágyra fektettem, és végigcsókoltam először a nyakát, majd a mellkasát és a melleit, majd ahogy egyre nagyobbakat sóhajtott, s egyre gyorsabban szedte a levegőt, lejjebb haladtam, és finoman megcsókoltam a hasát, bugyijától megszabadulva pedig gyönyörű, fazonra igazított szemérmét, majd nagyajkait is. Végül egy csókot leheltem a csiklójára, és egyre lejjebb haladva végigcsókoltam a kisajkai minden milliméterét. Mire nyelvemmel közéjük hatoltam, már érezhettem a punci édeskés ízét. Ekkor megfogta az egyik kezem, és lassan a bejárathoz vezette. Tudtam, mire vágyik, és lassan beledugtam egy ujjam a hívogató barlangba, lassan átmasszírozva a falát. Ahogy közben a csiklóját csókolgattam és a nyelvemmel simogattam, benyálaztam még egy ujjam, és ezt is a hüvelybe vezettem. Rövid ideig dugtam két ujjal, majd abbahagytam, és elővettem a síkosítót és a gésa - golyókat. A nyögdécselést hallgatva lassan végigsimítottam punciján az egyik golyóval, majd óvatosan bedugtam a bejáraton mind a kettőt. Néhányszor végigsimítottam a síkosítótól csillogó punciját, majd becsúsztattam az ujjam, és gyengén egymáshoz ütöttem benne a két golyót.
- Gyere - mondtam neki, és a számítógéphez vezettem. - Olvass valamit!
Leült a székbe, és megnyitotta kedvenc pornótörténet - oldalát. Figyeltem, ahogy simogatni kezdi saját punciját, s ahogy egyre inkább kipirul az arca olvasás közben, talán öntudatlanul mozgatja a csípőjét, hogy érezze, ahogy odabent egymáshoz ütődnek a kis golyók, átmasszírozva ezzel a punciját. Szemben ültem vele, és bár még nem akartam elélvezni, a látvány miatt hamar én is simogatni kezdtem a farkam. Egy idő után látszott, hogy nem tud már a történetre figyelni. Lehunyta a szemét, egyre vadabbul simogatta magát, majd néhányszor összerándult a teste a gyönyörtől.
Pihegett egy kicsit, majd kinyitotta a szemét, és csábos pillantást vetett rám.
- Szeretnéd, hogy megdugjalak? - kérdeztem tőle.
- Igen - mondta kacéran, és hozzám lépett -, de nagyon kell pisilnem. Esetleg... szeretnéd nézni? - dörgölte hozzám a melleit. Érezve reakciómat, a fülembe súgta: - Gyere, vedd ki akkor golyókat!
A fotelre ültettem. Lábait szélesre tárta, megmutatva ezzel az előző maszturbálástól még csatakos punciját. Megkerestem a gésa - golyók madzagjának már nem csak a síkosítótól nedves végét, és szépen lassan húzni kezdtem magam felé. A kis labdák és a bennük lévő golyók mozgását érezve újra nagyobbakat sóhajtott, majd azon a ponton, ahol elengedett izmainak szorítása, mind a kétszer felnyögött. Végül felállt, és a fürdőszoba felé indult.
Leült velem szemben a kád szélére, kitárta lábait, és hátradőlt, hogy lássam ajkait is. Leguggoltam, hogy szemem nagyjából egy magasságban legyen a csiklójával, s ő már el is kezdett pisilni. Az aranyló cseppek először végigfolytak a kisajkain, és popsijáról csöppentek a kádba, majd ahogy a sugár erősebb lett, ereje szétnyitotta az ajkakat. Csodálatos látvány volt: egy hihetetlenül szexi nő a harisnyatartóval, csipkeharisnyái között egy tökéletes puncival, s én a legjobb szögből figyelhettem a belőle zuhatagként előtörő pisit. Kőkeményen állt a farkam, s tudtam, hogy ha csak hozzáérnék, azonnal elélveznék.
Gyengéden letöröltem a puncijáról és a fenekéről a pisicseppeket, és kisegítettem a kádból. Ránézett a türelmetlenül meredező farkamra, és megkérdezte:
- Szeretnéd, hogy leszopjam?
- Más terveim vannak - feleltem, és visszavezettem a fotelhoz. Nekem háttal felmászott rá, két lábát a két karfára tette, és hátratolta punciját.
- Nyalj ki! - kérte.
Nem kellett kétszer mondania: mögétérdeltem, és nyelvemmel megérintettem csiklóját, majd végignyaltam a kisajkait.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.69 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 03. 7. péntek 08:54
Nem rossz.
#4 tiborg 2010. 02. 24. szerda 07:59
Jol megirt sztory,kituno erotika! irj meg fiu, mert van tehetseged. 10.
#3 Dr. Szabó István 2009. 07. 29. szerda 22:29
No ez igen!!!!!!

Ilyen jó storit már rég nem volt szerencsém olvasni, de szerettem volna a bőrödben lenni.
A legnagyobb baj, hogy a csajokat még ma is rettenetesen nehéz erre rászedni a 99 százalékuk még mindíg zártajtók mögött végzi eme áldásos tevékenységét kizárva bennünket a talán legszexisebb legcsábosabb mutatványtól. Remélem sokan elolvassák még ezt elsősorban hölgyek is, és akkor talán rájönnek mi a férfiak legtitkosabb vágyálma.
#2 Kata 2009. 07. 5. vasárnap 01:22
Ez jó kis történet!
#1 Törté-Net 2009. 07. 2. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?