A+ A-

A sötét szoba titkai

A történet, amit elmesélek már több, mint 2 hónapja történt meg velem és a párommal. Lassan másfél éve vagyunk együtt, de még sosem volt részünk ilyen élményben, azt hiszem az ilyen vagy ehhez hasonló fantasztikus dolgok, csak azokkal történnek meg, akik valóban tiszta szívből szeretik egymást. A tavasz kezdetén jártunk a napok egyre hosszabbak lettek estefelé pedig már nem kellett pulcsi, ha sétálni vagy bulizni indultunk. Egyik szombaton valamiért ki kellett ugranunk a szülei hegyére, ahol persze, ha már ott voltunk dolgozni is kellett kicsit, mégis ha közösen tettük nem volt olyan fárasztó.
Közben beszélgettünk olykor-olykor pedig amikor megálltunk pár perc szünetre ölelkezve puszilgattuk, csókolgattuk egymást!a délután közepére azonban mégis elfáradtunk kicsit és úgy döntöttünk hogy hazamegyünk. Így is történt elindultunk, beszálltunk a kocsiba és már zötyögtünk is hazafelé, útközben arról cseverésztünk, hogy nagyon régen voltunk táncolni és jó lenne már valamikor kimozdulni egy kicsit. A párom nem volt oda az ötletemért, mert mint említettem tényleg elfáradt az egész napi munkában de azért megígérte hogy akkor üsse kavics ma este elvisz táncolni! Hozzá kell tenni, hogy egy kis rábeszéléssel mindenre rátudom venni őt de ez fordítva is igaz.
Megérkeztünk hozzánk egy csókkal elbúcsúztunk és megbeszéltük, hogy este kilencre jön értem és megyünk bulizni! Gyorsan lezuhanyoztam, ettem egy-két falatot és nekiálltam készülődni az esti partyhoz, kiválasztottam a ruhám, ami őszintén megvallva nálam nem egyszerű dolog. A választásom egy citromsárga farmer minire és egy fehér színű nyakban kötős felsőre esett. Szépen felöltöztem, és sminkelni kezdtem, közben pedig hallottam, hogy megszólal a csengő!
Lekiabáltam anyunak a konyhába hogy mindjárt megyek addig pedig engedje be a páromat! Az utolsó hajtincseket is a helyére igazítva elindultam lefelé a lépcsőn egy magassarkú cipőben (megjegyzem nem volt egyszerű) a barátom már várt rám. Nagy nehezen lebotorkáltam és megpillantottam a szerelmemet a lépcső alján. Mosolyogva nézett rám megcsókolt és a fülembe súgta hogy szép vagyok! Mindig ügyelt arra, hogyha nem is sűrűn de ne feledkezzen meg arról, hogy kinyilvánítsa másfél év után is úgy szeret és olyan szépnek tart, mint amikor először látott!
A szokásos lejenetkezés anyunál, hogy nem leszek sokáig és vigyázni fognak rám után, kocsival indultunk el. A buliban aztán táncoltunk, ittunk egy pár kólát beszélgettünk a haverokkal, akik közül sokakkal már nem lehetett kommunikálni az innumiláltság következtében, ezért úgy döntöttünk hogy hazaindulunk! Hazafelé aztán feltűnt hogy nem hozzánk megyünk ezt szóvá téve megkérdeztem hogy :"édesem hova megyünk?"
A válasza ez volt:"szeretnék egy kicsit nyugalomban együtt lenni a barátnőmmel, akibe szerelmes vagyok, talán baj manó?"
Elnevettem magam. Ezt olyan aranyosan mondta, hogy persze, hogy nem volt baj, hiszen én is szerettem volna!
A sötét úton aztán tényleg ismerős lett, hogy nemsokára náluk leszünk, kiszálltunk a kocsiból és halkan beosontunk a házba reménykedve abban, hogy nem ébresztettük fel a szüleit. Felmentünk a lépcsőn be a szobájában, nem kapcsoltunk villanyt, mert a sötétítő nem volt behúzva éa a hold bevilágított az ablakon!Leültem az ágy szélére ő pedig levette a pólóját mert a füsttől nagyon büdös Lett, aztán közel hajolt hozzám és lágyan egészen finoman megcsókolt. Hosszú percekig csak csókoloztunk és élveztük azt, hogy mindketten imádjuk és kívánjuk egymást. Lassan kezdett csak simogatni a toppomon keresztül kereste a mellbimbómat apró picike puszikkal nyugtatta, hogy megtalálta és nagyon élvezi, hogy csak az övé lehet.
A ruhák egyenként kerültek a padlóra és bár olyan örült vággyal kívántuk egymást mint még soha nem siettünk... lassan vetkőztünk ügyelve arra, hogy ne érjünk egyikünk erogén zónájához sem. A vágyak után egyre mélyebbre mentünk centiről centire haladt lefelé a pocimon úgy hogy közben egy pillanatra sem vette le a nyelvét arról az egyenesről, ami közvetlenül a puncimhoz vezetett. Végre odaért egy lágy nyalással lentről felfelé belenyalt, beleremegtem és hirtelen azt hittem nekem ennyi elég volt ahhoz, hogy elélvezzek de nem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.4 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 vakon53 2016. 03. 25. péntek 15:26
Nemrossz.
#1 Törté-Net 2009. 06. 24. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?