A sötét szoba titkai

Szavazás átlaga: 6.22 pont (18 szavazat)
Megjelenés: 2009. június 24.
Hossz: 6 224 karakter
Elolvasva: 986 alkalommal
A történet, amit elmesélek már több, mint 2 hónapja történt meg velem és a párommal. Lassan másfél éve vagyunk együtt, de még sosem volt részünk ilyen élményben, azt hiszem az ilyen vagy ehhez hasonló fantasztikus dolgok, csak azokkal történnek meg, akik valóban tiszta szívből szeretik egymást. A tavasz kezdetén jártunk a napok egyre hosszabbak lettek estefelé pedig már nem kellett pulcsi, ha sétálni vagy bulizni indultunk. Egyik szombaton valamiért ki kellett ugranunk a szülei hegyére, ahol persze, ha már ott voltunk dolgozni is kellett kicsit, mégis ha közösen tettük nem volt olyan fárasztó.

Közben beszélgettünk olykor-olykor pedig amikor megálltunk pár perc szünetre ölelkezve puszilgattuk, csókolgattuk egymást! a délután közepére azonban mégis elfáradtunk kicsit és úgy döntöttünk hogy hazamegyünk. Így is történt elindultunk, beszálltunk a kocsiba és már zötyögtünk is hazafelé, útközben arról cseverésztünk, hogy nagyon régen voltunk táncolni és jó lenne már valamikor kimozdulni egy kicsit. A párom nem volt oda az ötletemért, mert mint említettem tényleg elfáradt az egész napi munkában de azért megígérte hogy akkor üsse kavics ma este elvisz táncolni! Hozzá kell tenni, hogy egy kis rábeszéléssel mindenre rátudom venni őt de ez fordítva is igaz.

Megérkeztünk hozzánk egy csókkal elbúcsúztunk és megbeszéltük, hogy este kilencre jön értem és megyünk bulizni! Gyorsan lezuhanyoztam, ettem egy-két falatot és nekiálltam készülődni az esti partyhoz, kiválasztottam a ruhám, ami őszintén megvallva nálam nem egyszerű dolog. A választásom egy citromsárga farmer minire és egy fehér színű nyakban kötős felsőre esett. Szépen felöltöztem, és sminkelni kezdtem, közben pedig hallottam, hogy megszólal a csengő!

Lekiabáltam anyunak a konyhába hogy mindjárt megyek addig pedig engedje be a páromat! Az utolsó hajtincseket is a helyére igazítva elindultam lefelé a lépcsőn egy magassarkú cipőben (megjegyzem nem volt egyszerű) a barátom már várt rám. Nagy nehezen lebotorkáltam és megpillantottam a szerelmemet a lépcső alján. Mosolyogva nézett rám megcsókolt és a fülembe súgta hogy szép vagyok! Mindig ügyelt arra, hogyha nem is sűrűn de ne feledkezzen meg arról, hogy kinyilvánítsa másfél év után is úgy szeret és olyan szépnek tart, mint amikor először látott!

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.22 pont (18 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. augusztus 3. 13:41
#4
Költözzetek össze.
1
a
A57L
2019. május 9. 03:44
#3
Elmegy egynek.4P
1
T
Törté-Net
2009. június 24. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1